Pikkujouluissa

Lentoaskeleita

Viime lauantaina nämä kaksi näppäilivät navigaattoriin suunnaksi Kerava, laskelmoivat automatkan ja pojan päikkäreiden yhteensopivuuden, ja hurauttivat itsensä iloisiin ja herkullisiin pikkujouluihin:

Ilman sinua olen lyijyä -blogin phocahispida kutsui joukon blogien kautta tuttuja ystäviä kauniiseen kotiinsa. En voi edelleenkään kuin ihailla sitä zenmäistä tyyneyttä, jolla hän otti vastaan parikymmentä vierastaan (joista siis puolet alle kolme-vuotiaita!) viimeisen päälle laitettuun ja harkittuun kotiinsa, ja sitä luontevuutta jolla hän emännöi tälläistä hulinajoukkoa. 

Tarjolla oli jos jonkinlaista sponsoroiden toimittamaa juhlaherkkua. Keittiöstä löytyi kaikkea suolaiseen nälkään, ja parvekkeelta tuikkulyhtyjen keskeltä sai hakea vaikka mitä makeaa.

Kuva on epätarkka, mutta hei kuka keskittyy silloin kuvaamiseen kun toinen vaihtoehto on maistella mokkapaloja? ;) Kaikki herkut on lähialueen konditorioiden tarjoamia*, phocahispidan tontilla lisäkuvia tarjottavista.

Muutaman kuvan lainasin phocahispidalta:

Phocahispidan koti oli taas täynnä ihania yksityiskohtia, ja sinne tänne ripotellut kynttilät toivat joulutunnelmaa. 

Kuva: Ilman sinua olen lyijyä

Totesin jo vintagemekkokutsuilla, että phocahispidan kodissa katse löytää jatkuvasti jotain yllättävää ja kaunista. Eteisen peilin päälle oli aseteltu näyttäviä hiuskoristeita. 

Illan upea emäntä, ja poikani mielipuuhassaan eli kissaa silittämässä. Ja niitä kissoja silitettiinkin niin antaumuksella, että vietimme valehtelematta puolet koko juhlista makuuhuoneessa kissoja etsien! :D

 

 

Lapset huolehtivat, että juhlissa riitti menoa ja meininkiä. Meininkiä riittikin ihan kotiin asti, sillä keskustelimme kissoista yömyöhään (olen katsonut viimeisen kerran epätoivoisena kelloa 3.05. Ihme, että unirytmi normalisoitui heti seuraavana päivänä!). Keskustelu oli kylläkin melko yksipuolista, sillä minä yritin lähinnä esittää nukkuvaa ja rauhoittaa täysin viiroontunutta vesseliä.

Kaverukset! Lilyläiset, tunnistatteko kenen kanssa poikani kurkkii kissaa? ;) 

Oli kyllä aivan hurjan hauskat pikkujoulut, oli niin huippua nähdä teitä kaikkia ruudun ulkopuolella!<3 Ja kiitos vielä kerran ihanalle emännälle! Ensi kerralla sitten Tampereelle? ;) 

 

 

*Tarjoilut sponsoroi: Kulmakonditoria, Uudenmaan herkku, Koff, Valio

 

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oih, onpa ihanan tunnelmallisia kuvia! Teillä on varmasti ollut hauskaa! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oli kyllä tosi kivat juhlat! :) En muuten tiedä missä päin Suomea asustat, mutta liity sinäkin sitten niihin Tampereen kemuihin kun saadaan sellaiset aikaiseksi? :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Tampereelle pääseminen ei olisi ollenkaan mahdotonta, joten ehkäpä... :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Äääääh, ihania kuvia ja mitä herkkuja! <3 

Elina U.
Lentoaskeleita

Noita herkkuja tuli kyllä popsittua oikein olan takaa, seuraavana päivänäkään ei ollut yhtään nälkä edes! :P Pitääkin jo alkaa pian suunnitella niiden Tampereen kekkereiden menua, hihi!

MinEna
Kasvukäyrillä

Niitä odotellessa! <3 Silloin mäkin pääsen paikalle, vaikka kävellen ja ilman lasta :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Heheheh, jos nyt kuitenkin hyppäät hyväksi havaitsemaasi junaan muiden kanssa? :D <3

MinEna
Kasvukäyrillä

No okei. Tän kerran :D

phocahispida

Ehdottomasti Tampereen reissu on optiona ja ihanaa että pääsitte tulemaan!
Naurattaa edelleen, miten liikuttavan onnessaan pieni oli kissoista. :')

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis oli kyllä ihan hassua kuinka innoissaan poika oli kissoista! Parasta kyllä taisi olla, kun tuo ruskea (oliko sen nimi Vanja?) ei pelännyt lapsia ja antoi silittää. Siis oikein superhermot kyllä tyypillä, ajattele nyt millainen lauma sillä oli koko ajan kimpussa! :D Anoppilassakin on meinaan kissa, mutta vaikka sekin on pojan suuressa suosiossa niin siitä ei näy koskaan kuin hännän pään vilahdus. :D 

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin ja vielä piti lisätä, että kiitos itsellesi kun saatiin tulla! :) Ja voitaisiin kohta laittaa tuonne faceen ajatusriihi pystyyn päivämäärän suhteen, ehkäpä tammikuun puolivälissä kun kaikki on pikkujouluilleet, jouluilleet ja uusi vuosi on päässyt myös rauhassa vaihtumaan niin kalentereista alkaisi taas löytyä tilaa?

MinEna
Kasvukäyrillä

Pliis ei 18.päivä tai mä en taaskaan pääse!

phocahispida

Ajatusriihi kuulostaa hyvältä, pistätkö tulille?

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo! Heti tänään tai huomenna luon fb-ryhmän! :)

phocahispida

Tuo kirjava, pitkäpinnaisempi on Peppi ja se rauhallisempaa aikuisseuraa arvostava valkoinen rotta on Vanja.

Pepillä on kyllä mainiot hermot, Kuutti raahasi sen viime viikolla seurassaan kylpyyn ja vasta se oli vähän liikaa! :D

 

HelloAochi

11.1 on mun synttärit eli mä en silloin varmaan pääse ;)

MinEna
Kasvukäyrillä

Synttärikaima! :D

HelloAochi

Niinkö?! VAU! Sittenhän meidän pitää pitää yhteiset synttäribileet.

Kommentoi