Postissa!

Lentoaskeleita

Melkein harmitti niputtaa alla oleva kaunis näky pinoon ja kantaa postiin, niin nättejä nuo tuotokseni olivat. Mutta se olisi vissiin pilannut koko urakan idean ja olisihan esimerkiksi syöminenkin voinut olla vähän hankalaa jos pöytämme olisi vain ollut vuorattuna valkoisiin kirjekuoriin.

Haha no ei oikeesti läheskään harmita, sillä meidän hääkutsut ovat nyt postissa ja minä istuskelen tässä lakujätski kädessä ja mietin menisinkö pojan viereen päikkäreille. Blogin fb-sivujen puolella eilen julistinkin, kuinka täällä ei nukuta, siivota tai kirjoiteta blogia ja eletään noutoruualla siihen asti kunnes kutsut ovat nätisti kuorissaan, postimerkeissään ja osoitteissaan postilaatikossa. Ja siellä ovat!

Oli kyllä aika projekti, ja kuten aikaisemmin kirjoitinkin yllätin itseni valitsemalla noin isotöiset kutsut. Löytyihän minustakin se sisäinen askartelija kun oikein aikataulut alkoivat kiristymään. :D Mutta oli se sen arvoista, sillä kutsuista tuli ihanat!

 

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oo, haluaisin nähdä millaiset kutsuista tuli?! Joka tapauksessa onnea kutsujen saamisesta postiin. Muistan oman projektini viime kesältä, aika viimetinkaanhan se meni... Eikä olisi onnistunut ilman kälyni ja kaasoni apua!

Elina U.
Lentoaskeleita

Minua polttelisi ihan hirveesti laittaa kuva korteista jo heti, mutta odotan vielä hetken että vieraat ovat varmasti saaneet omansa! Mutta kuvia tulossa siis kyllä! :) Apu korttitehtailussa on kyllä tarpeen, minunkin kaasot auttoivat onneksi jonkun verran ja mies taitteli infolaput väleihin. Meinasin delegoida rusettien solmimisen hänelle, mutta se ei ollutkaan lopulta ihan hänen juttunsa! :D

Tyyne
Sukat makkaralla

Jee! Muistan kyllä tuon urakan (ja postittamisen haikeuden) liiankin hyvin, mutta lopputulos <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai tämä yllättävä haikeilu on yleistäkin tässä hommassa! :D Lopputulos tosiaan <3

Tyyne
Sukat makkaralla

Hih, no taitaa olla näissä itsetehdyissä jutuissa :) Ja tottakai korttikasasta on monta valokuvaa tallessa :)

..luonnoksissa olisi jo juttu meidän kutsuista, mutta kun... jotenkin niin henkilökohtainen juttu nämä kutsut, että mietin vielä sitä julkaise- napin painamista :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ah ymmärrän kyllä senkin (tietysti olisin utelias kurkistamaan korttejanne, mutta ymmärrän kyllä hyvin mitä tarkoitat). Ehkä silloin jos tunne on tuollainen, kannattaa kuitenkin kuunnella omia fiiliksiä ja jättää painamatta sitä julkaise-nappia. Tai sitten vilauttaa vain pientä osaa tai yksityiskohtaa kortista, kuvata suoraan tarkentamatta tms. :) Ainakin itse menen aina tosi fiiliksen mukaan siinä mitä julkaisen ja mitä en.

Urakka valmis ja tulos varmasti todella kaunis :) Kyllähän se on, että hyvään kannattaa panostaa ja kutsun saajatkin varmasti arvostavat vaivannäköäsi!

Elina U.
Lentoaskeleita

Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti kutsujen saajat tykkäävät myös (eli kehtaa pitää esillä eikä tarvitse heti sujauttaa laatikonpohjalle, hehe). :) Laitan tänne kuvia kunhan olen varma että kaikki matkalaisetkin ovat saaneet omansa. 

Kommentoi