Nips naps

Minä ja poika rattailtiin itsemme eilen Puutarhakadun Glo Hairiin. Siellä meitä odotti iloinen Anne, joka muutti yhden Muumi-jakson aikana (mitä tekisinkään ilman kännykän youtubea?) meidän vauvan isoksi. 

marraskuu13_003_1.jpg

Alun odotteluajan poika käytti hyödykseen juoksemalla taustalla näkyvien lankaverhojen läpi edes takas ja hurmaamalla muita asiakkaita. Kampaajan ehdottama koroketuoli ei ollut poitsun mieleen, vaan istahdimme lopulta tuoliin molemmat. Kone laitettiin surisemaan ja me aloimme katselemaan Muumeja. Pientä suostuttelua ja maanittelua saatiin kyllä käyttää, mutta koska Annella on kokemusta lasten hiusten leikkaamisesta oli homma tosiaan ohi parissakymmenessä minuutissa.

marraskuu13_016_2.jpg

Kone pörisi ja sivuilta hiukset tipahtivat lyhyiksi, päältä sakset saksivat niks naks vaan ja jätettiin päälle muodikkaasti pidempää hiusta. Samanlainen kampaus kuin isillä. Ei taida tulla enää ihastuneita ”pappas flicka”-kommentteja kuten viikonloppuna. 😀

marraskuu13_015_1.jpg

Kukkuu, mihin ne hiukset jäi? 

Ne pienet vauvamaisuuden rippeetkin katosivat niskan enkelikiharoiden ja peikkotukan myötä. Minun tekee koko ajan mieli silittää noita lyhyitä hiuksia, ison pojan tukkaa. (niisk.)

Kommentit (8)
  1. Voi miten iso poika 🙂 Meidän poika täytti viikonloppuna vuoden (niisk, mun vauvani) mutta sillä on edelleenkin vaan sellaista hahtuvatukkaa, joten parturiin meillä ei ole kiirettä.

    1. Voi onnea 1-vuotiaalle! <3 Saatte sitten nauttia vauvatukasta vähän pidempään. 🙂

  2. Voi eih! Nyt siitä tuli iso! Mä tunnustan heti, että kyllä olis itkettänyt. Me saatiin just päiväkotikuvat, siellä se mun iso tylleröinen hymyili vaaveleiden keskellä, snif!

    1. Hehee mulla oli oikeesti vähän kyyneleet silmissä, mutta oon aika ylpeä tsemppauksesta jonka suoritin. 😀 Ja tuo päiväkotikuva-juttu tapahtui meillä kanssa, snif!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *