Muikisteluarvoitus

Lentoaskeleita

Kuva-arvoitus: miksi muikistelen suu korvissa keskellä Nokian keskustaa?

Vastaus: No siksi, että me muutamme ennen kuin huhtikuu ehtii vaihtua tänne rivitaloon!! Olen toistellut koko aamupäivän, että hei sitten meillä on tilaa! parveke! oma piha! takka! sauna! ja ennen kaikkea TILAA! 

En voi millään uskoa todeksi, että kohta meillä ihan oikeasti ei enää näitä iän ikuisia säilytystilaongelmia, eikä eletä sitten enää vain kahdessa huoneessa lapsiperheenä. Poikakin saa oman huoneen (no joo, tuskinpa hän siellä nukkuu, vaan edelleen pötkötetään kaikki yhdessä kasassa, mutta tämä on nyt sivuhuomio, sillä minun mielikuvissani elämästä tulee ihan vain yhtä vaahtokarkkien grillailua takassa saunan jälkeen ja ulos katettuja aamupaloja, haha ), ja saadaan laittaa asunto meidän näköiseksi.

En olisi ikinä ikinä voinut uskoa, että muutetaan niin kauniiseen kotiin, ja että siitä tulee meidän oma. 

Olen todella rakastanut tätä keskustaelämää ja kaksiovanhustamme, mutta aikansa kutakin. Ja onneksi hurautan edelleen lempikahvilaani vartissa, vaikka en voikaan enää vain loikkia sinne kadun yli.

Olen niin niin innoissani, ettei tästä minun tenttiin lukemisestakaan tunnu tulevan nyt oikein mitään (ilmesestikään, kun tulin kirjaan tarttumisen sijaan hihkumaan tänne Lilyyn). Jos saan sanoa vielä, että JEE!

Kommentit

Positiivista

Vauuuu! Onnea uuteen kotiin! :)<3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3 Voi toki olla, etten huuda sitten enää JEE kun joka kuukausi napsahtaa ne asuntolainanlyhennyserät, mutta nyt voi tuulettaa! ;))

Tyyne
Sukat makkaralla

Voi mieletöntä, vau ja onnea! (x10) :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, on tämä kyllä ihan huippua! :) Pää jo ihan pullollaan kaikkia sisustusideoita!

KaHeVi
Life Time Story

Mieluummin maksaa lainaa kuin vuokraa :) Onnea uuteen kotiin!

Elina U.
Lentoaskeleita

No näin mekin nyt tässä elämäntilanteessa ajateltiin, kun kerran oli mahdollisuus maksaa "omaa pois". Ja kiitos kovasti! :)

One day

Olipa ihana uutinen, onnea uuteen kotiin!!! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon, voi vitsi miten kivaa kun siellä on niin moni hengessä mukana! :)

annakarin
Anna Karin

Jee, vau, onnea, jee! Takkakin! Mä unelmoin itsekin rivitalosta (koska omakotitalon piha on liian työläs tällaiselle laiskimukselle), joten oon kyllä vähän kateellinen. Ihan mahtavaa, kyllä kelpaa muikistella! :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Tämä on minustakin vielä jotenkin ihan hullua, kun en vielä hetki sitten uskaltanut edes haaveilla rivitaloasumisesta. Olen muuten ihan samanlainen tuon pihanhoidon kanssa, jos asuisimme omakotitalossa niin meillä olisi varmaan sellainen "niittymäinen" ja hyvin "boheemi" piha. :DDD Nyt kyllä olen jo suunnitellut ties mitä (helppohoitoista) tuolle meidän pihapläntille, mutta kai sitä voisi odotella kevättä ja sitä, mitä lumen alta paljastuu.

annakarin
Anna Karin

Khihi, mun lapsuudenkodissa oli myös sellainen "viidakkomaisen ihana" piha. Äiti aina jaksaa sanoa, että hän ehdottomasti haluaa, että piha on suojaisa ja rehevä, ihan niin kuin meillä on aina ollut. Mä veikkaan, että kyse on enemmänkin siitä, että kukaan meistä ei vaan jaksa leikata nurmikkoa tai nyppiä rikkaruohoja. Yhtenä kesänä meidän ikkunoiden eteen kasvoi aivan järjettömän kokoiset koiranputket, eikä sisältä nähnyt pariin kuukauteen ulos. Lopulta iskä myrkytti ne ehkä elokuussa. Suojaisaa oli, joo. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahah viidakkomaisen ihana, voisin kuvitella niin tuollaisen ilmaisun omaan suuhuni siinä vaiheessa, kun pitäisi alkaa kyykkiä rikkaruohojen kimpussa! :D Mutta hei oli ainakin suojaisaa ja rehevää sitten. ;)

Jeba
Tuuliajolla

Onnea! :) mekin unelmoidaan isommasta kodista, mutta kun sitä unelmien omakotitaloa ei vielä ole tullut vastaan. Koko aika kyttäillään uusia tulokkaita muttei vielä ole tärpännyt. :( siinä kun pitää olla sitä jotain. :) ja ihanaa, takka! Mä haluan kans ehdottomasti uuteen kotiin takan tai oikeestaan sen pitäisi olla oikee kakluuni.. muttamutta.. hehh. :) uutta kotia on ihana laittaa. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi kakluunit ovat kyllä yksiä maailman kivoimmista jutuista (no ainakin melkein)! Ajatella sellaista ihanaa lankkulattiaa, korkeita huoneita ja kakluunia, voi että... Mutta nyt olen superiloinen tästä meidänkin epäkakluunista, sillä hei -takka! Jee! :) Ja se on kyllä jännä tunne, kun sen oikean asunnon löytää. Siinä tosiaan on oltava "sitä jotain". Me hylättiin pari potentiaalista vaihtoehtoa ihan vain siksi, ettei ne tuntunut kodilta. Onnea unelmien omakotitalon etsintään! :)

Kao Kao

Onneaa!!! Kyllä niihin lyhennyksiinkin tottuu :) Ja omassa kodissa on ihan erilainen tunnelma. Se on jotenkin niin.. oma <3

Ei tuolloin voi lukea tenttiin, pitää mennä kaupungille ja juoda lasi vintage shampanjaa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihih ihana Kao Kao, vitsi mua nauratti kun luin tämän yliopistolla, ja mietin miehen vastausta, kun hän soittaisi haettuaan pojan päiväkodista, että mistä nappaa mut kyytiin ja vastaisin että Shampanja Baarista. :D Mutta olet ehdottoman oikeassa, ehkä viikonloppuna pitäisi laittaa pullo Shampanjaa kylmään! Ja kiitos <3

Ensku866 (Ei varmistettu)

Onnea uudesta kodista :) Meinaatteko sitten homatta 2 autoa? Vai sinä kuljet Bussilla tai junalle kouluun Tampereelle?

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon! :) Nyt ainakin uskotaan, että pärjätään yhdellä autolla. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle vaikuttaa nimittäin olevan. Toki asia selviää vasta käytännössä, mutta enpä usko että meillä olisi varaa ylläpitää kahta autoa vakuutuksineen kaikkineen.

Vau mikä vauva!

Jee, onnea! Rivitalous on kivaa :) ja vielä takka, ihana!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitoksia! :) Takka kuulostaa kyllä ihan huippukivalta, tekisi jo nyt mieli mennä ostamaan niitä mielikuvieni vaahtokarkkeja! ;) Parastahan on, että sitten aina olen ihan pettynyt, jos mun luomat tarkat mielikuvat ei menekään ihan niin kuin olen ne ehtinyt suunnitella... :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Vautsi vau ja onnea uudesta kodista! :) Sietääkin muikistella. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kovasti! :) Ja joo, eiköhän nyt saakin vähän muikistella!:)

Ola

Ojjooi onneksi olkoon;D Mäkin olen haaveillut omasta kodista jo pari vuotta, mutta eipä nyt auta kuin jatkaa haaveilua, kun toi mieskin palasi vielä toviksi koulun penkille! 

Pakko muuten todeta, että Kontion kahvila on ihan ykköspaikka. Silloin, kun asuin vielä Porissa, käytiin siskon kanssa aina pari kertaa vuodessa tsekkaamassa Rauman alennusmyynnit. Bussipysäkin lisäksi ainoa pakollinen visiitti oli aina Kontiossa, ja aina piti saada sellanen pöytä, missä oli karhukaveri valmiiksi jo oottamassa. Ei tuu heti mieleen Porissakaan yhtä tunnelmallista vanhan ajan kahvilaa kuin se:)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon! :) Ja nautihan nyt vaan kaupunkielämästä minunkin puolestani. ;) Molemmissa on kyllä ne plussansa ja miinuksensa, vuokralla kaupungissa eläminen on jollain tapaa niin ihanan huoletonta ja helppoa, että olisin kyllä voinut asua täällä vaikka ikuisesti, jos joku olisi taikonut asuntoomme edes kymmenen lisäneliötä. Mutta lisäneliöiden tarve voitti tällä kertaa, ja kun vielä löytyi sellainen asunto joka tuntui välittömästi kodilta niin se oli menoa sitten. :)

Kontion kahvila on ihan maailman paras! :) Ja haha en kestä, tietkö mulla on aivan pikkupikkutytöstä asti ollut pakkomielle myös niihin karhukavereihin, aina pitää olla oma kontio pöytäseurueessa! 

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Onnea uuteen kotiin! Tuollaiset muutokset elämässä tekevät ihmeitä. :) Ja Nokia on kiva pieni paikka. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kovasti! :) Minulla onkin ihan sellainen olo, kuin että nyt alkaisi sellainen ns. uusi luku meidän elämässä. Jännittävää! :) En tunne Nokiaa entuudestaan paljoakaan, mutta tosiaan sellaiselta mukavalta ja kotoisalta pieneltä paikkakunnalta se vaikuttaa. 

Silkkitassu

Onnea!! Muutoista tulen ainakin itse aina hyvälle tuulelle! Vaikka se töitä teetättääkin. Muista heittää pois/kierrätä kaikki tarpeeton ellet jo muutenkin tee sitä. Kummasti taas tilaa löytyy kun kaapit ei pursua tavaroita joita ei edes käytä.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos!! :) Ja tuo on kyllä niiin totta, kaikki tarpeeton pois vaan! Jos jotain vaatetta/tavaraa ei ole tarvinnut vuoteen, niin eteenpäin vaan. En halua kantaa uuteen kotiin mitään turhaa tavaraa. 

Kommentoi