Ty-ty-ty-tyylikäs

”Mä oon ty-ty-ty-ty-tyylikäs!

Kato mun ty-ty-ty-ty-tyyliä!”

Veikkaan että poikani olisi räppäillyt tänään näin, jos meillä kuunneltaisiin enemmän hiphopia. Olen pukenut nuo LeCooperin tossut pojalle jalkaan jatkuvasti mahdollisuuden tullen, sillä meillä jää tällä hetkellä kovaa vauhtia lempijuttuja pieneksi. Taitaa olla kiire kasvaa isoksi. <3

heinakuu13_016.jpg

Tämä asu on hyvin hyvin perus, mutta tässä asussa yhdistyy oikeastaan kaikki elementit, joista tykkään lastenvaatteissa: raidat (yllätys yllätys!), mukavuus ja selkeys.

heinakuu13_026.jpg

Bongasin nuo raitapöksyt taas Seppälästä, ja harmittelin heidän baby-mallistonsa kokojen loppumista 86 senttiin. Olen ollut ihan innoissani kyseisestä mallistosta (enkä ole muuten ainoa!), ja ihmettelen miksi Seppälällä ei valmisteta tuota samaa tyyliä enää isommille. Kysyntää olisi varmasti!Tuntuu että selkeitä lastenvaatteita on tosi vaikea löytää kohtuuhintaan. Selkeydellä tarkoitan graafisia printtejä ja kirkkaita värejä, ei kiitos niitä vaaleansinisiä autopaitoja. Suurin osa vaatteista on pilattu jollain ihan ihmeellisellä tekstillä tai kuvalla. Tässä hommassa olen kyllä toisaalta aika tuuliviiri, sillä välillä taas jokin kuvallinen vaate saattaa miellyttää silmää kovastikin. Vaikeasti miellytettävä ilmeisesti.

heinakuu13_023.jpg

Tyylikkyyden lisäksi pikkumiehestä on kasvanut ihan superflirtti tyyppi! 😀 Erityisesti naapurintädeille ja kassaneideille väläytellään välillä semmosia hymyjä että, ja sellaisia high five -morjestuksia heitellään muutenkin kaupungilla kulkiessa yhdelle sun toiselle. Ja jos joku ei olekaan mukana morjestuksessa ja vastaamassa hymyyn, niin rassukka muuttuu aivan kummastuneeksi. Onko ihan ok sanoa tuntemattomalle, että ”hei lapseni hymyilee sinulle, voitko hymyillä takaisin ettei hänelle tule paha mieli”? 😀

 

Kommentit (5)
 1. Isommille lapsille on varmaan niitä kuvallisia vaatteita lähinnä sen takia, että kun lapsi kasvaa sen verran isoksi, että osaa ilmaista oman mielipiteensä pukeutumisestaan (mikä on paljon aikaisemmin, kuin mitä luulisi 😀 ), niin kelpaa vaan juuri tietyt kuvalliset vaatteet! Näin ainakin meillä… 

 2. Onhan hän joo! Miten nuo kengät pysyvät noin siisteinä? Minä ostin tytölle juuri uudet nahkakengät ja kolmen päivän jälkeen ne näyttivät siltä kin niitä olisi pidetty vuosi. Kärjet aivan kuluneet. Raidat mun meilestä kans ihanat ja niiden lisäksi listaan voisi lisätä ruudut, varsinkin pojalla! Tuolla Nextillä on muutes mun mielestä ihan kivoja raita- (ja ruutu) vaatteita. Osa liiallista unelmahöttöä, mut osa ajattoman kivoja.

  http://www.nextdirect.com/

  1. Olen itsekin ollut aika hämmästynyt siitä ettei nuo kengät ole jo ihan mustat/kärjet puhki! Olen tosin suojellut niitä kurakeleillä leikkipuistossa rymyämiseltä, mutta muuten pidetty ihan normaalisti. Aika harmi tuo nahkakenkien kohtalo! 

   Hei kiitos tuosta vinkistä! Jouduin oikein väkisin estelemään itseäni etten olisi klikkaillut chinoja ja ihania neuleita, sekä kaikkia muita juuri meidän näköisiä syysjuttuja jo ostoskoriin. 😀 Eletään tätä kesää nyt kuitenkin vielä!

   1. Niinpä, mäkän en ole vielä tilaillut syksyjuttuja, vaikka mieli teksiskin, mutta keväällä tilailin tuolta aika kasan vaatteita (mm. raitapaitoja neidille!). Toimitus tuli 3 päivässä kotiovelle ilman posti-/kuljetusmaksuja.

    1. Kuulostaapa kyllä tosi houkuttelevalta! 🙂 Raitapaitakasa varsinkin, haha! Palaan ehdottomasti sivustolle kun tulee aika pohtia tarhavaatetusta jälleen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *