Mahdollisuus vaatekaapille

Taisin jo täälläkin mainita luku-urakkani rinnakkaisprojektista, eli mekkometsästyksestä. Lauantaina juhlimme ystäviemme häitä, ja h-hetken lähestyessä automaattinen reaktioni oli tietysti ”pitäisi mennä etsimään uutta mekkoa”. Nyt kävi kuitenkin niin, että kauppojen tarjonta näytti kohdallani nollaa: tosi kivoja mekkoja, mutta sen oloisia että käyttäisin niitä tasan tämän yhden kerran. Olen käynyt läpi vaatekaappiani talvivaatteiden vinttiin siirtymisen yhteydessä, ja tullut surulliseksi kirppispussieni määrästä. Mikä määrä trikoota useimmiten H&M ja Gina-lappusin varustettuna, pari kertaa käytettyä tai muutamassa pesussa kulahtanutta. Ja vintissä lisää.

Niinpä annoinkin tällä kertaa mahdollisuuden omalle vaatekaapilleni. Voisiko mitenkään olla, että en tällä kertaa tarvitsisikaan uutta, vaan tilaisuuteen sopiva mekko voisi olla jo minulla?

toukokuu_13_029.jpg

Ja olihan se! Tummansininen Espiritin mekko viime kesän saaristohäistä, (joita juhlittiin ihan eri porukalla kuin tulevana viikonloppuna, joten vältyn ”kaikki on jo nähnyt tämän” -fiilikseltä) joka oli unohtunut toisen mekon sisään henkarilla. Kaveriksi löysin Vilasta ihanan persikkaisen jakun, jolle tiedän löytyvän käyttöä muidenkin kuin juhla-asujen kanssa. Olisin antanut itselleni luvan ostaa vaikkapa uudet korkkarit asuun, mutta nekin löytyivät kuin löytyivät kotoa. Jes! Asusteita pohtiessa keksin lainata korut äidin korulippaasta joka on kuin aarrearkku (ja äiti onneksi antaa minun lainata korujaan, hih). 

toukokuu_13_038_0.jpg

Tässä tällaiset pienet sneak peakit tästä yhdistelmästä, lauantain jälkeen voinkin iloisena julkaista kuvan koko asusta koruineen ja kampauksineen.

Minulla on niin hyvä fiilis kun en ostanut taas turhaksi jäävää uutta, mutta sain silti koottua omaan silmääni oikein kivan kokonaisuuden.

Eli nyt kaikki muutkin omalle vaatekaapille shoppailemaan mars! 😉 Kannattaa miettiä, tarvitseeko uutta oikeasti, vai voisiko jollain pienellä lisällä, kuten kengillä, laukulla, jakulla tms. (jolle löytyisi muutakin käyttöä) loihtia kivan asun vanhasta.

Kertokaa ihmeessä jos teette vastaavia löytöjä omista kaapeistanne, näistä tulee tosi hyvälle mielelle! 🙂

 

Kommentit (7)
  1. Omalla vaatekaapilla shoppailu voi olla yllättävänkin antoisaa, etenkin jos lähtee rohkeasti kokeilemaan niiden erilaisia yhdistelmiä. Itse harrastan tätä aika ajoin ja välillä teen pieniä asustehankintoja lisätäkseni eri yhdistelmien paljoutta. Sen jälkeen sitä ei uusia vaatteita kaipaakaan tilaa viemään 🙂

    1. Totta turiset! 🙂 Miten sitä vaan tuleekaan välillä ihan sokeaksi omalle vaatekaapilleen? Nykyään kiinnitän ensisijaisesti uusia vaatteita ostaessani huomiota monikäyttöisyyteen ja yhdisteltävyyteen, mutta silti kuljen aina niissä samoissa rytkyissä ja yhdistelmissä. 😀

      1. Joo, tuttu efekti 😀 Mäkin joudun ottaan aina kunnon projektin ja tutkia mitkä sopis yhteen, että löytäis uusia käyttömahollisuuksia vaatteille

  2. Kannatan omalla – ja kavereiden (!) vaatekaapeilla shoppailua!

    1. Minäkin kannatan! Harmi vaan että olen niin pitkä että harvan kaverin vaatteet päälleni istuvat, mutta asusteita, esim. laukkuja ja koruja ollaan keskenään välillä lainailtu. Miten kateellinen olenkaan kaikille jotka omistavat samantyylisen siskon! 😀 Onneksi voin lainailla välillä äidin vaatekaapilta sentään jotain kivaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *