Marraspukeutumista

Tämä epämarraskuu on tuonut mukanaan pukeutumishaasteen. Nahkatakilla ei tarkene vaikka lämpömittari niin antaisikin ymmärtää, toppatakissa tulee taas kuuma. Ainoastaan kevyessä villakangatakissa oikeastaan olo on sopiva, mutta ongelmani oli oman takkikokoelmani vähän viimeisiään vetelevä kappale. Ja nyt heti välihuomio: en missään nimessä kaipaa kylmiä kelejä näine ”ongelmineni”, ehei! Sain tästä avauksestani vaan loistavan aasinsillan esitellä uusimman löytöni, eli juuri näihin marraskuun keleihin sopivan villakangastakin. Vähän lipsuin ja sorruin H&M:n aleen, mutta kun ihan oikeasti tämä takki on ihan täydellinen kaupungilla tallusteluun hieman niin viileämmillä kuin myös lämpimämmillä keleillä. Eli nyt.

Tykkään aivan hirmuisesti takin pelkistetystä tyylistä ja vähän pidemmästä helmasta. Päällisessä on 50 prosenttia villaa, jännään vähän miten mahtaa käydä nukkaantumisen kanssa. 

marraskuu13_028.jpg

Takki: H&M, Farkut: Dr. Denim, Nahkahansikkaat: saatu äidiltä joululahjaksi, Neulepanta: Friis&Company, Huivi: Stockmann Global 

 

Halusin aivan kovasti näyttää teille uuden takkini, mutta kuvista tulikin aivan outoja valo-ongelman vuoksi. Pimeä kun laskeutuu jo niin kovin aikaisin, että tuo minun (hieman vastahakoinen) valokuvaajani tulee kotiin kun ulkona on jo poikani sanoin pimiä pimiä. Ainakin muutama juttu on jo jäänyt tekemättä tänne blogiin tämän vuoksi, mutta onneksi samassa veneessä taidetaan olla kaikki tämän pallon puoliskon bloggarit. Haluaisin kuulla teidän mielipiteenne, jätänkö suosiolla kuvat vähemmälle vai postaanko silloin tällöin vaan sinnikkäästi näitä keinovalo-otoksia? Miten te muut toimitte valojuttujen suhteen tällä hetkellä?

Asiasta toiseen. Lähdettiin illalla vielä kahvittelemaan pojan kummitädin luokse (joka muuten kärsivällisesti nappasi tuon ensimmäisen kuvan, kiitos!), ja voi että miten kivat La Case de cousin Paul -valot ystäväni oli ripustanut eteiseensä roikkumaan! Hän on itse kasannut tuon sarjan Barcelonassa Paulin liikkeessä. Tuo valkoinen oksa on mielestäni tosi hauska idea, kun noiden pallukoiden asettelussa itselläni on vähän loppunut mielikuvitus kesken. Minuun iski välittömästi tarve kaivaa meidänkin pallurat jostain taas esiin. Juuri nyt tunnelmallisia valoja ei voi olla liikaa.

marraskuu13_052_0.jpg

 

Miten te olette ratkaisseet tämän marraskuisen takkiongelman tai valokuvausprobleeman, vai ovatko ongelmia laisinkaan? Entä mitäs tykkäätte löydöstäni?

Pus!

 

Kommentit (18)
  1. Kiitos valopallo-vinkistä! Löytyi, voi jopa itse koota haluamansa värisetin heidän omilla sivuillaan!

  2. Kuvaan kotikuvt viikonloppuisin ja kuvautan asukuvia silloin varastoon sekä pistän opiskelukaverit kuvaushommiin. Kokeile, saatat yllättyä innokkaiden määrästä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *