Tärkeä päivä

Meidän viikonloppu on sujunut aivan juhlahumussa, sillä juhlimme pojan ensimmäisiä synttäreitä! Pikkuinen asuntomme täyttyi herkuista, kavereista, ilmapalloista ja naurusta, ja jollain ihmeen kaupalla mahduimme kaikki 17 henkeä keittiö/olohuoneyhdistelmäämme. Sekä pienet että isot juhlijat tuntuivat ainakin viihtyvän hyvin. Koira pyöri tohkeissaan joukossa rapsuttajalta toiselle alun vahtimistehtävistä suoriuduttuaan.

maalis13_016.jpg

Minä en ole mikään makeiden herkkujen leipurimestari, joten kakun virkaa toimitti jätskistä kyhäämäni ”rekka”. 😀 En tiedä miksi tämä herätti kavereissani naurua, minulla oli niiin kodinhegetär-olo ettette uskokaan. No kompensoin tätä sitten leipomalla suolaisia herkkuja niiden makeidenkin edestä, ja onneksi kaupasta sai ostaa munkkeja niin makeapuolikin oli kunnossa.

maalis13_012.jpg

Tästä vaan kaikki ottamaan mallia, tahdotteko ohjeet tänne? :DD

maalis13_069.jpg

Nämä minikaveruksetkin ovat jo näin isoja! <3

maalis13_031.jpg

Juhlien järjestämisessä on kyllä kivoja puolia ihanien ihmisten tapaamisen lisäksikin, esim. ihanan siivottu koti ja seuraavan aamun mozzarellapiirakka-aamiainen.

maalis13_080.jpg

Oli niin huippua saada koota hyvän syyn varjolla kaikki lähistöllä asuvat kaverit yhteen! Juhlat olivat super rennot ja kivat mielestäni. Ensi viikonloppuna sitten sukulaisjuhlien vuoro, ne toteutammekin tilakysymyksen vuoksi anoppilassa. Ehkä silloin on luvassa oikeaa synttärikakkuakin. 😀

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Kommentit (3)
  1. Adiina Kiitos onnitteluista! 🙂 Olen samaa mieltä, harkitsen vakavasti kakkublogin perustamista.

    phocahispida Kiitoksia! 🙂 Meidän pikkumiehet taitaa olla syntyneet tosi lähekkäisinä päivinä. 🙂

  2. Onnea synttärisankarille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *