Ne oliva vähä reissus!

Lentoaskeleita

Phuuh. Tiedättekö sen tunteen, kun kotiin on vielä tuntien matka ja mielessä on vain yksi asia: oma sänky. Sitä istuu junassa pää tyhjänä ajatuksista ja vatsa kipeänä nauramisesta (oikeesti, se parituntinen laivamatka kävi vatsalihastreenistä), tuijottaa junan ikkunasta pimeää maisemaa ja yht äkkiä kaikki raajat alkavat painaa ainakin viisikymmentä kiloa kappale, eikä uskalla laittaa silmiä kiinni, sillä heräisi sitten todennäköisesti päätepysäkiltä Rovaniemellä. Kahden aikaan olin kotona ja sukelsin peiton alle välittömästi.

Instagramin #mammattallinnassa kertoo kaiken (kröhöm, paitsi etten itse lisännyt ainuttakaan kuvaa koko reissun aikana). Yhdeksän bloggaajaystävän voimin valloitimme Tallinnasta muutaman asunnon, pari ravintolaa, yhden kauneushoitolan ja vanhan kaupungin kujia noin vuorokaudeksi. Tunnelma oli rento, aika kupliva ja paikoitellen juttujen taso kävi niin alhaalla, että toisaalta hävetti lähistöllä olevat monet korvaparit, mutta oli niin hauskaa, ettei oikein sitten kuitenkaan jaksanut stressata mitähän muut tuumaavat. 

Juuri nyt ei riitä virkeystaso sen suurempiin sanoihin, kuin että kiitos naiset. Ja että hitto miten onnekas olenkaan, kun olen tutustunut näihin tyyppeihin. 

 

Juttua tulossa varmasti lisää myöhemmin. Kiitos osasta kuvista phocahispidalle! 

 

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos itsellesi, ihanan postauksenkin olit saanut naputeltua! <3 

Amma
Why you little!!

Todellakin tiedän tunteen. Mikä onni, että lentokone ei jatkanut Oulusta ainakaan ennen suurempia toimenpiteitä. Meillä saattoi vielä eilen jatkua ilta MinEnan kanssa myö-hään...

Kiitos seurasta!!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihii, mä katselinkin kateellisena (vaikkakin niin väsyneenä, että tuskin olisin enää edes jaksanut) teidän yökyläilykuvia! :D Huippua, että teillä saattoi hauskanpito vielä jatkua! :)

Kiitos itsellesi seurasta, oli kyllä tosi mukavaa tavata taas! :) <3

Shelley Draven

Sama tunne aina pitkinä koulu tai työpäivinä. Kuten tänään tiedossa 18 "mukavaa" tuntia tien päällä ja sitten vielä iltalenkki päälle. :D

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Huh, nyt täytyy kyllä nostaa hattua superkorkealle, että tuohon jaksat päälle vielä iltalenkin vetäistä! :D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Olen niin onnellinen että pääsit mukaan reissuun! Sinua(kin) on aina niin mukava nähdä! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Sama juttu, oli taas ihanaa päästä höpöttämään ja nauramaan kanssasi! <3

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos ihanasta viikolopusta <3

Elina U.
Lentoaskeleita

PUS! <3

MinEna
Kasvukäyrillä

Kiitos ihanasta viikolopusta <3

Silkkitassu

Seuraavalla kerralla minäkin kyllä lähden mukaan! :) Ihana reissu teillä kyllä!

Elina U.
Lentoaskeleita

No ehdottomasti lähdet ensi kerralla mukaan! :) Ihme, että saatiin näinkin iso porukka kasaan, sillä välillä aikataulujen sumpliminen isolla porukalla tuntuu aivan mahdottomalta puuhalta. 

Kommentoi