Tyttöjen juttuja

Lentoaskeleita

Muistin eilen, kuinka kivaa välillä onkaan tehdä tyttöjen juttuja. Elän arkeani melko miespainotteisessa kokoonpanossa nimeltä perheeni. Toisinaan se, että jonkun kanssa voi kierrellä rauhassa vaateliikkeessä hypistelemässä kevätuutuuksia, valita yhdessä kivointa kynsilakkaa ja istua kahvilassa herkkulounaalla, on aivan mielettömän hauskaa. Parasta on, jos se joku on sellainen tyttökaveri, jonka kanssa katselee asioita täsmälleen samalta aaltopituudelta, jolle voi puhua oikeastaan mistä vaan ja joka osaa jotenkin aina ymmärtää ja löytää oikeat sanat. 

Ja jonka kanssa tulee aina keskustelun päätteeksi sellainen fiilis, että mehän ollaan tästäkin asiasta ihan hitsin oikeassa. ;)

Kotona lakkasin kynnet sillä uudella Essien Sugar Daddylla ja kuuntelin Daft Punkia. Mietin, ettei elämäni saa olla niin kiireistä etten tapaa tarpeeksi ystäviäni.

Illalla vietettiin tuon vähän isomman poikakaverini kanssa leffailtaa kotona ihan kaksistaan, sillä eräät mami ja faari kävivät kaappaamassa pojan itselleen.

 

Kivaa torstaita tyypit! <3

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Voih, mä niin tiedän tämän tunteen! Just alkuviikosta vietin tyttöjen aikaa vanhan ystävän luona Porissa. :) välillä täytyy tehdä niitä tyttöjenkin juttuja, jotta muistaa ( just miesvaltaisessa kokoonpanossa, niinku meilläkin ) olevansa aikuinen nainen. :)

Kivaa torstaita sinnekin. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kivaa että säkin olet päässyt viettämään tyttöjen aikaa! :) Sitä tosiaan tarvitsee toisinaan miesten keskellä eläessä. ;) 

Ja kiitos! 

Tyyne
Sukat makkaralla

Mullakin on Essie-torstai, sävyllä ladylike :) Tyttöjen jutut on<3

Elina U.
Lentoaskeleita

Ladylike on tosi kiva myös! :) Tulikin mieleen, että ajattelepa miten hauska duuni olisikaan keksiä noita nimiä kynsilakkapurkkeihin. :D 

Tyyne
Sukat makkaralla

Hihhi, vaatisi kyllä aika luovan ilmapiirin, mutta hauskaa se tosiaan olisi! :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo! :D Liimailisin purnukoihin ihan varmasti lempibiisieni nimiä ainakin. Olisi oikeesti tosi  hauskaa knoppitietona tietää, kuinkahan ne nimet valikoituvat, ovat välillä niin mielikuvituksellisia! ;)

phocahispida

Mulla oli tulipunainen Essiepäivä. Ja ensi viikonloppuna oikein kunnon tyttö/naisenergiaa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo ensi viikonloppuna oikein supernaisenergiaa! :) Jee!

hanne_tasteofhoney

Ihanasti kirjoitat. :) Ja pitäisi olla enemmän just noita tyttöjen iltoja ilman lapsia, jotta me muistettaisiin olla välillä jotain muutakin kuin äitejä. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos! :) Ja älä muuta sano, tyttöjen juttuja ei oikeastaan voi tehdä liikaa (vaklasinkin juuri blogistasi, että teillä on ollut herkullisen näköinen tyttöjen ilta!). 

Vau mikä vauva!

"Ja jonka kanssa tulee aina keskustelun päätteeksi sellainen fiilis, että mehän ollaan tästäkin asiasta ihan hitsin oikeassa. ;)"

Haha, mekin usein just yhen tietyn kaverin kans keskustelun päätteeks todetaan, että kyllä me ollaanki viisaita! Miten just me ollaanki näin älyttömän fiksuja! Parhaat mielipiteet :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Heheh no eikö, miten muut ei tule ikinä ajatelleeksi asioita yhtä hienosti! :D

^^ (Ei varmistettu)

Tänään Laitilan Sanomissa! ;) huippu juttu! Onnea!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih, mietinkin huomaako joku lukijoista sen jutun! Kivaa kun luit ja kommentoit, kiitos! :)

Kommentoi