Pikkujouluissa

Viime lauantaina nämä kaksi näppäilivät navigaattoriin suunnaksi Kerava, laskelmoivat automatkan ja pojan päikkäreiden yhteensopivuuden, ja hurauttivat itsensä iloisiin ja herkullisiin pikkujouluihin:

marraskuu13_128.jpg

Ilman sinua olen lyijyä -blogin phocahispida kutsui joukon blogien kautta tuttuja ystäviä kauniiseen kotiinsa. En voi edelleenkään kuin ihailla sitä zenmäistä tyyneyttä, jolla hän otti vastaan parikymmentä vierastaan (joista siis puolet alle kolme-vuotiaita!) viimeisen päälle laitettuun ja harkittuun kotiinsa, ja sitä luontevuutta jolla hän emännöi tälläistä hulinajoukkoa. 

Tarjolla oli jos jonkinlaista sponsoroiden toimittamaa juhlaherkkua. Keittiöstä löytyi kaikkea suolaiseen nälkään, ja parvekkeelta tuikkulyhtyjen keskeltä sai hakea vaikka mitä makeaa.

marraskuu13_052_0.jpg

Kuva on epätarkka, mutta hei kuka keskittyy silloin kuvaamiseen kun toinen vaihtoehto on maistella mokkapaloja? 😉 Kaikki herkut on lähialueen konditorioiden tarjoamia*, phocahispidan tontilla lisäkuvia tarjottavista.

marraskuu13_050.jpg

Muutaman kuvan lainasin phocahispidalta:

1486784_10202438188104356_1310223273_n-001.jpg

1451498_10202438178104106_801178709_n-001.jpg

Phocahispidan koti oli taas täynnä ihania yksityiskohtia, ja sinne tänne ripotellut kynttilät toivat joulutunnelmaa. 

1471184_10202438196504566_1183671557_n.jpg

Kuva: Ilman sinua olen lyijyä

marraskuu13_022.jpg

Totesin jo vintagemekkokutsuilla, että phocahispidan kodissa katse löytää jatkuvasti jotain yllättävää ja kaunista. Eteisen peilin päälle oli aseteltu näyttäviä hiuskoristeita. 

marraskuu13_086.jpg

Illan upea emäntä, ja poikani mielipuuhassaan eli kissaa silittämässä. Ja niitä kissoja silitettiinkin niin antaumuksella, että vietimme valehtelematta puolet koko juhlista makuuhuoneessa kissoja etsien! 😀

marraskuu13_127.jpg

 

 

Lapset huolehtivat, että juhlissa riitti menoa ja meininkiä. Meininkiä riittikin ihan kotiin asti, sillä keskustelimme kissoista yömyöhään (olen katsonut viimeisen kerran epätoivoisena kelloa 3.05. Ihme, että unirytmi normalisoitui heti seuraavana päivänä!). Keskustelu oli kylläkin melko yksipuolista, sillä minä yritin lähinnä esittää nukkuvaa ja rauhoittaa täysin viiroontunutta vesseliä.

marraskuu13_099-001.jpg

Kaverukset! Lilyläiset, tunnistatteko kenen kanssa poikani kurkkii kissaa? 😉 

Oli kyllä aivan hurjan hauskat pikkujoulut, oli niin huippua nähdä teitä kaikkia ruudun ulkopuolella!<3 Ja kiitos vielä kerran ihanalle emännälle! Ensi kerralla sitten Tampereelle? 😉 

 

 

*Tarjoilut sponsoroi: Kulmakonditoria, Uudenmaan herkku, Koff, Valio

 

Kommentit (18)
 1. 11.1 on mun synttärit eli mä en silloin varmaan pääse 😉

  1. Synttärikaima! 😀

   1. Niinkö?! VAU! Sittenhän meidän pitää pitää yhteiset synttäribileet.

 2. Ehdottomasti Tampereen reissu on optiona ja ihanaa että pääsitte tulemaan!
  Naurattaa edelleen, miten liikuttavan onnessaan pieni oli kissoista. :’)

  1. Siis oli kyllä ihan hassua kuinka innoissaan poika oli kissoista! Parasta kyllä taisi olla, kun tuo ruskea (oliko sen nimi Vanja?) ei pelännyt lapsia ja antoi silittää. Siis oikein superhermot kyllä tyypillä, ajattele nyt millainen lauma sillä oli koko ajan kimpussa! 😀 Anoppilassakin on meinaan kissa, mutta vaikka sekin on pojan suuressa suosiossa niin siitä ei näy koskaan kuin hännän pään vilahdus. 😀 

   1. Niin ja vielä piti lisätä, että kiitos itsellesi kun saatiin tulla! 🙂 Ja voitaisiin kohta laittaa tuonne faceen ajatusriihi pystyyn päivämäärän suhteen, ehkäpä tammikuun puolivälissä kun kaikki on pikkujouluilleet, jouluilleet ja uusi vuosi on päässyt myös rauhassa vaihtumaan niin kalentereista alkaisi taas löytyä tilaa?

    1. Pliis ei 18.päivä tai mä en taaskaan pääse!

    2. Ajatusriihi kuulostaa hyvältä, pistätkö tulille?

     1. Joo! Heti tänään tai huomenna luon fb-ryhmän! 🙂

   2. Tuo kirjava, pitkäpinnaisempi on Peppi ja se rauhallisempaa aikuisseuraa arvostava valkoinen rotta on Vanja.

    Pepillä on kyllä mainiot hermot, Kuutti raahasi sen viime viikolla seurassaan kylpyyn ja vasta se oli vähän liikaa! 😀

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *