Muikisteluarvoitus

Kuva-arvoitus: miksi muikistelen suu korvissa keskellä Nokian keskustaa?

img_5346.jpg

Vastaus: No siksi, että me muutamme ennen kuin huhtikuu ehtii vaihtua tänne rivitaloon!! Olen toistellut koko aamupäivän, että hei sitten meillä on tilaa! parveke! oma piha! takka! sauna! ja ennen kaikkea TILAA! 

img_5335.jpg

En voi millään uskoa todeksi, että kohta meillä ihan oikeasti ei enää näitä iän ikuisia säilytystilaongelmia, eikä eletä sitten enää vain kahdessa huoneessa lapsiperheenä. Poikakin saa oman huoneen (no joo, tuskinpa hän siellä nukkuu, vaan edelleen pötkötetään kaikki yhdessä kasassa, mutta tämä on nyt sivuhuomio, sillä minun mielikuvissani elämästä tulee ihan vain yhtä vaahtokarkkien grillailua takassa saunan jälkeen ja ulos katettuja aamupaloja, haha ), ja saadaan laittaa asunto meidän näköiseksi.

En olisi ikinä ikinä voinut uskoa, että muutetaan niin kauniiseen kotiin, ja että siitä tulee meidän oma. 

Olen todella rakastanut tätä keskustaelämää ja kaksiovanhustamme, mutta aikansa kutakin. Ja onneksi hurautan edelleen lempikahvilaani vartissa, vaikka en voikaan enää vain loikkia sinne kadun yli.

Olen niin niin innoissani, ettei tästä minun tenttiin lukemisestakaan tunnu tulevan nyt oikein mitään (ilmesestikään, kun tulin kirjaan tarttumisen sijaan hihkumaan tänne Lilyyn). Jos saan sanoa vielä, että JEE!

Kommentit (28)
  1. Onnea!! Muutoista tulen ainakin itse aina hyvälle tuulelle! Vaikka se töitä teetättääkin. Muista heittää pois/kierrätä kaikki tarpeeton ellet jo muutenkin tee sitä. Kummasti taas tilaa löytyy kun kaapit ei pursua tavaroita joita ei edes käytä.

    1. Kiitos!! 🙂 Ja tuo on kyllä niiin totta, kaikki tarpeeton pois vaan! Jos jotain vaatetta/tavaraa ei ole tarvinnut vuoteen, niin eteenpäin vaan. En halua kantaa uuteen kotiin mitään turhaa tavaraa. 

  2. Onnea uuteen kotiin! Tuollaiset muutokset elämässä tekevät ihmeitä. 🙂 Ja Nokia on kiva pieni paikka. 🙂

    1. Kiitos kovasti! 🙂 Minulla onkin ihan sellainen olo, kuin että nyt alkaisi sellainen ns. uusi luku meidän elämässä. Jännittävää! 🙂 En tunne Nokiaa entuudestaan paljoakaan, mutta tosiaan sellaiselta mukavalta ja kotoisalta pieneltä paikkakunnalta se vaikuttaa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *