Nilkkurirakkautta

 

Näiden kenkien kohdalla minä koin klassisen Carrie-momentin: mieleni kiljahti ”Hello, lover”, ja taisin hypähtää kerran jopa ilmaankin.

syyskuu_2013_001_0.jpg

Carrie-vertaus ei toisaalta ole kovin osuva minun kohdallani, sillä en tunnustaudu varsinaiseksi kenkäfriikiksi. Toki pidän kauniista kengistä ja laadukas työ saa minut onnelliseksi, mutta minun hankalanmuotoisen jalkani kohdalla vaikeasti löydettävä mukavuus yleensä voittaa (eli monet monet kengät jäävät kauppaan).

Tälle syksylle minulla oli kuitenkin yksi tavoite kenkien suhteen: löytää täydelliset mustat nahkanilkkurit. Vaatimuslistallani oli käveltävä korko, mukavuus, klassisuus, nätti muotoilu, yhdisteltävyys, materiaalina laadukkaan tuntuinen nahka ja värinä tosiaan jo mainitsemani musta. Näiden kenkien ilmestyessä eteeni Biancossa ymmärsin, että listaltani oli koko ajan puuttunut tikkikuosi ja kultainen vetoketju. Minun sydämeni suorastaan pamppaili jännityksestä vetäessäni popot jalkaani. Ja ne tuntuivat mukavilta, jihuu!

syyskuu_2013_002_1.jpg

Kyllä näillä kelpaa kopsutella syyskatuja pitkin (toivottavasti useammankin syksyn)! Pohjia ja korkolappuja taidan kyllä vilauttaa suutarille jo hyvinkin nopeasti, sillä ne tuntuvat hieman epäilyttävän sileältä kohta jääpinnan saavia kävelyteitä ajatellen. Mutta silti: jihuu!

syyskuu_2013_004.jpg

Erään pikaisen kaupunkireissun päätteeksi päätin myös, että taisteluni tuulessa kääntyilevien ja rikkoontuvien halpissateenvarjojen kanssa päättyy nyt. Kunnostusta kaipaavassa sekä pinttyneessä ovivanhuksessamme roikkuu tästä eteenpäin jämäkkä, suuri ja kivan näköinen sateenvarjo. Alkutestauksen jälkeen en voi kuin ihmetellä, miksi olen näinkin kauan yrittänyt taistella hepposten halpissateenvarjojeni kanssa!

Joten terveisiä vain syksylle, bring it on!

 

 

Kommentit (12)
  1. Ne kokoontaitettavat sateenvarjot ei vaan ikinä toimi! Pitää olla just tollainen iso.

    1. Niinpä! 🙂 Nämä isot varjot tuntuvat aivan luksukselta pikkuvarjojen kanssa taistelun jälkeen. Onkohan kellään kokemusta niistä Marimekon taitettavista? Kun se myyjä lupaili että niiden uudet mekanismit on tehnyt niistä aika hyviä.

    1. Kiitos! 🙂 Minäkin tykkään näistä kovasti, vielä vaan kun saan aikaiseksi suihkautella niihin suojasuihkeet päälle niin ollaan valmiita syyskatuja tallustelemaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *