Toivekirje kampaajalleni

Lentoaskeleita

Pääsen tiistaina istahtamaan pitkästä aikaa kampaajan tuoliin. Jo on aikakin, sillä viime kerrasta on vierähtänyt jo kuukausia ja sanotaanko vaikka nätisti niin, että se alkaa jo hieman näkyä vaalennetuista latvoistani. Laiminlöin raskauspahoinvointipäissäni hiusteni hoidon loppukesästä/alkusyksystä täysin. En kyennyt liikkumaan kotoa ja kampaamosta ostettu shampooni loppui, joten ohjeistin miestäni tuomaan ihan vain jotkut hiustenpesuaineet marketista. Tämä oli väääärä liike auringon kuivattamille vaalennetuille latvoille. 

Olen valmis luopumaan jonkin verran pituudesta, katsotaan sitten kampaajan kanssa, että minkä verran on tarpeellista.

Keräilin näitä Pinterest-kuvia valmiiksi kampaajakäyntiä varten. Minusta on kivaa selata ensin yhdessä vähän mallikuvia siitä, mitä toivon hiuksiltani, ja näin olemme varmasti samoilla linjoilla. Onneksi olen löytänyt niin huipun kampaajan, että hän ymmärtää heti mitä haluan. 

Tällä hetkellä minua kiehtoo eniten luonnollisuus ja olenkin saanut ihan hyvin kasvateltua omaa tyviväriä. Se ei olekaan ollenkaan harmaa, kuten luulin, vaan oikeastaan ihan kiva kun vieressä ei ole enää tummempaa väriä. Kuitenkin kasvojen ympärille ja pituuksiin olisi kivaa saada hiukan vaaleampaa tuomaan valoa.

Nyt olen kuitenkin kahden vaiheilla sen suhteen, minkä verran raaskin luopua pituudesta. Tuollainen pitkä polkka houkuttelisi oikein kovasti, mutta toisaalta pitkäkin on kiva. Kasvaahan se hius uudestaan ja niin edelleen, mutta en kuitenkaan osaa nyt päättää. Mitä mieltä te olette?

Kommentit

Raissi
RetroPrinsessa

Minä tykkään tuosta ihan vikasta kuvasta. Se on jotenki huolettoman ryhdikäs :D Mutta on nuo pidemmätkin kivoja ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

No niin mäkin! Tai no mä nyt tykkään näistä kaikista. :D Tulisikohan joku sitten aamuisin laittamaan sen mulle aina noin? ;) Onko muuten tuollaista pitkää polkkaa kovin työläs laittaa?

Raissi
RetroPrinsessa

Tuota pituutta tuskin on tyolästä laittaa, ei ainakaan työläämpää kuin pitkääkään tukkaa. Ja tuon saa vielä hyvin kiinnikin, jos ei jaksa käännellä latvoja :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin, onneksi sen saisi vielä yhä kiinnikin! Luulen, että tuo pituus näyttäisi ainakin sata kertaa paremmalta kuin nykyiset megakuivat ja kaksihaaraiset latvani. Ja kasvaahan se hius aina takaisin jne... Miten silti oon tällainen lälläri, että teen valtavan numeron ja kynnyksen itselleni jostain hiusten leikkaamisesta? :D

Silkkitassu

Oma suosikkini on tuo ensimmäinen. Hieman highlighttia siellä täällä, ei pelkästään latvoissa.

Elina U.
Lentoaskeleita

Mäkin tykkäsin juuri samasta asiasta tuossa kuvassa, kun nuo raidat ns. häivyttää tuon pienen sävyeron tosi kauniisti. :)

Tuo eka kuva on mun suosikki. Kyllä ne sitten takaisin kasvaa, jos ei tykkääkään!

Elina U.
Lentoaskeleita

No niin kasvaa, totta! Mitä ihmettä täällä oikein lällyilen? :D Seuraava ongelma onkin, että nuo kaikki kuvat ovat mun suosikkeja. 

Jeba
Tuuliajolla

Vika kuva mun suosikki! Oon sitä mieltä, että leikkaat! Hius on kasvava luonnonvara ja tiedän, että näytät kuitenkin upealta lyhyemmässä tukassa. ♥ näytät siltä jo pitkässäkin.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3 Hitsit, mitä jos vaikka uskaltaisinkin! Olen varmaan aivan kauhuasiakas, kun tulen miljoonan "sitten taas toisaalta"-ajatuksen kanssa kampaajalle. :D

Jeba
Tuuliajolla

Uskallat! Ja hei, mä olen ihan samanlainen aina kun menen kampaajalle - mitä sitten jos, eiku oota, eiku joo sittenkin, eiku ääääh! :D

Kao Kao

Mun hiukset lyheni keväällä 20 cm (ainakin). Olisin halunnut ite pitää pitkän tukkani, mut kampaaja nosti pari permanenttia ja yhden värinpoistin kärsineen latvani olkapään tasolle ja kysyi, että haluanko todella säästää sen. Ero oli kuin yöllä ja päivällä..

En halunnut, tukka lyheni mut näyttää yhä pitkältä ja on ihan superhyvässä kunnossa edelleen (puoli vuotta kampaajalla käynnistä). Aiemmin se näytti huonolta jo 3 kk päästä.. 

Eli mun vinkki ois kysyä kampaajalta, että kannattaako latvaa edes säästää :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Auts, voin kuvitella tilanteen, sillä latvani ovat juuri nyt aika lailla kaltoin kohdellut. Omakin mielipiteeni taitaa olla, että joku kymmenen sentin lähtö taitaa olla välttämättömyys hiusten hyväkuntoisuutta ajatellen. Onneksi pääsen hyvin osaaviin käsiin! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Aika niks naks kävikin, tai kurkkaa vaikka videotodiste: https://www.facebook.com/pages/Lentoaskeleita/173707039463042?ref=bookmarks ;)

Kommentoi