Röyhelöpylly

Tuota noin, taisinkin jo sanoa, että minulla on tällä hetkellä ihan liikaa aikaa miettiä kaikenlaista. Väkisinkin tässä alkaa pää muuttua aika pumpuliksi ja nyt se taitaa olla sitten ihan virallista, että tästä blogista on turha etsiä mitään järkevää kirjoitusta vähään aikaan (vaikka tämähän on varmasti ollut juuri se blogi, jonka lukijat lukevat sitä sen asiapitoisten tekstien vuoksi…). Nimittäin, kehtaako tätä edes sanoa, mutta parasta tässä aamussa on ollut oivallus röyhelöpyllysukkahousuista ja siitä, että ne saattavat vihdoin olla ulottuvillani. Minkäänlaista pinkki-innostusta tai heräämistä en ole kokenut tyttöennustuksen jälkeen, enkä ole osannut vauvanvaateostoksilla vielä oikein mekkojakaan katsella (minijumpsuit-tarjontaan sen sijaan olen hurahtanut), mutta nytpä minulla onkin näköjään ihan omanlaiseni fiksaatio.

royhelo.png

Mikään vauvanvaate ei ole vielä herättänyt minussa tällaista pakkomiellettä innostusta, mutta nyt minun tekisi mieli pinkaista täältä sängyn pohjalta välittömästi ostamaan vauvalle valkoiset röyhelösukkahousut. Röyhelöpyllyt kiilaavat nyt mielessäni sellaistenkin vielä puuttuvien hankintojen ohi, kuten hoitopöytä tai turvakaukalo (joka on kyllä onneksi jo tiedossa), sillä mikään ei ole nyt valmista vauvaa varten ennen kuin saan hänen vaatekaappiinsa tämän tuikitarpeellisen vaatekappaleen. Pörhelöpyllyhousut, en ehkä kestä. En edes tiedä, minkälaisten vaatteiden kanssa näitä kuuluu yhdistää, mutta ei se mitään. Enkä muuten ole edes mikään röyhelöfani, mutta jokin näissä nyt osuu tuntemattomaan heikkoon kohtaan.

PS. Kuinkakohan monta kertaa mainitsen sanan röyhelö tässä postauksessa?

PPS. Minulla on näköjään kaksi vaihdetta: joko stressaan hulluna vauvan hyvinvointia ja kaikkea, tai sitten käännän mieleni röyhelöpyllyvaihteelle. Ehkä tämä on ihan hyvä vaihde hetkeksi aikaa viime päivien jännityksen jälkeen.

Kuva

Kommentit (21)
  1. Yääh, miksi näin tämän vasta nyt!

  2. Oooh, saataisko me? Voisin toki jotain maksaakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *