Postissa!

Melkein harmitti niputtaa alla oleva kaunis näky pinoon ja kantaa postiin, niin nättejä nuo tuotokseni olivat. Mutta se olisi vissiin pilannut koko urakan idean ja olisihan esimerkiksi syöminenkin voinut olla vähän hankalaa jos pöytämme olisi vain ollut vuorattuna valkoisiin kirjekuoriin.

heinakuu13_011.jpg

Haha no ei oikeesti läheskään harmita, sillä meidän hääkutsut ovat nyt postissa ja minä istuskelen tässä lakujätski kädessä ja mietin menisinkö pojan viereen päikkäreille. Blogin fb-sivujen puolella eilen julistinkin, kuinka täällä ei nukuta, siivota tai kirjoiteta blogia ja eletään noutoruualla siihen asti kunnes kutsut ovat nätisti kuorissaan, postimerkeissään ja osoitteissaan postilaatikossa. Ja siellä ovat!

Oli kyllä aika projekti, ja kuten aikaisemmin kirjoitinkin yllätin itseni valitsemalla noin isotöiset kutsut. Löytyihän minustakin se sisäinen askartelija kun oikein aikataulut alkoivat kiristymään. 😀 Mutta oli se sen arvoista, sillä kutsuista tuli ihanat!

 

Kommentit (8)
 1. Urakka valmis ja tulos varmasti todella kaunis 🙂 Kyllähän se on, että hyvään kannattaa panostaa ja kutsun saajatkin varmasti arvostavat vaivannäköäsi!

  1. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti kutsujen saajat tykkäävät myös (eli kehtaa pitää esillä eikä tarvitse heti sujauttaa laatikonpohjalle, hehe). 🙂 Laitan tänne kuvia kunhan olen varma että kaikki matkalaisetkin ovat saaneet omansa. 

 2. Jee! Muistan kyllä tuon urakan (ja postittamisen haikeuden) liiankin hyvin, mutta lopputulos <3

  1. Ai tämä yllättävä haikeilu on yleistäkin tässä hommassa! 😀 Lopputulos tosiaan <3

   1. Hih, no taitaa olla näissä itsetehdyissä jutuissa 🙂 Ja tottakai korttikasasta on monta valokuvaa tallessa 🙂

    ..luonnoksissa olisi jo juttu meidän kutsuista, mutta kun… jotenkin niin henkilökohtainen juttu nämä kutsut, että mietin vielä sitä julkaise- napin painamista 🙂

    1. Ah ymmärrän kyllä senkin (tietysti olisin utelias kurkistamaan korttejanne, mutta ymmärrän kyllä hyvin mitä tarkoitat). Ehkä silloin jos tunne on tuollainen, kannattaa kuitenkin kuunnella omia fiiliksiä ja jättää painamatta sitä julkaise-nappia. Tai sitten vilauttaa vain pientä osaa tai yksityiskohtaa kortista, kuvata suoraan tarkentamatta tms. 🙂 Ainakin itse menen aina tosi fiiliksen mukaan siinä mitä julkaisen ja mitä en.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *