No ne kutsut!

Nyt kun kaikki häävieraamme ovat kutsunsa saaneet, ajattelin vilauttaa valmiita tekeleitä täällä blogissakin. Halusimme jotain tosi simppeliä, ei ihan perinteistä, ja jotain mikä sopisi jollain tavalla ”teemaan”. Mietin tosi pitkään mikä se teema sitten olisi, kunnes keksin, että no pitsihän se tietysti on! Häämme pidetään Raumalla, ja kaupungilla on todella pitkät perinteet pitsinnypläyksessä. Lisäksi hääpukuni on pitsiä, joten siinähän se!

heinakuu13_011_0.jpg

Värimaailmaksi valitsimme simppelin tyylikkään mustavalkoisuuden. Ihan ykkösvinkki kaikille kutsuja itse askarteleville: tarkistakaa että korttikoko mahtuu standardimittaisiin kuoriin! Oli tosi mukavaa huomata kun kutsut olivat valmiita, että ne ovat sentin liian isoja A6-kuoriin, joita oikeastaan kaikki hääkuoret ovat. Kiersin kaikki Tampereen askartelu/kirjakaupat, kunnes lopulta löysin Tiimarista valmiita hääkutsuja, joiden mukana tuli meidän korttiin sopivat kuoret. Jouduin siis ostamaan valmiita kutsuja saadakseni sopivat kirjekuoret! 😀 Hyvä minä!

Siinä ne nyt on. <3

heinakuu13_001_0.jpg

Löysin idean netistä, mutta en nyt mistään bongaa enää sitä sivua. Siitä sitten lähdettiin kaasojen kanssa muokkailemaan meille sopivaa kutsua. Vaatimuksena oli jotain helppotöistä ja yksinkertaista, mutta kutsut osoittautuivatkin yllättävän työläiksi (ainakin tälläiselle todelliselle epä-askartelijalle).

heinakuu13_005.jpg

Kriteerinä oli myös, että kutsuun täytyy saada sujautettua kätevästi infolappunen sisään. Se oli oikeasti hieman nätimmin piilotettuna, mutta otin nyt vain tällaisen havainnollistamiskuvan. Päätin myös (pitäisiköhän syyttää tästä kaasoillassa nauttimaamme viiniä?) kirjoittaa kutsut käsin. Siinä olikin melkoinen projekti, mutta lopputulos oli kyllä ihanan itsetehty/henkilökohtainen.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, sillä eipä voisi kutsut olla enää enempää meidän näköisiä! <3 Tuntui jotenkin jännittävältä ja urakan jälkeen jopa haikealta tiputtaa kuoripinot postilaatikkoon. Säilytin itse toki yhden kutsun muistona, sen voi sitten lisätä vaikkapa hääalbumin etusivulle. 

Ps. Jos hääkutsuasiat kiinnostaa, kurkatkaapa Tyynen blogiin. Aivan älyttömän upeita ja persoonallisia kutsukortteja!

 

Kommentit (16)
 1. Ihanat! (Kutsut, kaikki vielä miettimättä) onneksi on aikaa 🙂 Varmaan yllätyt kun kuulet teeman: meri ja saaristo 😀 (häät siis vietetään Suomenlinnassa)

  1. Kiitos! 🙂 Aika yllätys tosiaan, hehe. 😀 Mutta se oli minullakin ihan se ykköskriteeri juhlapaikalle: on oltava meren äärellä! Olisin halunnut jopa vihkimisen laiturille, mutta sitten alkoi pelottaa säätila-asiat. Suomenlinna kuulostaa IHANALTA hääjuhlapaikalta! Onko teillä vihkiminenkin siellä?

   1. No se minuknkin kriteeri oli, olisin itseasiassa halunnut häät siellä meidän suvun saaressa, mutta juurikin sää olosuhteet ja vieraiden kuljettaminen paikalle ja takaisin oli liian suuria kysymysmerkkejä 🙂

    Vihkiminen on myös Suomenlinnassa 🙂

    1. Oi kuulostaisi tuollaiset saarihäät ihanalta! Mutta olen ollut yksissä saaristohäissä, joissa sitten kävi niin ikävästi että ilma oli sitten hirvein mitä kuvitella saattaa. Kuljetukset vesibusseilla (varsinkin vaunujen kanssa) oli hiukan hankalia, ja merenkäyntiin tottumattomat vieraat olivat aivan kauhuissaan. 😀 Mutta häätila oli kyllä ihana ja tunnelmallinen vaikka ulkona myrsky pauhasikin. <3 Teidän häillä tulee kyllä olemaan upea miljöö!

 2. Ihanat! Todella tyylikkäät ja kerrassaan nerokas keksintö tuo pitsiteema! 🙂 

  1. Jee kiitos, ”tyylikäs” olikin se adjektiivi joka oli korkealla vaatimuslistallani kun mietittiin kutsuja, kivaa että onnistuttiin! 🙂 Ajateltiin jatkaa pitsiteemaa varmaan esimerkiksi hääohjelmakorteissa tai jossain vielä juhlapaikallakin.

   1. Ehdottoman tyylikästä 🙂 Ja innolla odotan mahdollisia tunnelmakuvia teidän häistä! 🙂

    1. Ja siis kiitos juttuni linkkaamisesta! :))

     1. Samat sanat! 🙂 Ootko miettinyt minkälaisia kuvia ajattelit julkaista, tai julkaisetko mitään? Veikkaan ettei mieheni halua mitään yhteiskuvaa ainakaan tänne, mutta kun täällä on niin moni myötäelänyt hääjärjestelyiden kanssa, haluan ehdottomasti ainakin omasta häälookistani ja varmaan kaasoista (luulisin heidän suostuvan) kuvat tänne blogiin, ja sitten jotain tunnelmaotoksia yksityiskohdista. 🙂

      Ja linkkasin tosi mielelläni tuon kutsupostauksesi, niin ihania meinaan ovat!

      1. Olen kyllä miettinyt, että millaisia otoksia haluaisin täällä blogimaailmassa jakaa. Jotain tietenkin, koska niinkuin mainitsit, niin aika moni täällä kuitenkin näitä häähöpinöitä on myötäelänyt 🙂 Minunkin mies jää blogin ulkopuolelle, mutta omaa juhlalookia voisi varmaan jossain määrin näyttää, samoin tietty muuta tunnelmaa. Juhlapaikan tai vihkikirkon mainitsemisesta en ole vielä päättänyt, enkä siitä että kerronko ainakaan etukäteen oikeaa päivää, vaikka sehän on varmaan helppo juttujen perusteella päätellä 😀

       1. Hehe, samalla linjalla hääpäivästä (vaikka toisaalta mitä kummaa väliä sillä olisikaan?) ja samalla linjalla oon myös juhlapaikan/kirkon mainitsemisesta, tai luulen että ehkä jälkikäteen sitten ne kyllä ”paljastan”. Kaikista noista oon periaatteessa täällä kirjoittanut, mutta en ihan suoraan postauksissani kuitenkaan, kommenteissa enemmänkin… 🙂

        1. Samoilla linjoilla ollaan siis edelleen 🙂

         Mutta hyvä toisaalta, että meille molemmille tulee edes mieleen pohtia tämmöisiä, jotkut jakaa niin surutta kaikkea mahdollista koko kansalle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *