Loppu valitukselle

No eipä tämäkään päivä mikään huippu ole ollut, mutta päätin valituksen sijaan etsiä niitä kivoja juttuja. Eikä se oikeastaan auringonpaisteessa lämpimässä kesäillassa tallustellessa ollut kovin vaikeaa. Ja hoksasin myös, että elämä on tasan niin vaikeaa kuin teen siitä.

wp_20130528_00620130528214958.jpg

Niin että miksi kiukuttelisin maailmalle juuri nyt, kun syreenit kukkivat. Isäni sanoo aina, että ihmisen elämä on korvien välistä kiinni.

wp_20130528_00320130528215109.jpg

Tentti ei mennyt ihan niin huonosti kuin oletin, ulkona pärjäsi vielä illallakin lyhythihaisella ja väsyneet silmät saa piiloon aurinkolasien taakse. Poika oppi sanomaan ”mennään” kun lähdettiin puistoon. Mämmään.

Aamulla minua vastaan pyöräili nuori poika, joka kuunteli Popedaa takaritsalla keikkuvasta vanhasta mankasta. En vaan jaksanut enää pitää myrtsiä ilmettäni kun kohtasin hymyilevän hatunnoston. 

Ja perjantaina kello 16 alkaa kesäloma.

Kuunnelkaa tekin siihen asti Daft Punkia.

http://www.youtube.com/watch?v=_O7dOgIyq44

Kommentit (9)
 1. Nimenomaan, yhdyn täysin isäsi sanoihin! Ei sitä tässä elämässä voi useinkaan päättää miten se kulkee, mutta sen voi päättää miten ne asiat ottaa vastaan ja miten ne elämässään näkee.

  Ja niin karulta kuin tämä, kylläkin täysin tosi, sanonta usein saattaa kuulostaakin: ei koskaan ole mitään niin pahaa, etteikö siinä olisi jotain hyvääkin. Tämä pätee.

  1. Niinpä, noissa sanoissa pätee paljon viisautta. Elämän määrittelee aika paljon se mistä vinkkelistä tätä menoa tarkastelee.

   1. Kiitos, ja nimenomaan!

 2. Itsetsemppauksen voima on älyttömän suuri, muttei kyllä sovi unohtaa halausta, pään rapsutusta tai selän silittelyä, jota säestetään toteamuksella, että sinä osaat, pärjäät, pystyt ja vaikket aina pystyisikään niin maailma ei kaadu siihen. 🙂

  Mutta kyllä ne kahdeksan liuskaa sieltä tulevat, ihan varmasti. Ja sitten voi ainakin hetkeksi etsiä nenänpäällään piiloutuneita mehiläisiä syreenien kukista niitä haistelemalla. 😉 Muahhaa.

  1. Ihan totta, halauksien ja nättien sanojen voimaa ei tulisi unohtaa eikä aliarvioida, vaikka suorituskeskeisessä maailmassa kasvetaankin.

   Mutta hei minähän voin ottaa imurin mukaan syreenienhaistelureissulle, kun olen niin hc-hyökkäävien mehiläisten eliminoimisessa! Hahaha

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *