Rantaa, markkinahumua ja jätskiä

kesakuu13_017_1.jpg

Iltaa! Minä sain tänään painaa taas kerran ”lähetä”-nappulaa. Kurssi kasassa. Tarvitsin pitkän tietokoneella istumisen jälkeen raitista ilmaa, eikä mikään muu ilma käynyt kuin meri-ilma. Lähdettiin porukalla nuuskimaan suolaista tuulta lapsuudesta tutun maauimalan kulmille, enkä voinut vastustaa kiusausta kastaa varpaita veteen. Eikä tuntunut muuten edes kylmältä! Käytiin tekemässä u-käännös Poroholmassa, ja olin kyllä yllättynyt siitä miten viihtyisä paikka se onkaan! Eli vinkkinä kaikille Raumalle piipahtaville, lähtekää aurinkoisena päivänä istuskelemaan Poroholman terassille. Siellä oli vierasvenesatama,  leirintäalue, mökkejä, lapsille tosi kiva puisto, ilmeisesti jonkin sortin ravintola, kauniita maisemia ja paljon kesäpäivän viettäjiä.

kesakuu13_028.jpg

kesakuu13_023.jpg

Iltapäivällä lähdimme jätskille Laitilaan, jossa vietään tänä viikonloppuna Munamarkkinoita. (!) Minun tekisi niin mieli laukaista tähän muutama nokkelaakin nokkelaampi kasku, mutta säästän teidät nyt tällä kertaa munavitseiltä.

2013-06-15_kesakuu13.jpg

Kojut pursuilivat samoja koruja, inkkariaiheisia t-paitoja, aurinkolaseja, ja vitsikkäitä kahvimukeja kuin kaikilla markkinakojujen valloittamilla kaduilla aina, vuodesta toiseen. Eräässä kojussa tosin myytiin ihania merihenkisiä vaatesettejä lapsille, mutta myyjä ilmoitti kysyessäni poikien setin hinnaksi 60 euroa! Oho, jäi kyllä ostamatta kuudenkympin markkina-asu. Karkkilakkoni kohtasi tiukimman tähän astisen hetkensä noiden metrilakutiskien edessä. Olisin ottanut lakua, noitapillejä, omenaa ja jotain kirpeää, ja niin mielelläni napostellut niitä illalla tv:n ääressä pahaan oloon asti. Ensi vuonna sitten! 😀 

En varmaan saa millään unta tänään, sillä odotan niin paljon huomista Lana Del Rey:n keikkaa. Oh my. 

Joudun nyt suorastaan puremaan kieltäni, etten heitä tähän loppuun jotain munaisaa toivotusta. Joten hyvää yötä vaan kaverit! 

 

Kommentit (2)
  1. Markkinat on aina niin ihania! Mutta ohoh, 60euroa 😮

    1. Niissä on kyllä oma tunnelmansa, vaikka ei mistään ostettavasta kiinnostunut olisikaan! 🙂 Ei tullut ihan ostettua kuudenkympin markkinavaatteita. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *