Pilkuilla liikenteessä

Ihanaa naistenpäivää upeat naiset!

Naistenpäivän ”tarpeellisuudesta” käydään aina välillä käytävän keskustelua. Sen vastustajat meinaavat, että naistenpäivä jos mikä on epätasa-arvoa, sillä missä on miestenpäivä. Minusta, hanakasta tasa-arvon puolestapuhujasta ja välillä ärhäkkäästäkin feminististä, on ihan huippua, että kalenteriimme on merkattu maaliskuun kahdeksas ihan vaan meille naisille. Mikä olisikaan parempi päivä olla ylpeä omasta sukupuolestaan ja korostaa omaa naiseutta, sen kaikessa monimuotoisuudessaan. Tasa-arvo ei tarkoita sukupuolen häivyttämistä, vaan sitä, ettei sukupuoli velvoita, rajoita tai pakota. On miehiä ja naisia, ja kaikki saavat olla mitä tahtovat sukupuolesta piittaamatta. Kaikki sukupuolet ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita. 

Minun naistenpäiväni aamu starttasi reissulla raikkaan keväiseen järvimaisemaan. Huonekaluprojektiimme bongaamamme sohva nimittäin löytyi mieheni papan mökin aitasta, josta sen kävimme taiteilemassa alas ja kiikutimme verhoilijalle. Napattiin hyytävän kylmässä tuulessa asukuvat, sillä tahdon näyttää teillekin kietaisupuseron, jonka löysin Lindexin Holly&Whyte-mallistosta.

 

img_5794.jpg

Olen aivan ihastunut tuohon paitaan! Menee vähän siistimpänä asusteita vaihtamalla, tai sitten tällä tavoin rennosti farkkujen ja tennareiden kaverina.  

img_5836.jpg

Paita: Lindex Holly&Whyte, farkut H&M, tennarit Converse, arskat viime kevään D&G-löytöni.

 

Skool, ladies!

 

Kommentit (2)
  1. Kansainvälien miesten päivä on 19.11. On ollut jo vuodesta 1999, eli ihan tasa-arvossa olemme senkin suhteen. Siispä nauttikaamme, naiset ihanaiset, tästä päivästä ihan täysillä =)

    1. No hei jes! 🙂 Enpä olekaan tiennyt tästä, hihi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *