Tyttöjen juttuja

Muistin eilen, kuinka kivaa välillä onkaan tehdä tyttöjen juttuja. Elän arkeani melko miespainotteisessa kokoonpanossa nimeltä perheeni. Toisinaan se, että jonkun kanssa voi kierrellä rauhassa vaateliikkeessä hypistelemässä kevätuutuuksia, valita yhdessä kivointa kynsilakkaa ja istua kahvilassa herkkulounaalla, on aivan mielettömän hauskaa. Parasta on, jos se joku on sellainen tyttökaveri, jonka kanssa katselee asioita täsmälleen samalta aaltopituudelta, jolle voi puhua oikeastaan mistä vaan ja joka osaa jotenkin aina ymmärtää ja löytää oikeat sanat. 

Ja jonka kanssa tulee aina keskustelun päätteeksi sellainen fiilis, että mehän ollaan tästäkin asiasta ihan hitsin oikeassa. 😉

Kotona lakkasin kynnet sillä uudella Essien Sugar Daddylla ja kuuntelin Daft Punkia. Mietin, ettei elämäni saa olla niin kiireistä etten tapaa tarpeeksi ystäviäni.

img_4540.jpg

Illalla vietettiin tuon vähän isomman poikakaverini kanssa leffailtaa kotona ihan kaksistaan, sillä eräät mami ja faari kävivät kaappaamassa pojan itselleen.

 

Kivaa torstaita tyypit! <3

Kommentit (14)
  1. Tänään Laitilan Sanomissa! 😉 huippu juttu! Onnea!

    1. Hih, mietinkin huomaako joku lukijoista sen jutun! Kivaa kun luit ja kommentoit, kiitos! 🙂

  2. Ja jonka kanssa tulee aina keskustelun päätteeksi sellainen fiilis, että mehän ollaan tästäkin asiasta ihan hitsin oikeassa. ;)”

    Haha, mekin usein just yhen tietyn kaverin kans keskustelun päätteeks todetaan, että kyllä me ollaanki viisaita! Miten just me ollaanki näin älyttömän fiksuja! Parhaat mielipiteet 😀

    1. Heheh no eikö, miten muut ei tule ikinä ajatelleeksi asioita yhtä hienosti! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *