Rantakaupungin flikkoja

Me ollaan aika liikkuvaista sakkia, sillä tällä kertaa lähetän terveisiä Raumalta. 

toukokuu_13_060.jpg

 

Arvatkaa kuka on käynyt parturissa? Mörrimöykystä kuoriutui taas snautseri.

toukokuu_13_052.jpg

Oltiin äitini ja koiran kanssa kävelyllä meren rannalla. Miten tuttu tuo lahti onkaan. Haaveilin siitä tunteesta, joka valtaa silloin kuin irroitetaan köydet laiturista ja pistetään raumalaisittain romut kolisemaan. Vaikka Tampereesta on kehkeytynyt yksi suosikkikaupungeistani, niin kyllä minä merenrantakaupungin tyttöjä vain taidan olla aina vaan. 

toukokuu_13_065.jpg

Laitureilla kuljeskelun lisäksi käytiin moikkaamassa erästä suosikkityttöäni, toista rantakaupungin flikkaa eli poikani kummitätiä. Poika tiesi mistä naruista vetää ja kummitädin sylissä sai jätskiäkin ottaa lisää. 

Onko se kippo nyt varmasti tyhjä? 😉

toukokuu_13_007_0.jpg

Huomenna päästäänkin tanssimaan ystäviemme häitä. Pitää varmaan käydä aamulla ostamassa vedenpitävää ripsiväriä, minä olen nimittäin pahimman luokan hääitkijä. 😀

Hei muuten kaikille Lentoaskeleiden lueskelijoille tiedoksi! Ella F. eilen informoi minua ystävällisesti, että minun blogini ei näy ainakaan hänen seurattujen listalla täällä Lilyssä. Eräs ei-lilyläinen ystäväni taas kysyi olenko lopettanut blogin kirjoittamisen (hän oli ilmeisesti huoltokatkon aikana yrittänyt päästä tänne). Voi harmi! Niinpä ajattelin muistuttaa, että uusimmat päivitykseni näkyvät kätevästi myös blogilistalta ja bloglovinista, jos sitä kautta on tapana seurata blogeja. Facebook-sivua en ole blogilleni ainakaan vielä tehnyt, ja niinpä kysynkin että koetteko blogien seuraamisen kannalta facebook-sivun tärkeäksi/helpottavaksi?

 

Nauttikaa viikonlopusta <3

 

Kommentit (13)
 1. Ihana koira, ihanat maisemat <3 Kaunis on nainenkin ja komea on poikakin 🙂

  Mulla sun blogi näkyy seuratuissa, mutta uusien tekstien tulosta ilmoittaminen tapahtuu TODELLA viiveellä. Mutta yritänkin tsekkailla ihan täältä milloin tullut uutta luettavaa 🙂

  1. Voi kiitos ystävällisyydestä! <3 Tulin lounastauolla tänään tosi hyvälle mielelle sanoistasi. 🙂 Kiitos  myös kärsivällisyydestä, että jaksat klikkailla ylimääräisiä klikkauksia ja tulla täältä katsomaan päivitystilannetta, tosi kivaa kuulla että olet menossa mukana! 

   Tämä on kyllä tosi harmillista kun Lilyssä blogien seuraaminen hankaloitui. En välttämättä ihan ymmärrä, miksi niitä ennestään toimivia juttuja piti muuttaa. Vai päivittyyköhän tuo seuraaminen vielä? Minäkin olen ihan pihalla monien seuraamieni blogien kuulumisista, kun ilmotuksia ei tule, enkä ole nyt tenttikiireissä ehtinyt yksi kerrallaan aina klikkailemaan tuolta sivupalkista ja tarkistamaan onko päivittynyt. Bloglovinin  ja blogilistan kautta seuraaminen olisi toki helppoa, ehkä pitää opetella niitä käyttämään. Alan myös kallistua siihen fb-sivun kasaamisen kannalle kunhan kesävapaalle ehdin vaihtamaan, kun itse olen nyt huomannut joidenkin blogien kohdalla että sieltä bongaa kätevästi uudet päivitykset. 

    

   1. Kyllä se vielä muuttuu 🙂 Lilyn sivut ovat kuitenkin vielä vähän kesken, mutta alkavat varmasti pian toimimaan kunnolla! Ja facebook-sivu olisi joo kätevä, sieltä kyllä bongaa heti uudet päivitykset 🙂

    Niin ja ole hyvä! 🙂 Ihana kuulla!

 2. Niinpä muuten, sivusta selailemallahan ei ainakaan jäisi mikään välistä, nyt unohtuu niin monen blogin kuulumisien seurailu kun ei tule ilmoituksia. Vaatii tosin hiukan kärsivällisyyttä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *