Tulevan morsiamen hiuspaniikki

Hiukseni ovat aika ”vallattomassa” kunnossa, eli kampaajan tarpeessa. Häihimme on kuitekin alle kaksi kuukautta aikaa, ja minun pitäisi nyt keksiä mitä hiuksilleni oikein tehtäisiin. Pääni lyö pelkkää tyhjää, enkä osaa päättää minkälaisessa hiussävyssä/kampauksessa tahtoisin hääpäiväni viettää. 

Apua.

Mielessäni pyörii mm. seuraavia ajatuksia

–  Haluaisin pitää hiukset auki, esimerkiksi rennoilla laineilla, mutta tuleeko silloin kuuma?

– Jos hiukset ovat auki, ovatko ne loppuillasta aivan sekaisin/lässähtäneet?

– Haluaisin kirkkoon hunnun, vaikuttaako se kampaukseen?

– Jos menen nyt kampaajalle, miten minun tulisi huomioida toiveeni hääkampauksesta jo nyt? Eli tarvitseeko minun päättää kampaus jo nyt, apua!

– Minkälainen kampaus minulle ylipäätään sopii?

– Vai valitsisinko sittenkin rennon ja löysän nutturan niskaan?

– Entä se hiussävy.

Tässä näin pintaraapaisu hiustressini aiheuttajiin. Tämän hetkinen tilanne on jo ihan käsistä karannut, ja siksi hiukseni ovat 80% ajasta kiinni. Ja olen istunut kampaajan penkissä viimeksi toukokuussa. Tiedän että nyt pitäisi toimia, mutta miten, se tässä nyt askarruttaa.

Jos päädyn kiinni olevaan kampaukseen, olisi se varmasti jotain tälläista tyyliä:

bridal hairstyle

(Kuva pinterest)

Niin tai miksi hiukseni eivät voisi näyttää tältä, epäreilua!

bridal hairstyling

(Kuva pinterest)

Tähän tyyliin olen aivan rakastunut…

#DB Bridalstyle

(Kuva pinterest)

… luonnollisuudessaan tosi kaunista, ja sopisi hienosti häämekkonikin tunnelmaan. Ajatus hiuslisäkkeistä tuntuu jotenkin tosi epäluonnolliselta, mutta varmaan välttämättömät jos haluan aukinaisen kampauksen.

Koko hommaa sekoittaa vielä se, että hääkampaukseni tekee minulle entuudestaan tuntemattomampi kampaaja sillä häämme eivät ole täällä Tampereella. Tein minä sentään tarkastuskäynnin kampaamoon kavereiden häitä varten, mutta silti jännittää. 

Minkälaisia hääkampauksia teillä on ollut/tulee olemaan? Onko teillä muuten vinkkejä juhlakampauksista tai muista hiusasioista?

 

 

 

Kommentit (29)
 1. Jos aikoo ihan oikealle kampaajalle mennä, niin uskoisin että hiukset auki -kampauskin pysyy hyvänä koko illan, mulla oli ylioppilasjuhlissa aikoinaan hiukset kiharoilla ja oli vielä seuraavana päivänäkin suht edustuskelpoiset, mitä nyt nukkumisesta vähän lyttäntyneet. Omiin häihin oon suunnitellut osittain auki, osittain kiinni -juttuja, ja huntu niin, että voin irrottaa sen kirkon jälkeen. Tosin kampaajani kanssa en oo vielä asiasta ehtinyt keskustella…

  1. Joo täytyy varmaan kysyä kampaajan mielipidettä asiasta seuraavalla Rauman reissulla! Varmasti heillä on toki kunnon tuotteet kiharakampauksenkin luomiseen eikä lopputulos ole ihan sama kuin omissa kiharruskokeluissani, ihan hyvä pointti. 😀 Kuuma saattaisi kyllä tulla lämpimän kelin osuessa kokonaan aukinaisella tukalla, joten ehkä sen vuoksi hylkään kokonaan aukinaisen idean. Tuollaista osittain auki/kiinni-juttua minäkin nyt olen hiukan pyöritellyt mielessä. 

 2. Apua, mulla on toi vielä kriiseilemättä, ja usko vain siitä tulee KRIISI.

  Itse laitan ainakin suurimman osa hiuksista kiinni välttääkseen sen pipo päässä kokopäivän efektin 😀 Viime kesänä oli kasvona, ja silloin hiukset oli sivulle ranskaletillä laitettu ja pitkä ponnari joka jäi kiharrettu, se pysyi tosi hyvi, eli ehkä jotain vastaavaa juhlavampana sitten omiin häihin 🙂

  1. Haha, no onhan tässä kieltämättä nyt kaikki ainekset kriisiin, joten ymmärrän! 😀 Mutta kanelibasilika toppuutteli tuossa edellisessä kommentissa aika osuvasti, että ei kampaus päivää tee (no eikä, mutta tuollainen pipo päässä -kauhukuva kyllä saattaisi tehdäkin, apua).

   Tuo kaasonkampauksesi kuulostaa ihanalta (varmaan kaasoa tarkoitit, hih), taidan pölliä ideasi kavereiden häihin. 😉 

   1. Kaasoa, kyllä (autocorrect fail) 😉 täytyy lopettaa tää puhelimella kommentointi 😀

    Se oli aika jees, helppo ja huolettoman näköinen, suosittelen siis varkautta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *