Pilalle hemmotellut

downloads4.jpg

Tänään ajeltiin maalle pienen yökyläilijämme luo. Kaikki oli mennyt hirmu hienosti, poika oli tavannut serkkuja ja isomummuja, pomppinut trampoliinilla, syönyt jätskiä ja nukkunut mamin kainalossa. Reissumme kävi vielä toiseenkin mamilaan, ja tällä hetkellä kirjoittelen iltakuulumisia vanhempieni sohvalla tyynykasan keskeltä.

Vanhempani olivat juuri palanneet hiukan pidemmältä purjehdusreissulta, ja sen jälkeen kun olivat ihmetelleet kuinka paljon poika on muuttunut kuukaudessa he kaivoivat pojan tuliaispaketit esiin. Uudet farkut ja paidat eivät jaksaneet vaan kauheesti kiinnostaa erästä, joka paineli mielummin ylös alas paria rappusta, järjesteli sohvatyynyjä uudestaan eli lattialle (tämä on muuten vakio joka paikassa!) ja leikki kotileluja mielenkiintoisemmilla minun vanhoilla legoillani. Koira taas kulki tapansa mukaan sylistä syliin rapsutettavana ja mamilassahan ei rapsutuksia säästellä…

Olen varmaan maininnut isäni savustaman lohen jo kymmenen kertaa täällä blogissa, mutta yhdestoista ei varmaan tunnu enää missään. Sitä maailman parasta lohta, äitini kokkaamia vihanneksia ja ihanaa kuivaa kuohuviiniä, kahvipöydässä mansikkaleivoksia ja jätskiä, merijuttujen kuuntelemista, ihan vaan parasta. Lämmin sauna ja kylmää Vichyä.

Tuntuu vähän, että meidän poppoo on nyt lellitty piloille. 

<3

Kommentit (2)
  1. Oi, kuulostaa ihan oikealta lomalta 🙂

    1. Ilmassa on kyllä kieltämättä aivan loman tuntua! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *