Pk-seudun Lilykaverit hoi!

Nämä kaks olisivat tulossa Helsinkiin perjantaina 3.5:

huhtikuu2013_046.jpg

Tai ainakin tuo isompi, pienemmästä en ole aivan varma vielä. Koska meinasin iskeä samalla reissulla monta kivaa kärpästä, ajattelin että olisi mukavaa treffata teitä pk-seudun Lilykavereita ihan livenä. Phocahispida ainakin lupautui siinä klo 18 maissa syömään tai kahvittelemaan, olisiko muita halukkaita liittymään seuraan? 🙂 Paikka on vielä auki (ja tähän toivoin oikeastaan saavani hiukan ehdotuksia, en ole oikein tottunut Helsingissä liikkuja), mutta joku kiva kahvila tai ravintola, johon pääsisi myös rattaiden kanssa. 

Toivottavasti nähdään silloin! 🙂

Kommentit (30)
  1. Mä jotenkin arvasin, että porukka onkin kutistunut, enkä siksi löytänyt teitä. Ja koska jo aiemmin tapaamani phocahispida on myös pätkäissyt hiuksensa, en vaan osannut tutkailla oikean näköistä porukkaa. Hitsin vitsi!

  2. Siis ei hitsi!! Siellä me hölötettiin 8. kerroksen kahvilassa, tosin vaan neljän hengen voimin (plus aivan ylisuloisen vauvan). Ehkä oltiin muuten juuri tuolloin valikoimassa herkkuja, voi pahus mikä tuuri. Ensi kerralla sitten, ja tästä otetaan kyllä opiksi ja vaihdetaan kaikkien kahvittelemaan tulevien kanssa numeroita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *