Mitä kävi rennolle morsiamelle?

Lentoaskeleita

Huh, nyt ottaisin mielelläni muutaman lisätunnin vuorokauteen. Ensinnäkin, on jotain julmaa pilaa että minulla on tärkeä tentti häiden jälkeisenä maanantaiaamuna. Mielessä pyörii hääjärjestelyt, kaikki yksityiskohdat, päivän kulku, askartelut, aikataulu, ostoslistat, pinterest-kollaasit, ajan vähyys ja suuri odotus.

Olen jatkuvasti jossain hyvin oudossa liikutuksen tilassa, esimerkiksi aloin tänään autossa itkeä kuunnellesani Samuli Putron "Olet puolisoni nyt" -kappaletta, tunteet ovat aivan pinalla. Olen yleensäkin vähän herkkis, mutta nyt liikutun, ilahdun, masennun, nauran tai itken hiukan joka asiasta. 

Eilen kävimme papin kanssa päivän kulkua läpi vihkiseremonian kulkua, ja minulla alkoi valua kyyneleet siinä kohdassa kun pappi näytti paikan käytävältä jossa isäni luovuttaa minut miehelleni. Samoin kävi hänen haastatellessaan meitä ja kun kerroimme elämästämme ja arvoistamme. 

Niin ja minun pitää ilmeisesti lopettaa myös sen Pinterestin selailu, sillä näköjään myös toisten hääkuvien katsominen saa tämän morsiamen kyynelehtimään. Hei jotain rajaa jo, pliis!

 

Ehkä minulle on iskenyt häästressi kaikista lupailuistani huolimatta, tai ehkä tämä vaan kuuluu asiaan. Olen vain melko yllättynyt, sillä tähän mennessä en ole jännittänyt oikein lainkaan ja muutenkin suhtautunut hyvin rennosti häätouhuihin. Apua mitä jos minusta kuoriutuu vielä jenkkisarjojen monsteri-bridezilla, ja kohtelen ympärilläni olevia ihmisiä kaameasti kiljuen "It`s my wedding!!"? :D

Ehkäpä kokeilen nyt kunnon yöunia. Toivottavasti esimerkiksi kukkakimpun valinta ei tunnu enää huomenna norsun kokoiselta murheelta.

Hyvää yötä kamut!

Ps. Ihana kuva lainattu Pinterestistä, niisk

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

No tässä on vielä kolmisen viikkoa aikaa, eli ehdin hienosti kyynelehtiä lisää, hyppiä seinille ja menettää järjen rippeeni! :D Voisinpa itsekin ottaa noin lungisti, en tajua miten tällainen megastressi nyt yks kaks iskikään.

Voi miten suloista, olet tosiaan ihan hupsu! :) Kyllä täällä luotetaan ettei sinusta tule bridezillaa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi kiitos luottamuksesta, pitää tehdä nyt paljon jotain bridezillankarkoitus-mentaaliharjoituksia! :D

Kanelibasilika

Entinen työkaverini stressaili samaa tyyliin (ja häiden lähestyessä yhä enemmän..), ja kun tästä päivittäin häneltä töissä kuulin (ja omista häistäni selvisin täysin stressaamatta..) sanoin hänelle, että siirtää oman stressinsä minulle - ajattelee vain, että tästä ja tästäkin asiasta ei tarvitse stressata, kun joku muu siitä jo stressaa. Ja kas, häistä seuraavana päivänä sain tekstiviestin, jossa kerrottiin, että stressinsiirto toimi! Oli morsiankin vähän stressaillut, mutta kuulemma helpotti aivan huomattavasti, kun pahimman stressin tullessa tiesi, että joku toinen siellä "etätsemppaa" ja voi "vastaanottaa" ylimääräisen stressin :) Kaikenlaisia hassuja kikkojakin voi siis kokeilla! Itse jouduin oman hääpäiväni aamuna laittamaan omalle äidilleni luurin korvaan pariin kertaan, kun soitteli kukkakaupasta ja ties vaikka mistä, miten kukkani ovat väärän väriset sun muuta - itselleni kun ei juurikaan ollut väliä, minkä värisiä ne kukat olisivat, nättejä olivat joka tapauksessa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Stressinsiirtoa, nerokasta! Toimisikohan mullakin? Melkein kaikki muut tosin ovat olleet tähän asti itseäni stressaantuneempia, niin en tiedä kehen nyt tätä stressiä alkaisin siirtämään. ;) Siirtäisin nyt juuri niin mielelläni stressin irtokarkkeihin, perhanan karkkilakko!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Vielä pari viikkoa sitten eräällä ystävälläni oli jopa stressi siitä ettei minulla ole stressiä! :D

Kanelibasilika

Hih, on se vaan kummajainen tuo stressi - joka tapauksessa, vaikka vähän stressailisitkin nyt ennen häitä, anna hääpäivänä vaan kaiken rullata omalla painollaan ja nauti! :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Hih. I feel you. Kyllä me rennotkin morsiamet pikkusen stressataan, se on ihan normaalia ja kuuluu asiaan :) Se joka ei muka yhtikäs stressaa, niin puhuu höpsöjä. Parempi olla tunnetta (oli se sitten välillä stressi tai liikutus) pelissä kuin mennä kylmänviileänä järjestelyt läpi! Pitäisi vaan kyllä lopettaa jo se ideakuvien katselu näin viime metreillä..sorrun itse samaan! Hih. Niin ja meillä stressiä oikeasti aiheuttaa ihan meistä riippumattomat jutut, itse ollaan ns. aikataulussa, eipä kuviteltu tämmöistäkään tilannetta etukäteen! :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai sinäkin, onpa lohduttavaa kuulla! Joo sopivassa määrin stressiä olisi hyvä, mutta tällainen hermokimppuilu on aika tyhmää. Tänään tosin ollut jo hiukan normaalimpi päivä, mutta tunteet tosi pinnassa edelleen. 

Ei kaikkia tilanteita tosiaan pystykään millään ennakoimaan, toivottavasti ne teistä riippumattomat jutut ratkeaa parhain päin! :) 

Kanelibasilika

Meillä hääpaikka meni konkurssiin paria viikkoa ennen häitä, juhlista seuraavana päivänä paikka suljettiin, vihkija oli vahvistanut meille väärän kloajan vihkimiselle juhlapaikalla, häämatkalle piti suunnata Japaniin (yksi sana: Fukushima), kissa kuoli ja vaihtuneessa häämatkakohteessa tuore aviomies sai sukeltajantaudin - en stressannut, mutta vatsanpohjaa kutkutteli ja siis melkein kaikki, mikä voi mennä pieleen meni pieleen, paitsi itse juhla (ilman vuosien odotusta ja haaveilua juhla oli lähes täydellinen <3) ..nyt naurattaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis Kanelibasilika, ei voi olla totta!! Okei tuon rinnalla alkaa ne omat "mitä jos sataa"-skenaariot tuntua täysin mitättömiltä. Ja tuon kaiken keskellä säilytit zen-mäisen asenteen etkä saanut stressipaniikkia, oot nyt mun idoli. Mutta ihana kuulla että kaikesta huolimatta häänne olivat ihanat! <3

Kanelibasilika

Vähän "huvitti", kun kaverit kyselivät häämatkasta ;) noh, onnellisesti naimisissa kolmatta vuotta ja muuten yhdessä kolmattatoista vuotta eli ei tuommoiset pienet hääjutut hetkauta - ja jos sataa, voi ajatella että sade tuo vain onnea, ja että tulevat päivät ovat täynnä aurinkoa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.