Tohtori Denimin farkkuhuijaus

Olen aina vihannut farkkuostoksilla käymistä. Tuntuu aivan siltä, että farkkuteollisuus olisi jopa liittoutunut jotenkin minua vastaan, sillä päälläni hyvännäköisten farkkujen löytäminen on tuntunut ajoittain jopa toivottomalta pyynnöltä. Paitsi kun vuosi sitten vetäisin kaverin vinkistä jalkaani ekat Dr.Denimin plentyt, olin myyty. Ihan hullua, miten minikokoisen näköiset housut sujahtavat todella vaivattomasti jalkaan ja mikä oudointa: istuvat! Näiden kohdalla ei voi kuitenkaan puhua kuitenkaan aivan farkuista, sillä kyseessä on jokin ihmeellinen strech-materiaali (jegginssit?). 

2013-10-30_lokakuu2013.jpg

Minun kroppani on vähän sellaista laatua, että jokainen pulla ja irtokarkki asettuu viihtymään tuohon reisi-peppu-osastolle, mutta pakenee esimerkiksi yläkropasta ja sääristä. Eli naistenlehdet diagnosoisivat kroppani päärynäksi. Tämä on osoittautunut erityisen ongelmalliseksi housuostoksilla, sillä tuntuu että farkkujen koot menevät aina kohdallani jotenkin päin prinkkalaa: istuvat reisistä ja pepusta mutta lötköttävät vyötäröltä, ovat kokonaan pienet ja sitten seuraava koko onkin jo jättimalli, tai mikä pahinta peppu näyttää ihan hullun isolta tai toisena vaihtoehtona lätyltä. 😀 Mutta Dr.Denimit ratkaisevat aika nätisti tämän ongelman: koska ne ovat niin ûberjoustavat ja venyvät, ne asettuvat päälle juuri oikein, sinne minne pitääkin. Ja näyttävät aivan ”oikeilta farkuilta”! Tämähän on melkein jopa huijausta, sillä nämä pöksyt ovat vielä joustavuutensa ansiosta yhtä mukavia kuin verkkarit. Kjähäh.

Minun kaveriporukastani ovat melkein kaikki kanssani samassa huumassa ja kantavat Dr.Denimeitä kaupasta kotiin, vaikka olemme kaikki eri pituisia ja mallisia. Onko kukaan muu lukenut yläasteella tai lukioikäisenä sitä nuortenkirjaa Neljä tyttöä ja yhdet farkut (tai jotain siihen suuntaan)? Sitä missä ystävykset kierrättivät näitä housuja jotka istuivat kaikille, ja toivat kantajansa elämään ihmeellisiä asioita? No niistä ihmeellisistä asioista en ehkä tiedä, mutta muuten nämä voisivat olla kirjan taikahousut!

Miinuksena tulee valitettavasti kestävyys, sillä olen onnistunut alle vuodessa kuluttamaan jo kahdet plentyt rikki, sekä yhdet solitairet vetelevät  kohta viimeisiään. Minkään muun vaatteen tai asusteen kohdalla en missään tapauksessa olisi valmis ostamaan nopeasti kuluvan tuotteen tilalle taas uutta samanlaista tuotetta, mutta tohtori denim on vaan syntini. Ostin taas kahdet: yhdet farkunsiniset plentyt ja sitten kokeilin uutuutena Arlene-mallia. Myyjä kehaisi, että tässä Arlenessa laadun pitäisi olla hiukan kestävämpää. Jään sormet ristissä jännäämään!

Eli jos siellä on muita toivottomia farkkujen etsijöitä, niin älkää luovuttako ennen kuin olette kokeilleet Dr. Denimeitä (Huom: ainakin kokoa pienemmässä koossa kuin yleensä). Onko siellä muita Dr. Denimien nimeen vannovia? 🙂

PS. Jo etukäteen pahoittelut sille anonyymille joka toivoi etten käyttäisi pillifarkkuja vaan jättäisin ne ”rotusäärisille”, sorry.

PS. Tämä ei ollut mitenkään sponssattu postaus! 😀

Kommentit (32)
 1. Mun täytyy vielä jälkikäteen tulla kiittään tästä 😀 niin vaan dr.denimit löytyy nyt täältäkin… ja pakko sanoo että täällä annetuista lupailuista huolimatta yllätyin niin paljon kun vedin housut jalkaan! Piti viedä housut sovitettavaks mytyssä sylissä, ois muuten hävettäny viedä sovituskoppiin niin pienet housut, aattelin et porukka nauraa partaansa että kuvitteleeks toi että noi housut mahtuu (eiks kaikki ihan yleisesti kaupoissa kato minkä kokosia vaatteita muut kokeilee?) 😀 aattelin iteki kyllä että kohta vien ne nöyränä takasi hyllyyn, nehän oli siis suunnilleen yhen jalan paksuset siinä henkarissa! Mut ei siinä, jalkaan vaan ja hyvät oli. Jopa miestä huvitti kotona, se kysy että kelle noi housut siis on, ei voi mahtua 😀

  1. JEE! <3 Ihan huippua olla avuksi toisten housuongelmissa! Siis eikö olekin ihan kreisiä miltä lastenhousuilta nuo denimit näyttää ennen päälle vetämistä? 😀

   1. No todella! Jos esim tää juttu ja kommentit ois jotain virallista mainosta, niin en ikinä uskois 😀 mut ihaninta on se, että vaikka periaatteessa en oo ihoo nuolevien vaatteiden ystävä, niin nää on silti sata kertaa parempi vaihtoehto kun se kymmenien eri farkkujen kokeilu, jotka on aina jostain kohdata kuristavan kireet tai pussittavan löysät.

 2. Hihhuh! Dr Denimit on kyllä kivan joustavat, mutta farkkutypynä pakko huokasta, että laatu ei niissä kyllä tosiaan ole kovin hyvää:( Jos siis jossain vaiheessa menee hermot nopeesti kuluviin housuihin, niin suosittelen menemään kokeilemaan JC:lle Crockerin pep, pow ja hit-farkkuja. Kolme eri vyötärönkorkeutta, kapeat puntit, ja inan paksumpi kangas kuin tohtoreilla. Kestävätkin käytössä pidempään. Saatan olla inan puolueellinen tässä kommentissani puljun pitkäaikaisena myyjänä, mutta kun laatu on parempaa;D itsekin farkkuhifistelijänä toki Dr Denimin plentyt omistan. Olen pyhittänyt housut vain iltarientoja varten, koska alkavat olemaan heikossa hapessa, ja onhan niiden kanssa nyt hyvä tehdä spagaatteja tanssilattialla;D 

  1. Jee saatiin oikein farkkuspesialisti mukaan keskusteluun! 🙂 Onko noissa mainitsemissasi farkuissa istuvuus samaa luokkaa kuin Dr Denimeissä? Olen ihan jo heittänyt kaivoon ajatukset siitä, että mun kropalle voisi koskaan löytyä istuvat ”oikeat” farkut, ja toki miinuspuolena näissä on tuo nopea kuluvuus (jonka poikkeuksellisesti olen siis valmis jopa antamaan anteeksi tämän harvinaislaatuisen istuvuuden edessä), niin ehkäpä tulen joskus sinne JC:lle kokeilemaan noita. Spagaateja ei kannata tehdä muuten sitten enää siinä vaiheessa kun plentyjen elämänkaari alkaa hipoa loppuaan, sanon tämän sammakkohyppyjä entisillä plentyilläni kokeilleen syvällä rintaäänellä (älä pelästy, en sentään missään iltamenoissa, ihan kotona poikaa viihdyttääkseni! :DD ).

   1. Itse ainakin tykkään Crockerien pyllytaskujen paikasta;D Korkeammalla vyötäröllä taskut menevät inan ylemmäs kuin matalavyötäröisillä kavereillaan. Itse tykkään tästä, mutta kaikkien pyllylle se ei käy. Matalat istuvat joka iikalle. Tietty crockerin kohdalla istuvuus on paljon kiinni myös farkun pesusta – eri väreissä, kun elastaanin ja puuvillan suhde vaihtelee. Kannattaa siis sovittaa useampaa väriä aina vaikka malli olisikin sama:)

    Jos halajaa satsata kestävyyden lisäksi merkkiin, ja tosi tosi hyvään pyllyyn, niin ehdottomasti kannatan sovittamaan Dieselin Skinzeetä, Tiger jeansin Slendereitä (matala vyötärö) sekä Kellyjä (korkea vyötärö) sekä Leviksen curve id mallistoa. Siinä vasta onkin sitten pyllystä istuvia pöksyjä. Farkkubrändit ovat alkaneet ihan järjestäen tuottamaan todella venyviä matskuja, joten istuvia housuja löytyy merkiltä kuin merkiltä:)

    1. Oo tämä olikin ihan uutta tietoa, että saman mallin eri värien istuvuus voi vaihdella! Kiitti infosta!  Mulla on niin pahat turhautumat jäänyt farkkuostoksilta, että ajatuskin sovitusrumbasta kauhistuttaa. Mutta ehkäpä rohkaistun ja tulen tosiaan joku päivä sinne JC:lle sovittelemaan kun oot vuorossa, sillä olisi vaan aivan mahtavaa löytää sellaset laadukkaat, kestävät ja istuvat farkut, joissa pyllykin olisi jees! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *