Loppu valitukselle

Lentoaskeleita

No eipä tämäkään päivä mikään huippu ole ollut, mutta päätin valituksen sijaan etsiä niitä kivoja juttuja. Eikä se oikeastaan auringonpaisteessa lämpimässä kesäillassa tallustellessa ollut kovin vaikeaa. Ja hoksasin myös, että elämä on tasan niin vaikeaa kuin teen siitä.

Niin että miksi kiukuttelisin maailmalle juuri nyt, kun syreenit kukkivat. Isäni sanoo aina, että ihmisen elämä on korvien välistä kiinni.

Tentti ei mennyt ihan niin huonosti kuin oletin, ulkona pärjäsi vielä illallakin lyhythihaisella ja väsyneet silmät saa piiloon aurinkolasien taakse. Poika oppi sanomaan "mennään" kun lähdettiin puistoon. Mämmään.

Aamulla minua vastaan pyöräili nuori poika, joka kuunteli Popedaa takaritsalla keikkuvasta vanhasta mankasta. En vaan jaksanut enää pitää myrtsiä ilmettäni kun kohtasin hymyilevän hatunnoston. 

Ja perjantaina kello 16 alkaa kesäloma.

Kuunnelkaa tekin siihen asti Daft Punkia.

http://www.youtube.com/watch?v=_O7dOgIyq44

Kommentit

Vau mikä vauva!

Onneks oli noin paljon hyviäkin juttuja! Ja pakko kyllä myöntää että kesäpäivinä on ainakin helpompi yrittää olla kiukuttelematta, talvi-iltoina kaikesta mököttämiseen sen sijaan ei vaadita paljoo :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi, lumen ja loskan keskellä mököttäminen on kyllä paljon sallitumpaa! :D Lämpimässä auringonpaisteessa ei jaksa ihan kauhean kauaa kiukutella, tai ehkä silloin nuo kivat jutut pääsevät paremmin esiin.

Ella F.
Siperian Ella

Jee! Ja huomenna kahdentoista jälkeen on loppuviikko virallisesti alkanut, eikä perjantaihin ole sitten enää kuin aivastuksen verran matkaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

No niinpä, ja nyt hei enää puolitoista vuorokautta! :) Joskus maaliskuun takatalvien keskellä tämä hetki tuntui niiiiiin kaukaiselta! Kesäloma on nyt aika tarkalleen 42 tunnin ja kahdeksan liuskan päässä. Jaksaa!

phocahispida

Itsetsemppauksen voima on älyttömän suuri, muttei kyllä sovi unohtaa halausta, pään rapsutusta tai selän silittelyä, jota säestetään toteamuksella, että sinä osaat, pärjäät, pystyt ja vaikket aina pystyisikään niin maailma ei kaadu siihen. :)

Mutta kyllä ne kahdeksan liuskaa sieltä tulevat, ihan varmasti. Ja sitten voi ainakin hetkeksi etsiä nenänpäällään piiloutuneita mehiläisiä syreenien kukista niitä haistelemalla. ;) Muahhaa.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihan totta, halauksien ja nättien sanojen voimaa ei tulisi unohtaa eikä aliarvioida, vaikka suorituskeskeisessä maailmassa kasvetaankin.

Mutta hei minähän voin ottaa imurin mukaan syreenienhaistelureissulle, kun olen niin hc-hyökkäävien mehiläisten eliminoimisessa! Hahaha

Nimenomaan, yhdyn täysin isäsi sanoihin! Ei sitä tässä elämässä voi useinkaan päättää miten se kulkee, mutta sen voi päättää miten ne asiat ottaa vastaan ja miten ne elämässään näkee.

Ja niin karulta kuin tämä, kylläkin täysin tosi, sanonta usein saattaa kuulostaakin: ei koskaan ole mitään niin pahaa, etteikö siinä olisi jotain hyvääkin. Tämä pätee.

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinpä, noissa sanoissa pätee paljon viisautta. Elämän määrittelee aika paljon se mistä vinkkelistä tätä menoa tarkastelee.

Kiitos, ja nimenomaan!

Kommentoi