Toivekirje kampaajalleni

Pääsen tiistaina istahtamaan pitkästä aikaa kampaajan tuoliin. Jo on aikakin, sillä viime kerrasta on vierähtänyt jo kuukausia ja sanotaanko vaikka nätisti niin, että se alkaa jo hieman näkyä vaalennetuista latvoistani. Laiminlöin raskauspahoinvointipäissäni hiusteni hoidon loppukesästä/alkusyksystä täysin. En kyennyt liikkumaan kotoa ja kampaamosta ostettu shampooni loppui, joten ohjeistin miestäni tuomaan ihan vain jotkut hiustenpesuaineet marketista. Tämä oli väääärä liike auringon kuivattamille vaalennetuille latvoille. 

pinterest1.png

Olen valmis luopumaan jonkin verran pituudesta, katsotaan sitten kampaajan kanssa, että minkä verran on tarpeellista.

pinterest2.png

Keräilin näitä Pinterest-kuvia valmiiksi kampaajakäyntiä varten. Minusta on kivaa selata ensin yhdessä vähän mallikuvia siitä, mitä toivon hiuksiltani, ja näin olemme varmasti samoilla linjoilla. Onneksi olen löytänyt niin huipun kampaajan, että hän ymmärtää heti mitä haluan. 

pinterest3.png

Tällä hetkellä minua kiehtoo eniten luonnollisuus ja olenkin saanut ihan hyvin kasvateltua omaa tyviväriä. Se ei olekaan ollenkaan harmaa, kuten luulin, vaan oikeastaan ihan kiva kun vieressä ei ole enää tummempaa väriä. Kuitenkin kasvojen ympärille ja pituuksiin olisi kivaa saada hiukan vaaleampaa tuomaan valoa.

Nyt olen kuitenkin kahden vaiheilla sen suhteen, minkä verran raaskin luopua pituudesta. Tuollainen pitkä polkka houkuttelisi oikein kovasti, mutta toisaalta pitkäkin on kiva. Kasvaahan se hius uudestaan ja niin edelleen, mutta en kuitenkaan osaa nyt päättää. Mitä mieltä te olette?

Kommentit (14)
  1. Mun hiukset lyheni keväällä 20 cm (ainakin). Olisin halunnut ite pitää pitkän tukkani, mut kampaaja nosti pari permanenttia ja yhden värinpoistin kärsineen latvani olkapään tasolle ja kysyi, että haluanko todella säästää sen. Ero oli kuin yöllä ja päivällä..

    En halunnut, tukka lyheni mut näyttää yhä pitkältä ja on ihan superhyvässä kunnossa edelleen (puoli vuotta kampaajalla käynnistä). Aiemmin se näytti huonolta jo 3 kk päästä.. 

    Eli mun vinkki ois kysyä kampaajalta, että kannattaako latvaa edes säästää 🙂

    1. Auts, voin kuvitella tilanteen, sillä latvani ovat juuri nyt aika lailla kaltoin kohdellut. Omakin mielipiteeni taitaa olla, että joku kymmenen sentin lähtö taitaa olla välttämättömyys hiusten hyväkuntoisuutta ajatellen. Onneksi pääsen hyvin osaaviin käsiin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *