Mieliruokaa-kirjan voittaja

Lentoaskeleita

Saimme uuden asuntomme avaimet käteen hieman odotettua aiemmin, ja olemme viettäneet päivän ihmettelemällä uutta kotiamme. Alakerran lattia saa sittenkin jäädä, sillä keinovalossa punertavalta näyttänyt lattia näyttikin puhtaassa luonnonvalossa kauniin vaalean puun väriseltä parketilta. Ensimmäisenä meinaamme iskeä portaiden, listojen ja seinien kimppuun. Sitten ovet ja vessat. Olen aivan hullun täpinöissäni tästä kaikesta! Vielä kun saisi vuorokauteen muutaman lisätunnin, tai jos joku haluaisi vähän aikaa tehdä opintoni ja esittää niistä tiivistetyn version minulle, tehdä loppusiivouksen, järjestää paperit, auttaa pintaremontissa tai keksiä itsensäkloonauskoneen, niin olisin ihan tyytyväinen. ;) Eli muutto/remppajuttua varmasti luvassa ensi viikolla!

Arpaonni suosi tällä kertaa Seleä, onnittelut! :) Books on Demandilta ollaan sinuun yhteydessä, ja saat oman Mieliruokaa-kirjasi postissa. Kannattaa kokeilla sitä Suurpiirteistä bataattikeittoa!

 

Mukavaa sunnuntai-iltaa! 

Kommentit

(Ei varmistettu)

Ostatteko kaikki huone kalut uusina? Ja tuleeko vessoihin poreammeet ja pihalle palju? Ja sisälle kotikuntosali? Olisi kiva nähdä asunnostanne kuvia?

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin siis muutamme ihan tavalliseen rivarikolmioon... Lasketaanko mukaan ehkä tuleva jumppapallo kotikuntosaliksi? :D Huonekaluhankinnoista löytyy aikaisemmista postauksista, eli aika paljon suosimme vanhaa ja kierrätettyä. Muutamia juttuja toki uutenakin ostamme. :) 

(Ei varmistettu)

Uutena hankiite poreammeet. Ja kaikki uutuus huonekalut. Onnea uuteen kotiin.

Elina U.
Lentoaskeleita

Jaahas, seelvä... :D

Ella F.
Siperian Ella

Ihan sama meno täällä :) Nyt on seinissä ja katossa maalia, mutta tosiaan sitten listat alkoivat näyttää kovin kulahtaneilta... No, kun eivät ole omia, niin katsotaan, mitä niille enää viitsii tehdä, mutta kivaa se puhastelu kyllä on!

Elina U.
Lentoaskeleita

Onnittelut valmiiksi saadusta maalausurakasta! :) Hauskaa, että ollaankin yllättäen ihan samassa tilanteessa! Ja minullakin oikein sormet syyhyää, että pääsen puuhastelemaan uudessa kodissa, vielä kun joku tekisi loppusiivouksen tänne meidän kämppään, haha. Arvaa muuten oliko kiva ylläri, kun uudessa kodissamme ei oltu edes yläkerran lattioita pesty (tai vissiin edes kunnolla imuroitu), parveke täynnä lehtiä+joku ihmeen roskajätesäkki, sekä muutamia muita kivoja yllätyksiä. Ihan kuin hommaa ei olisi nyt jo tarpeeksi, höh. Ei auta muu kuin tarttua luuttuun ja pesuaineisiin oikein kunnolla.

(Ei varmistettu)

Mitä lait teidän parvekkeelle ja pihalle?

Sele (Ei varmistettu)

Kiitos! Olin aivan yllättynyt sähköpostissa olleesta yllätyksestä, yleensä arpaonni ei ole suosinut, mutta ihanaa, että nyt! Aivan varmasti kokeilen sitä reseptiä! :)

Täällä ollaan hieman samanlaisissa tunnelmissa, olemme muuttamassa uuteen asuntoon (vieläpä uudelle paikkakunnalle) ja saadaan tapetoida siellä, nyt kun vain osaisi päättää mitä tapetteja valitsisi :D Olen jo muutenkin innoissani tästä, mutta tuo ihana aurinko tuo vielä lisää energiaa ja intoa kevätmuuttoon. Odottelen innolla blogipäivityksiä teidän remppajutuista!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihih, ja voin luvata, ettei kirjasta löydy yhtään monimutkaista hummerireseptiä kuten siinä mainitsemassasi opiskelijoiden keittokirjassa! :D Kivoja kokkaushetkiä sinne, ja onnea uuteen kotiin! :) Osuipa sitten samanlainen tilanne teille, sillä juuri eilen oltiin kauheella "nyt pitää sitten jo päättää" paniikilla Seinäruusussa, mutta eihän me yhtään päätöstä saatu loppuun tehtyä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin <3

T.Pauliina

Vierailija (Ei varmistettu)

Höh tohon piti tulla sydän eikä tollasta merkki sekamelskaa :D

-P

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos muru, tulkaa käymään kun oot taas hoodeilla. <3

Ensku866 (Ei varmistettu)

Mitä laitatte parvekkeelle ja pihalle? Ja kuinka monta huonetta teillä on? Joutuuko poika vaihtamaan päiväkotia? Onnea uuteen kotiin.

Elina U.
Lentoaskeleita

Saa nähdä mitä parvekkelle ja pihalle laitetaan, kun ensin nyt saadaan koti sisältä päin kuntoon. :) Pojalla vaihtuu päiväkoti jossain vaiheessa. Kiitos kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.