Mieliruokaa-kirjan voittaja

Saimme uuden asuntomme avaimet käteen hieman odotettua aiemmin, ja olemme viettäneet päivän ihmettelemällä uutta kotiamme. Alakerran lattia saa sittenkin jäädä, sillä keinovalossa punertavalta näyttänyt lattia näyttikin puhtaassa luonnonvalossa kauniin vaalean puun väriseltä parketilta. Ensimmäisenä meinaamme iskeä portaiden, listojen ja seinien kimppuun. Sitten ovet ja vessat. Olen aivan hullun täpinöissäni tästä kaikesta! Vielä kun saisi vuorokauteen muutaman lisätunnin, tai jos joku haluaisi vähän aikaa tehdä opintoni ja esittää niistä tiivistetyn version minulle, tehdä loppusiivouksen, järjestää paperit, auttaa pintaremontissa tai keksiä itsensäkloonauskoneen, niin olisin ihan tyytyväinen. 😉 Eli muutto/remppajuttua varmasti luvassa ensi viikolla!

Arpaonni suosi tällä kertaa Seleä, onnittelut! 🙂 Books on Demandilta ollaan sinuun yhteydessä, ja saat oman Mieliruokaa-kirjasi postissa. Kannattaa kokeilla sitä Suurpiirteistä bataattikeittoa!

 

Mukavaa sunnuntai-iltaa! 

Kommentit (14)
 1. Mitä laitatte parvekkeelle ja pihalle? Ja kuinka monta huonetta teillä on? Joutuuko poika vaihtamaan päiväkotia? Onnea uuteen kotiin.

  1. Saa nähdä mitä parvekkelle ja pihalle laitetaan, kun ensin nyt saadaan koti sisältä päin kuntoon. 🙂 Pojalla vaihtuu päiväkoti jossain vaiheessa. Kiitos kiitos!

 2. Onnea uuteen kotiin <3

  T.Pauliina

  1. Höh tohon piti tulla sydän eikä tollasta merkki sekamelskaa 😀

   -P

  2. Kiitos muru, tulkaa käymään kun oot taas hoodeilla. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *