Pizzasunnuntai

Täällä oli eilen käynnissä taas hääaskartelupaja. Tänään onkin otettu sitten rennosti, käytiin Rauman Rivierassa pizzalla. Raumalaisethan jakaantuvat näissä pizza-asioissa La Bamban ja Rivieran välille, ja minä olen kasvanut ehdottomassa Riviera-perheessä. En kuitenkaan ole itse ihan varma kumpaan puolueeseen kuulun, mutta se ehkä sallittakoon tamperelaistumiseni jälkeen. Molempien pizzat ovat aivan tajuttoman herkullisia (tai minä aina aivan tajuttoman nälkäinen pizzaa himoitessani)!

elokuu2013_040.jpg

Voi miten minulla olikaan ollut ikävä tuota Rivieran omaa kaalisalaattia! Siitä tulee niin lapsuus mieleen.

elokuu2013_041.jpg

Pizzeriassa oli lapsille tosi kätevä pieni leikkinurkka, jossa poika viihtyi hienosti. Pizzojen saavuttua eräs viikari hyökkäsikin sitten reunojen kimppuun!

elokuu2013_033-001.jpg

elokuu2013_039.jpg

En tiedä, onkohan muissa kaupungeissa samanlaisia pizzajengejä. Tampereella ei toki ole epäilystäkään parhaan pizzapaikan tittelistä, sillä se menee ehdottomasti Napolille (uskaltaako joku väittää muka vastaan? ;). Turussa taas olen syönyt aivan ihanaa pizzaa Sergio`sissa, mutta enpä tiedä löytyykö sille haastajia.

Niinpä kysynkin tärkeän kysymyksen: mistä saa teidän mielestä parasta pizzaa?

 

 

Kommentit (21)
  1. Eli meillä on täällä todellinen pizza-asiantuntija joukossamme!

  2. Turussa tietty Tintå ja Pizzarium!

    1. Ja Raumalla Soppi!

      1. Me oltiin jo menossa tuonne Soppiin mutta poika alkoi väsähtää, haluan ehdottomasti kokeilla tuota symppiksen oloista kahvilaa! 🙂 Ja kiitti myös Turku-vinkeistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *