Tytöt reissussa

Täällä ollaan tiistaisen seinienhiomisprojektin keskellä kahvikuppi vieressä. Eikös ne lakisääteiset kahvitauot kuulu myös kotona tehtäviin töihin? 

Kahvitaukoni ratoksi ajattelin palata hetkeksi viikonloppuun ja kirjoittaa ylistyksen tyttöjen reissuille. Ihan vain siksi, että muistaisin jatkossakin harrastaa niitä. Ja siksi, että Aussie Blog Awardsien viralliset kuvat ovat tulleet jakoon, ja vaikka teinkin sen hienon kuvakollaasin kolmesta kännykkäkuvastani, niin halusin vielä vähän fiilistellä.

Tyttöjen reissut ovat elintärkeitä siksi…

img_6048.jpg

että kaikista reissun osapuolista on ihan ok, että hotellihuone näyttää kymmenen minuutin oleskelun jälkeen tältä. Kukaan ei myöskään kyseenalaista meikkipussin sisällön levittämisen tarpeellisuutta tai koe, että purnukat olisi jotenkin tiellä vaan ymmärtävät niiden olevan näppärästi hollilla iltaan valmistautuessa.

img_6046.jpg

….että kaikki osapuolet ymmärtävät akuutin viini&patonkitauon tarpeellisuuden ja terapeuttisuuden.

1291179_10152422200034636_376605609047908855_o.jpg

…että juhlaseura tietää juuri ne jutut, jotka saavat nauramaan oikealla hetkellä ja joilla pystyy luopumaan turhasta jännityksestä, rentoutumaan ja nauttimaan illasta. 

10246808_10152422193814636_6809154717670471727_n.jpg

Ihanan värikkäästi pukeutunutta juhlaseuraa minulla, vai mitä! <3

1519710_10152422200269636_6259377344719336373_o.jpg

Aivan uskomattoman tyylikästä gaalaväkeä! Olisin voinut vain katsella ja ihailla ohikulkijoita.

img_6050.jpg

Yksi reissun parhaista hetkistä oli täysin kiireetön aamu. Herätessämme yölliset irtokarkit ropisivat lakanoista lattialle, jatkoimme karkin syömistä, ehdimme analysoida kaikkea maan ja taivaan välillä, jatkoimme vähän vielä unia ja siirryimme hotelliaamiaiselle. Majoituimme Helka-hotelliin, jota voin muuten lämpimästi suositella etenkin suomalaisen designin ystäville! Hotelli oli todella viihtyisä ja oikeasti melko lähellä rautatieasemaa, jos lähtee vain kulkemaan oikeaan suuntaan. 😉

img_6061.jpg

Niin ja koska ystävän kanssa jaettu valkosuklaajuustokakkupala on paras valkosuklaajuustokakkupala.

PS. Jos tänne sattuisi eksymään joku Helsinki-Tampere-junassa lähellämme istunut, niin anteeksi juttujemme taso. Eihän se #belfie-ilmiö ole oikeasti ihan niiiin hauska kun annoimme ymmärtää (ja jos tämä tuli joillekin muillekin vielä uutena terminä, niin kyllä: se ihan oikeasti tarkoittaa sitä että kuvaa instagramiin peilin kautta pyllyään. ), no okei onhan se. Kuitenkin ajattelin vähän tutustua tähän instagramiin (en silti belfieiden innoittamana), sillä en ole käyttänyt ikinä koko sovellusta/palvelua/sivustoa(?). Ehkä olisi jo aika, sillä nyt voin paljastaa, että en ole ennen edes tiennyt mikä se hastag oikeastaan on enkä ole ihan varma ymmärsinkö vieläkään.

 

 

Aussie Blog Awardsien kuvat Trendin Facebookista

Kommentit (9)
  1. Tyttöjen reissut ovat parasta!

    Mä olen ollut opiskeluaikoina Helkassa siivojana, ja pidin siitä hotellista paljon! Henkilökunta oli tosi mukavaa (ja kohteli myös siivoojia tosi hyvin, mikä ei ole itsestäänselvyys), huoneet olivat siistejä ja ruoka oli/on tosi hyvää!

    1. Olin näköjään vastannut vain päässäni tähän kommenttin, sori! Mulla oli meinaan mielessä pitkät myötätuntorimpsut siitä kuinka siivoojia kohdellaan, nimim. myös joskus lukioaikana siivoomassa. En vaan voi ymmärtää, miten jotkut voivat kokea oikeudekseen kohdella toisia (ja varsinkin niin tärkeän ammattiryhmän jäseniä, ryhmä joka ei saisi näkyä/saada kunnon palkkaa, mutta jonka työn puuttuminen näkyisi KAIKKIALLA välittömästi) tylysti. Hotelli oli tosiaan hirveän mukava ja siisti, ruuat maistui hyvin myös! 🙂

  2. Oih, kun pääsis kans tyttöjen reissulle. Edellisestä on jo hetki aikaa, vuosi vissiin. Tahtoo!

    1. Näissähän on vielä sellainen hyvä puoli, että kun sellaisen merkkaa kalenteriin, vaikkapa kahdenkin kuukauden päähän, niin niistä saa energiaa jo etukäteen kun tietää sen päivän olevan siellä. Ei kuule muuta kuin kalenteri esiin ja puhelin käteen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *