Parasta flunssassa

Anteeksi harhaanjohtava otsikko, sillä flunssassa ei ole melkein mitään hyvää, joten siinä ei voi olla sitä parastakaan. Annan meille kuitenkin aamuisesta yrityksestämme kymmenen pistettä, kun rattailimme itsemme pikareissulle Stockalle määränpäänämme haalia kassillinen herkkuja, joiden avulla flunssa voisi olla edes vähän kivaa. Flunssassahan on oikeasti se hyvä puoli, että kun oikein mikään ei maistu, niin saa hyvällä omatunnolla maistella kaikkea hyvää sillä silmällä, että jos joku nyt kumminkin maistuisi.

img_5516.jpg

Ilokseni löysin Stockalta lempparilimonadiani. Herkuttelukaverini vaati kuitenkin oman lasillisensa, ja maistamisen jälkeen sylkäisi limut takaisin lasiinsa. Kuumehuuruissani tein myös toisen erheen limonadinhukkaamisen lisäksi. Ostin laskiaispullan mantelimassalla. Miksi, sitä minä hillonystävä en tiedä edelleenkään. 

img_5521.jpg

Kiitän joka kerta flunssan yllättäessä niitä kauppojen kotiruokatiskejä. Tänään olin iloinen siitä, että sieltä sai ihanaa lohta ja perunamuusia, ja jälkkäriksi marjarahkaa. Ja että jos ei tee mieli sitten loppupäivänä syödä mitään muuta kuin tuota vadelmarahkaa, niin sekin on ok, koska flunssa.

img_5534.jpg

Ja kas, tässä näin oma pikku lukuhetkeni päikkäriaikaan. Nappasin voitonriemuissani oikein kuvan tästä luksushetkestä, ajatuksenani kirjoittaa, kuinka viime postaukseen viitaten nyt sitten ehdinkin tarttua tähän Hosseinin teokseen. Päikkäriaikaan, kun poika nukkuu ja kaikkea, teetä ja suklaata kaverina. Eka haukku Fazerinaa suussani, koskematon tee vieressäni ja kolme ekaa riviä kirjasta luettuani, hiipi kuitenkin pörröpäinen kipeä pikkupoika viereeni. 

No, huomenna on sentään se hyvä puoli, että sairastuvassa on yksi terve osapuoli passaamassa meitä. 😉

 

Kommentit (5)
 1. Eksyin sattumalta blogillesi ja on ollut piristävää lukea tekstiäsi! Olen itsekin hulluna teehen ja lukemiseen ja gradu on puolitiessä. En ole varma, oletko kertonut mitä opiskelet (veikkaan suomen kieltä tai viestintää?), ja itse humanistina minun on pakko olla nipottava pedagogiikkaa opiskeleva nainen ja huomauttaa, että ”tälläinen” pitää kirjoittaa ”tällainen” (tämänlainen –> tällainen). Huh nyt on sanomiset sanottu, hyvää viikonloppua 🙂

  1. Voi miten kivaa, että eksyit blogiini ja viihdyit hetken kirjoitelmieni parissa! 🙂 Ja olet aivan oikeasssa, ai kamala mitä sammakoita tänne blogiin eksyy. Puhutaan paljon siitä, kuinka nettikirjoittaminen ja sosiaalisen median käyttö heikentää oikeaoppisen kielen tajua. Ihan hirveää myöntää, mutta minä olen elävä esimerkki siitä, että näin voi käydä. Minulle on aina ollut suomen kielioppi tosi helppoa, ja tullut ns. selkärangasta, mutta tämä nopea tajunnanvirtamainen blogikirjoittaminen on selvästi ujuttanut kieleeni esimerkiksi pilkkuvirheitä. En ole edes huomannut, että olen alkanut kirjoittamaan TÄLLÄINEN. Joten kiitos aiheellisesta huomautuksesta! 🙂 Aika lähelle arvauksesesi osui varsinkin sivuaineiden osalta, hyvin samankaltaista suuntaa opiskelen. 

   Hyvät kiinnostuksenkohteet sinulla! 😉 Tsemppiä gradun loppurutistukseen, ja tervetuloa tänne uudelleenkin!

 2. Tällä kirjoituksella sait mut melkeen haluamaan flunssaa 😉 

  1. Hahah VOI EI, nimittäin aikomuksenani oli ”sitoa” tuo tekstin alun ”flunssa on kamalaa” vielä loppuun kunnon avautumisella, mutta aloin suorastaan täristä kuumeessa enkä jaksanut enää kirjoittaa sanaakaan. Olisi varmaan pitänyt vielä mainita, että olen parin päivän aikana oppinut mm. sen, että rikkiniistettyyn nenään tehoaa ainoastaan vauvojen pyllyille tarkoitettu Hyvä salva. 😀 Eli toivotaan ettei flunssa saavu teille! 

  2. Hahah VOI EI, nimittäin aikomuksenani oli ”sitoa” tuo tekstin alun ”flunssa on kamalaa” vielä loppuun kunnon avautumisella, mutta aloin suorastaan täristä kuumeessa enkä jaksanut enää kirjoittaa sanaakaan. Olisi varmaan pitänyt vielä mainita, että olen parin päivän aikana oppinut mm. sen, että rikkiniistettyyn nenään tehoaa ainoastaan vauvojen pyllyille tarkoitettu Hyvä salva. 😀 Eli toivotaan ettei flunssa saavu teille! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *