Pannukakkusunnuntai

Lentoaskeleita

Halusimme varmistaa mahdollisimman pehmeän laskun alkavaan viikkoon, ja mikä olisikaan parempi keino tähän tähän tarkoitukseen kuin järjestää iltapalaksi pannarikestit. Pellillinen pannukakkua, omppuhilloa, kermavaahtoa ja lyhdyt ja tuikut palamaan, siinä se.

Jos iltapalan kattaa näteillä serveteillä ja herkuttelee vatsan täyteen pannaria, niin alkavan viikon on suorastaan oltava ihan huippu.

Innostuin perjantaina mööbelseeraamaan ja siirsin pöydän ikkunoiden eteen. Siirtelin huonekaluja kuin manian vallassa, kurvasin Ikeaan parantamaan säilytysratkaisuja ja lopputuloksena on hiukan järjestyneempi koti. Luovuin ajatuksesta että meillä pitäisi huonekalujen osoittaa, että tässä on olohuone, tässä keittiö, kun ne kerran yhtä suurta tilaa ovat. Heti muuttui fiilis kivemmaksi ja avarammaksi.

Makkariin muutti hieman lämpöä mummin vintistä.

En ole mikään sisustaja (varsinkaan tässä väliaikaisasunnossa), mutta jonkinlainen järjestely/puunausvimma minuun on iskenyt. Ja kun sellainen tälläiseen laiskimukseen iskee, niin onhan siitä otettava kaikki irti. 

Syytän ehkä näitä pimeneviä iltoja ja lämmönkaipuuta.

Letkeää sunnuntai-iltaa <3

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Oih, meillä oli tänään lättysunnuntai. Ja nyt pikkukääpäläinen itkeskelee, ynisee ja yskii surkeana. Kuumetta ei onneksi ole, VIELÄ. Saattaapi olla pitkä yö tulossa, onneksi söin reilusti supervoimia sisältäviä lettusia!

Ja ooooh, mikä matto! Kukas sen on kutonut? Puunausvimma iski phocahispidan luona, kyllä me kaikki jotka siellä oltiin se tiedetään ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi lättyjä, niitä sitten ensi sunnuntaina! :) Voi pikkukääpäläistä, toivottavasti ei nyt iskisi mikään ilkeä flunssa vaan menisi nopsaan ohi. Ehkä letut auttoivat?

Tuo matto on minun ymmärrykseni mukaan miehen mummin kutoma, mutta en ole ihan 100% varma. Matto taitaa muuttaa itse asiassa eteiseen, sillä anoppi sanoi että hänellä olisi siellä vintissä vielä paremmat matot makkariin, kun nyt kerran näihin räsymattoihin olen rakastunut. Jee! 

Ja siis sinähän sen sanoit, phocahispidahan tämän puunausvimman takana on! Ihan teidän kahden puheiden perusteella lähdin Ikeaan etsimää niitä "kaappikoukkuja", mutta en löytänytkään niitä vaan ladoin kärryihin ihan hummassa parin sadan edestä kaiken maailman koreja, tyynyjä ja kaapinjärjestäjä-laatikoita. :DD Ja sitten kotona järjestelin sukkiani ihan fiiliksissä järjestelijälaatikoiden lokeroihin! :D 

Silkkitassu

Hihi.. meilläkin oli pannukakku+omppuhillo sunnuntai. :) hyvää oli ja huomiseksikin jää. <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai teillä kanssa! :) Pannarisunnuntai on kyllä täydellinen päätös viikonlopulle <3

Silkkitassu

Niin on. Tuikkuja palamaan parvekkeelle ja sisälle niin tunnelma on taattu. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten kivalta kuulostaakaan päästä laittamaan uusi kämppä kokonaan oman maun mukaiseksi! :) Tsemppiä hirmuisesti ekaan koulupäivään! :)

phocahispida

Mmmh, pannukakkuja!

Ja ei tämä puunaus ole aina niin hauskaa, tänäänkin piti herätä tuntia aiemmin että ehti pyykätä ja imuroida ennen kuin opiskelutoverit rynnistivät meille vääntämään raporttia. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Ellahan sen keksi, mitä alitajunnaltani en huomannut: teiltähän tämä puunausvimma tarttui mukaani! :D Mahtaisitkohan ottaa minut toistekin vastaan vierailulle, täällä meillä ei nimittäin ole pitkään aikaan ollut näin viihtyisää kun tämän vimmani jälkeen? ;) Ihan noin superpuunaajaksi minusta ei kuitenkaan ikinä olisi, että lyhentäisin aamu-unia siivoamisen takia, hihi!

phocahispida

Tänne vaan! Puunauksen osalta se tavoitetilahan on että sisään mahtuu tulemaan ja sekaan mahtuu. :D

Kommentoi