Pk-seudun Lilykaverit hoi!

Lentoaskeleita

Nämä kaks olisivat tulossa Helsinkiin perjantaina 3.5:

Tai ainakin tuo isompi, pienemmästä en ole aivan varma vielä. Koska meinasin iskeä samalla reissulla monta kivaa kärpästä, ajattelin että olisi mukavaa treffata teitä pk-seudun Lilykavereita ihan livenä. Phocahispida ainakin lupautui siinä klo 18 maissa syömään tai kahvittelemaan, olisiko muita halukkaita liittymään seuraan? :) Paikka on vielä auki (ja tähän toivoin oikeastaan saavani hiukan ehdotuksia, en ole oikein tottunut Helsingissä liikkuja), mutta joku kiva kahvila tai ravintola, johon pääsisi myös rattaiden kanssa. 

Toivottavasti nähdään silloin! :)

Kommentit

HelloAochi

Saadaanko me tulla?

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee ehdottomasti, olisi tosi kivaa tavata sinut ja Kain "oikeasti! :) Laitoin tämän kutsun tällä lailla avoimesti juurikin että kaikki ketkä vaan pääsevät tulemaan huomaisivat.

HelloAochi

Loistavaa, tulemme :D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Hei, minusta/meistäkin olisi hauska tulla! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi miten kiva! :) Ja hei olisiko jollain niitä paikkaehdotuksia?

Mindeka
Ma-material Girl

Rosanna, miten kiva idea! Kiitos kutsusta, yritän/ yritämme tietenkin päästä paikalle.

Perjantai-ilta, klo 18, saattaa olla hieman haastava rattaiden kanssa, koska varsinkin keväällä, KAIKKI jää after workille ja kahviloihin töiden jälkeen, mutta yritetään! Eihän muuten ikäraja nouse vielä klo 18?

Sokoksen Coffee House (Asema-aukio) voisi olla yksi kahvilaehdotus, mutta sitten se Stockan kasikerros (F8) on ihana. JA siellä on pieni leikkipaikkakin lapsille! Kannatan.

 

 

Ella F.
Siperian Ella

Jos vain mitenkään järjestyy, niin saavun/saavumme paikalle. Kivaa!

Kristaliina
Puutalobaby

Ooo, mun synttäreiden kunniaksi valittu päivä selvästi :D Mekin oltais haluttu kyllä tavata teidät, mutta ollaan silloin just siellä Italiassa - buhuu ja jee yhtä aikaa :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Hei, onpa kivan kuuloista! Koitan toki päästä mukaan myös :)

Rattaille soveltuvista paikoista mulle ei tietenkään ole mitään hajua, mutta toi Stocka on ainakin viihtyisä ja tilava! Oisko nämä sitten enemmäkin kahvittelut kuin ruokailut? :)

Jos lukijatkin on tervetulleita, niin tää ja tän vauva vois yrittää tulla paikalle.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ei vitsi miten innoissani olenkaan että te kaikki tulette tai ainakin yritätte päästä mukaan kahvittelemaan! Jee! :) Tosi kivaa, ja Jenn- hihi TOTTA KAI lukijatkin ovat erittäin tervetulleita! 

Meitä onkin sitten ihan mukavan kokoinen porukka. Minä olen niin maalainen etten edes tiennyt että klo 18 jälkeen ikärajat nousevat (ei varmaan Tampereella ole näin?), mutta varmaan toi Stockan kahvio kuulostaisi sitten parhaalta vaihtoehdolta! Ainakin Tampereella se on aika suuri, niin Helsingissä varmasti vielä isompi. Sieltä saa sitten varmaan nälkäisemmät jotain täyttävämpää ja kahvittelijat kahvia. :) Minulla on vielä vähän auki tosiaan minkälaisella kokoonpanolla reissuun lähden eli että tuleeko poikakin, mutta toivottavasti kaikki rattaiden kanssa tulijat saisivat rattaat johonkin...

Kristaliina Joo katsos me juhlistetaan sitten näin sun synttäreitä täällä Suomessa! ;) Olet sitten hengessä mukana siellä Italian maalla. Toivottavasti sitten ensi kerralla kun Helsinkiin eksytään tavataan sinut ja Silva myös! :)

 

Dalmi
Arkisokka

Tää löys tänne tuon etusivun Näitä luetaan nyt -bannerin kautta ja vois kanssa liittyä Lily-kahveihin, jos huolitaan. :) 

Ja liityin seuraajiin, on aina lystiä löytää itselle uusia kivoja palstoja seurattavaksi!

Elina U.
Lentoaskeleita

Dalmi Hei tosi kivaa jos sinäkin tulet -tervetuloa! :) Ja tervetuloa myös seurailemaan meidän menoa tänne palstalle, onneksi eksyit etusivulta. Lähdenkin tästä vastavierailulle sinun palstallesi! ;)

Piipo79

Oispa mukava tulla kun ollaan kotiuduttu juuri Suomeen, mutta taitaa olla mummot ja papat silloin oven takanaodottelemassa että näkevät pikkuneitiä! Jos kuitenkin pääsisin, niin ilmoittelen täällä. Olisi kiva nähdä livenä kaikkia kenen juttuja seurailee :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi vitsi, olisipa kivaa jos saataisiin teidät brasiliaanotkin mukaan! :) Ilmoittele vaan jos käykin niin että satutte pääsemään, tosin ymmärrän oikein hyvin että mummot ja papat taitavat olla aika täpinöissään.

phocahispida

Hei kuinka monipäinen porukka on tulossa?
Ja mikä on paikka ja tarkempi aika?
M jää isänsä kanssa kotiin, mutta itse ainakin lähtisin repun kanssa liikkeeseen, jos ottaisin taaperon - varsinkin jos meitä on monia lasten kanssa liikkuvia. Ja jos siis haluamme välttää koko paikan tukkimisen kärryillä. :D

Mindeka
Ma-material Girl

Mä tulen pojan kanssa. Kuudelta siis, Stockan kasissa? Treffataanko hissiaulassa 8.krs vai miten?

phocahispida

Laskinko oikein että kymmenkunta äitiä + jonkin verran lapsia? 
Ihan komia porukka. :D

Dalmi
Arkisokka

Koitan päästä, mies menee yöksi töihin ja funtsin tässä että ehdinkö sitten ajoissa takaisin kotiin ennen kun sen tarvitsee lähteä.. :D Mutta enköhän! Ja ilman lapsia, nuo raketit ei paljon kahviloissa jaksa penkkejä kuluttaa.

HelloAochi

Ääh unohdin tämä ja tuli tuplabuukkaus. Yritän sumplia.

Dalmi
Arkisokka

Jep, pääsen paikalle, mies menee sen verran myöhemmin töihin perjantaina (ja kaappaa lapset mummolaan päivällä, joten tää tulee keskustaan pörräämään kaupoille jo hyvissä ajoin ennen miittiä. Yksin. Jee!) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Eli meitä on noin kymmenen hengen poppoo + mahdollisesti mukaan saapuvia lapsosia! :) Kivaa Dalmi että järjestyi lastenhoitoprobleemat ja pääset tulemaan! Toivottavasti tekin HelloAochi. :) Minä tulen näillä näkymin ihan itsekseni (tuli muutamia aikataulullisia mutkia matkaan ja jouduttiin uusimaan suunnitelmia) ja poika jää faarin hoiviin, ehdin sitten vielä hyvin hypätä iltajunaan.

Ja treffataan vaan 8 kerroksen hissiaulassa! :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Mä en harmikseni pääse tulemaan :( Höh, meni aikataulu vähän uusiksi (ai mikä loma ja aikatauluttomuus?) Toivottavasti näitä kahvihetkiä tulee vielä lisää! :)

HelloAochi

Mekään ei taideta päästä, K käy nukkumaan yleensä kuuden ja seitsemän välissä ja Helsingistä meille kestää melkein tunnin verran matkassa. Ellei käy jotain kummaa, tyyliin poika herää päikkäreiltä vasta viideltä tms.

Dalmi
Arkisokka

Joo, minä olisin päässyt vasta nyt lähtemään ja se lähtö olisi pitänyt vielä tehdä suihkun kautta. Luovutan ja jään kotiin suosiolla. :/ 

Elina U.
Lentoaskeleita

Älkää huoliko, ymmärrän täysin että esteitä tulee toisinaan! Oli niin mukava reissu että taidan tulla kesällä uudelleen Helsinkiin, uusi treffausyritys silloin.

Suuri kiitos paikalla olleille, oli ihan superkivaa tavata teidät! <3

Mindeka
Ma-material Girl

Ei ole todellista! Mä jätin pojan Stockan alakertaan isin kanssa ja säntäsin kasiin joskus varttia yli kuusi. Etsin isoa porukkaa, mutta en löytänyt teitä!! Yritin siis olla paikalla (vaikkakin myöhässä)  :D Ensi kerralla sitten (ja vaihdetaan numeroitakin, ehkä?)!

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis ei hitsi!! Siellä me hölötettiin 8. kerroksen kahvilassa, tosin vaan neljän hengen voimin (plus aivan ylisuloisen vauvan). Ehkä oltiin muuten juuri tuolloin valikoimassa herkkuja, voi pahus mikä tuuri. Ensi kerralla sitten, ja tästä otetaan kyllä opiksi ja vaihdetaan kaikkien kahvittelemaan tulevien kanssa numeroita!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä jotenkin arvasin, että porukka onkin kutistunut, enkä siksi löytänyt teitä. Ja koska jo aiemmin tapaamani phocahispida on myös pätkäissyt hiuksensa, en vaan osannut tutkailla oikean näköistä porukkaa. Hitsin vitsi!

Kommentoi