Sananen arjesta

Niin se vaan rullaa omaa rataansa. Aamuksi kaapin karmeille heitetyt vaatteet, hukassa olevat hanskat, sekaiset paperikasani, kahvitauot, automatkat, Radio Rock vai NRJ, kaunis ja vielä kylmä kevätaurinko, ahdistavasti kasvava työkasa ja siihen tarttumisen vaikeus, koko perhe ruokapöydän ääressä kello viisi, remonttipöly, siedettävämmiksi kääntyvät aamut, Maalarikissat Kasi ja Masi, junaradan kokoaminen palikoista yhä uudelleen, ostoslistalle kiepsahtanut joku ihana keväinen tuoksu, nauruhepulit ja väsyitkutkin toisinaan, kauppakassit ja lattiat ilman mattoja. Jatkuvasti koko toisensa jälkeen pieneksi käyvät housun puntit. Ihan tavallisia päiviä pikapuuroineen, mutta silti ihan hitsin merkittävää.

Siinä on vähän paletin jokaista väriä. Viime päivinä välillä tummempiakin. 

img_6196.jpg

On ollut kivaa lähteä ilta-auringossa rantaan heittelemään pikkukiviä veteen ja tuijottaa liian myöhään televisiosta Pulp Fictionia rakkaan ihmisen kainalossa. Nämä jututhan ovat juuri niitä, jotka sitten vanhana muistaa kun miettii, että millaista olikaan silloin kun oli kakskytviis. 

<3

Kommentit (6)
  1. Voi kun tulisit maalaamaan tämänkin arjen noin kauniiksi sanoiksi! Täällä sitä edelleen selvitellään onneksi jo pienenevään päin olevia rojuläjiä, ja vaikka kandi sai hyväksytyn merkinnän nyt torstaina, on maanantaina ja tiistaina vielä parit palautukset jäljellä, ukkeli tämän viikonlopun reissussa ja tylleröinen ei nuku päikkyjä. Ensi syksy ahdistaa, kun ei tiedä onko töitä vai ei. 

    Vaan ei kai se auta murehtiminen. Yleensä on riittänyt se, että tekee parhaansa 🙂

    1. Onneksi myös se vanha klisee pitää paikkansa, eli asioilla on tapana järjestyä. Oon ihan varma, että kaikki asiat siellä ja täällä loksahtelee paikoilleen, koska niin vaan tapana on. Ja aina riittää se, että tekee parhaansa! <3

  2. Ootko varma, ettet kirjoittanut musta 29-vuotiaana? 😀 Ihana kirjoitus, samaistun <3

    1. Haha ihana, hauska kuulla! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *