Takaisin polttareihin

Lentoaskeleita

Aloin näin perjantai-illan päätteeksi selaamaan ystäviltäni saamiani polttarikuvia. Ihanaa hypätä hetkeksi takaisin tuohon päivään kuvien kautta, tulen kyllä säilömään näitä muistoja aina. Tässä selaillessa tulee uudelleen niin jotenkin kupliva fiilis, iloa ja rakkautta tyttöjäni kohtaan!

Ajattelin laittaa vaan muutaman kuvan, mutta no, rönsyilemäänhän touhu alkoi.

Tärähtäneessä kuvassa tärähtänyt tuleva morsian ja osittain tippuneet pyykit! :D Olihan minulla pieniä aavistuksia polttariviikonlopun ajankohdasta, mutta mikä niistä aavistuksistani se olisi, sitä en tiennyt. Aamulla en ehtinyt tosin edes miettiä että "ehkäpä tänään", sillä heräsin siihen kun eteisestämme kajahti I`m sexy and I know it ja hirmuista kikatusta. Jaa ei sitten mentykään miehen kanssa teatteriin! ;)

20 min aikaa pakata listalta löytyvät tavarat (mm. "pitsimekko, nähty blogissa" :DD ), pukea verkkarit ja t-paita ja ilmestyä kadulle. Ehdin pestä vaan hampaat ja laittaa hiukset ponnarille, oli ihan superfreesi olo pitsimekkoisten kukkaseppelepäideni rinnalla, haha! :D 

Minut kaapattiin autoon ja sain pienen aamiaisen. Kahvia ei kuulemma kannattanut juoda, alkoi hieman epäilyttämään! 

Pian sainkin beauty sleep-laput silmille ja ainoat havaintoni olivat stereoista pomppiva musiikki ja kaasojeni jännittynyt supina.

Edes pihalla hoksottimeni eivät vielä hälyyttäneet nähtyäni museoidun pienlentokoneen. :D Kysyin vastaantulevalta minua tervehtivältä mieheltä että mikä paikka tämä on, ja siellä kuulemma oli tapana lennellä lentokoneilla mutta hoitaa laskeutuminen hyppäämällä. Jaahas, eipä siinä sitten mitään, apua, sitten mennään!

Prinsessoja ja sammakko! 

Innoissaan oleva sammakko.

Tandem-hyppy oli niin upeaa ettei mitään järkeä! Haluan ehdottomasti  hypätä vielä joskus uudelleen, ehkä laskuvarjohyppy-kurssi menee siihen "sitten kun olen valmistunut" -listalleni. Hyppytodistuksesta luin meillä olleen korkeutta 4,2km ja vapaapudotuksessa vauhtia oli hieman yli 200km tunnissa. Sujahdimme pilven sisälle jolloin ohjaajani avasi varjon (minä nössöilin ja ilmoitin jo etukäteen etten uskalla ottaa sitä vastuuta, vaikka ohjaaja olisikin avannut sen jos en olisi saanut sitä auki) ja alkoi rauhallinen leijailu. Se leijailu oli minusta ehkä vapaapudotusta kivempaa, sillä siinä ehti ihan oikeasti katsella ja fiilistellä vatsanpohjassa asti tuntuvia maisemia. Mokasin laskeutumisessa jotenkin pikkasen, sillä nilkkaani tuli "palohaava". Adrenaliinisyöksyltäni huomasin tämän vasta autossa kun nilkka kutisi oudosti!

Hypyn aikana loputkin seurueestamme olivat ilmestyneet paikalle. Lempparikommenttini oli tulevalta kälyltäni "en olisi ikinä uskonut että hyppäät, miksi sitten esität aina sellaista nössöä!". :D <3

Polttarivala!

Lentskarihyppelyn jälkeen oli vuorossa taivaallinen piknik juustoineen, aamulla pensaasta pomittuineen vadelmineeen ja piirakoineen Edenin laitureilla. Ilma oli täydellinen, viltit täynnä kukkaseppelepäisiä rakkaimpia ystäviäni, tuo hetki saa ihan kylmät väreet kulkemaan selässäni.

Kaasot olivat järjestäneet kaikkea ihanaa pientä ohjelmaa piknikille, ja esittelykierroksella taisin tirauttaa pari kyyneltäkin. Olin ja olen edelleen niin otettu tuosta kaikesta vaivasta joka minun päiväni eteen olikaan tehty! Jokainen yksityiskohta oli selvästikin mietitty tarkkaan.

Vatsa täynnä herkkuja minut johdatettiin Edenin hemmotteluosastolle ihanaan suklaahierontaan. Todella luksusta, tuo on juuri sellainen hoito mitä ei ikinä raaskisi itse ostaa, mutta joka teki niin hyvää hypyn aiheuttaman jännityksen jälkeen! Makoiltiin allasalueella ottamassa aurinkoa ja liu`uttiin vesiliukumäistä. Meillä oli ihan oma sovellettu morsiussauna höyrysaunassa, pitääkin kirjoittaa jälkeenpäin ihanista luomukuorinnoista jotka tytöt olivat hankkineet.

Illalta en ole vielä saanutkaan kuvia, mutta ne eivät taida olla ihan blogimatskua. ;) Mutta illan lookistani yritän saada tänne kuitenkin yhden kuvan, sillä tytöt stailasivat minut niin upeasti! Maskeeraajaystäväni teki minulle ihanan meikin ja toinen kiharsi hiuksiani, kysyin voisiko kyseinen duo tulla meille joka aamu. ;) Vältyin kaiken maailman nolaamispuvuilta, ja sain laittaa rakkaan pitsimekkoni ja nätit kengät. <3

Valloitettuamme hotellihuoneet suuntasimme lemppariravintolaani, jonka jälkeen istuskeltiin koskipuistossa levottomia jutellen, sekä suoritin pari pientä tehtävää. Nestemäisen piknikkimme jälkeen siirryttiin baariin tanssimaan, ja tanssittiinkin illan viimeiseen biisiin asti. Hei ja jos tätä lukee joku sinkkutyttö, niin varmin keino saada miespuolisia ihailijoita on leikkiä tulevaa morsianta ja polttariporukkaa! ;DD

Minulla on niin haikea fiilis siitä, että tuo päivä on jo takanapäin. Täydellistä alusta loppuun, niin kuin sanoin, mun tytöt teki sen tyylillä. Olen niin kiitollinen kaasoille ja ystävilleni siitä, että he tekivät tuosta päivästä juuri tuon! <3

Niin ja suuri kiitos myös kuvista Riinalle ja Annalle!!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Näyttää olleen kyllä ihana päivä!

Mullakin tuli liikutuksen kyyneleet silmiin, kun luin tätä. Nuo kukkaseppeleet ja kaikki! Tytöt ovat todella nähneet vaivaa sinun ja onnistuneen päivän eteen.

 

Ja P.S. En olisi IKINÄ uskaltanut hypätä! Wow!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oli kyllä aivan täydellistä, juurikin noita kaikkia ihania yksityiskohtia myöten! En voi kyllä ymmärtää kuinka kaasoni olivat töiden ja muiden kiireiden ohella voineet nähdä noin ison vaivan ja järjestäneet kaiken niin upeasti. Ja ihan hullua että tuoksi päiväksi osui vielä koko kesän kaunein lauantai säätilankin puolesta! 

Mitä tähän voi sanoa muuta kuin: VOI VITSIT, JUMPE!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi ihana, en muista milloin joku olisi käyttänyt tuota ilmaisua, täten otan sen välittömästi takaisin sanavarastooni!! <3

MinEna
Kasvukäyrillä

Näyttää ihanalta ja mahtavalta! (saako jo alkaa odottamaan omia? :D)

Ja toistamiseen: huisin rohkea sinä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis eihän koskaan ole liian aikaista alkaa odottaa omiaan! ;D Oli kyllä ihan uskomatonta... <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihania fiiliksia ja kuvia! Omat polttarit nousi mieleen, siitä päivästä jäi kyllä niin mahtavat muistot. :')

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva kuulla että tunnelma välittyi! Uskon että polttarimuistot säilyy kyllä ikuisesti! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi oot onnekas kun sulla on tollasii ystäviä:) kuulostaa aivan täydelliseltä päivältä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Olen täysin samaa mieltä! <3

Kao Kao

Mä oon ollut osallistujana niin monissa huonosti järjestetyissä polttareissa, että sun polttarikuvaus on ihan balsamia mun sielulle (viimeisimmät joihin osallistuin oli ihan kauhupolttarit, kaasot ei tehneet mitään eivätkä antaneet meidän muidenkaan tehdä ja päivä olikin sen näköinen ja loppui yhdellä jos toisella kyyneliin).

Sun päivä kuulostaa niin täydelliseltä (edelleen) et oih ja voih. Ja tuo stailaus! 10 pistettä sun kaasoille!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi kuulostaapa tosi kurjalta! :( Kuitenkin kun kyseessä on sellainen kerran elämässä -kokemus, niin tosi harmillista jos päivä menee noin.
Minäkin annan kaasoilleni täyden kympin! <3 Jos pääsen itse joskus kaasoksi, niin paineet ovat kyllä korkealla kun haluan yhtä täydellisen päivän ystävilleni! <3

Kommentoi