Uudenlaista bloggailua (haaste teille!)

Lentoaskeleita

Terveisiä Turku-Tampere-junasta! Tyttöjenilta lunasti odotukset, puhuttiin niin myöhään, ettei kukaan taida muistaa kuka sanoi viimeseksi jotain, kaikki nukahtelimme yksi kerrallaan siskonpetiin. Juotiin puoleen yöhön glögiä ja syötiin irtokarkkeja. Nyt mieleni on haikea, sillä olisin voinut juoruta teekupin ääressä näiden tyyppien kanssa vielä koko päivän. Olen niin onnellinen, että vaikka välissä vaihtuisi vuosikymmen, mantereet, kaupungit ja elämäntilanteet, niin näiden kahden ihmisen kanssa juttu jatkuu aina siitä mihin se on jäänyt.

Tässä testaan minulle kahdellakin tavalla uudenlaista bloggaamista, sillä kirjoitan tätä kännykällä ja toiseksi palaan ajassa vuorokauden tasksepäin ja julkaisen eilisen tervehdykseni kuvamuodossa. Raapustin nimittäin eilen huonolla kuulakärkikynällä ilman alustaa ruutupaperille teille pikakuulumisia kirjeenä. Sellaisena paperisena ja kiireisenä versiona, jossa näkyy junan töyssyt ja ehkä patonginmuruja, vartti eilisestä. 

Julkaisin kuvan krjeestä instagramiini ja nyt keksin, että haluaisin tehdä tästä blogihaasteen. Olisi hauskaa lukea myös muiden bloggaajien "kirjeitä", kiireesti raapustettuja pätkiä vaikka kalenterin kulmaan tai muistivihkoon. Nappaa hetki ja kirjoita se paperille digitaalisen näytön sijaan. Kuka lähtee mukaan? 

Ps. Pian olen kotona, puhelimessa flunssainen pikkupoikani lupasi mulle jätskiä. Vauva potkaisi ekaa kertaa ja olen niin onnellinen juuri nyt tässä näin, että vähän itkettää.

 

EDIT:Kuva kirjeestä ei näköjään näy kännykällä julkaistuna, mutta se löytyy instagramista @lentoaskeleita . Lisään sen kirjoitukseen myöhemmin tietokoneelta.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hauska haaste! Osallistun jonkun sopivan tilanteen tullen :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes, kiva kuulla! :) kirjeissä on joku sellainen osa kirjoittajaansa, mikä ei välity digitekstissä.

annam_
anna k.

Haaste kuulostaa kivalta, täytyy pohtia josko menisi toteutukseen. Musta on niin kiva nähdä ihmisten persoonallisia käsialoja :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Käsialat on kyllä mielenkiintoisia! Osallistu ihmeessä ja hihkaisepa tännekin omasta kirjeestäsi. :)

annakarin
Anna Karin

Jee määki! Pitäsköhän tehhä se vieläpä omalla murteella, kun silloin joskus kauan sitten en aikomuksistani huolimatta saanut sitä murre-tekstiä julkaistua.. :--D

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee! Joo sääki!! :) Olisi ihan tosi hauskaa lukea ihan käsin raapustettu murreteksti!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hauska idea. :) Pitää kattoa, jos tulee joku sopiva tilanne itsellekin. Mullaon vaan onnettoman harvoin kynää ja paperia (tai ainakaan sitä kynää) mukana, että voi jäädä tekemättä. ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei mutta sujauta kynä laukkuun ja kirjoita joskus vaikka kuitin taakse tms, jos ei ole muuta paperia matkassa? :) Tämän ei todellakaan tarvitse olla niin justiinsa visuaalisesti, kunhan hetki tallentuu! 

Kao Kao

Oi joo, minäkin voisin yrittää kirjeillä :) se oli ihan tuhannen söpö se sun kirje meille <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei mahtavaa, en malta odottaa teidän kirjeitä! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mä tein! Tai no, on tuo kirjeeksi vähän ankea, mutta onpahan käsinkirjoitettu.... Käsialat ovat itse asiassa aika mielenkiintoisia! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes, hyvä Katie! :) Menenkin tästä heti lukemaan! :)

kirsikkainen

Menee viimeistään joulukuussa toteutukseen! Eikä tekosyitä olla bloggaamatta Meksikon reissulta, kiitos siitä ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee kivaa! :) Ja kai sitten reissun jälkeen on luvassa reissupostausta?? :)

Kommentoi