Pannukakkusunnuntai

Halusimme varmistaa mahdollisimman pehmeän laskun alkavaan viikkoon, ja mikä olisikaan parempi keino tähän tähän tarkoitukseen kuin järjestää iltapalaksi pannarikestit. Pellillinen pannukakkua, omppuhilloa, kermavaahtoa ja lyhdyt ja tuikut palamaan, siinä se.

syyskuu_2013_023_0.jpg

Jos iltapalan kattaa näteillä serveteillä ja herkuttelee vatsan täyteen pannaria, niin alkavan viikon on suorastaan oltava ihan huippu.

syyskuu_2013_020-001.jpg

Innostuin perjantaina mööbelseeraamaan ja siirsin pöydän ikkunoiden eteen. Siirtelin huonekaluja kuin manian vallassa, kurvasin Ikeaan parantamaan säilytysratkaisuja ja lopputuloksena on hiukan järjestyneempi koti. Luovuin ajatuksesta että meillä pitäisi huonekalujen osoittaa, että tässä on olohuone, tässä keittiö, kun ne kerran yhtä suurta tilaa ovat. Heti muuttui fiilis kivemmaksi ja avarammaksi.

syyskuu_2013_018.jpg

Makkariin muutti hieman lämpöä mummin vintistä.

En ole mikään sisustaja (varsinkaan tässä väliaikaisasunnossa), mutta jonkinlainen järjestely/puunausvimma minuun on iskenyt. Ja kun sellainen tälläiseen laiskimukseen iskee, niin onhan siitä otettava kaikki irti. 

Syytän ehkä näitä pimeneviä iltoja ja lämmönkaipuuta.

Letkeää sunnuntai-iltaa <3

Kommentit (9)
  1. Oi miten kivalta kuulostaakaan päästä laittamaan uusi kämppä kokonaan oman maun mukaiseksi! 🙂 Tsemppiä hirmuisesti ekaan koulupäivään! 🙂

  2. Mmmh, pannukakkuja!

    Ja ei tämä puunaus ole aina niin hauskaa, tänäänkin piti herätä tuntia aiemmin että ehti pyykätä ja imuroida ennen kuin opiskelutoverit rynnistivät meille vääntämään raporttia. 😀

    1. Ellahan sen keksi, mitä alitajunnaltani en huomannut: teiltähän tämä puunausvimma tarttui mukaani! 😀 Mahtaisitkohan ottaa minut toistekin vastaan vierailulle, täällä meillä ei nimittäin ole pitkään aikaan ollut näin viihtyisää kun tämän vimmani jälkeen? 😉 Ihan noin superpuunaajaksi minusta ei kuitenkaan ikinä olisi, että lyhentäisin aamu-unia siivoamisen takia, hihi!

      1. Tänne vaan! Puunauksen osalta se tavoitetilahan on että sisään mahtuu tulemaan ja sekaan mahtuu. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *