Parasta

toukokuu_13_031-001.jpg

Ollaan vietetty ihanan kesäistä päivää anoppilassa. Tutustuttu trampoliiniin, kukkasiin, ruohikkoon ja revitty pipoa pois päästä. Niin lämmintä että tarkenee pelkässä neuleessa ilman nuhavaaraa. Lintsattu vähän eräistä mökkitalkoista (minä luin tenttiin ja poika nukkui päikkäreitä), juotu kahvia ulkona, piipahdettu silti siellä talkoissa juomassa lisää kahvia ja syömässä kakkua. Ollaan kuljettu collegeissa ja harjoiteltu sanomaan ankka ja kukka.

toukokuu_13_021.jpg

Tehtiin illemmalla kaasoni kanssa kutsukortteja, vaihdettiin kuulumisia ja naurettiin niin paljon että piti ihan taittua kaksin kerroin.

toukokuu_13_032.jpg

Isommat serkkupojat järjestelivät autoja hienoihin jonoihin, ja eräs pienempi tuli perässä omin suunnitelmin.

toukokuu_13_039.jpg

 

 

Joko uskaltaisi sanoa sen olevan täällä, ilman takatalven mahdollisuutta?

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Voi kiitoksia kovasti Evis! 🙂 Minä joudun olemaan aina hirmu varovainen ”oi ihanaa, kesä” -huokailujeni kanssa, sillä yleensä aina seuraavana päivänä lämpömittari valahtaa nollaan. 😀 Siksi varon visusti k-sanaa, mutta kyllä olen samaa mieltä kanssasi -nyt ei pitäisi olla enää pelkoa takatalvesta! 🙂 Ehkä uskallan jo pakata (heti kun kerkeen, huoh) talvitakit vinttiin, trenssien esiin ottaminen on ollut yleensä toinen takuuvarma lumisateen tuoja. :DD Ei kun ulos nauttimaan keleistä vaan! 🙂

  2. Kyllä mä uskaltaisin väittää, ettei pelkoa takatalvesta enää olisi! Nämä kelit on kyllä niin namia, pitäisi itsekin vielä enemmän niistä nauttia.

    Sulla on muuten kivan oloinen palsta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *