Vähän erilaisissa farkuissa nykyään

Lentoaskeleita

Muutama viikko sitten eräänä keskiviikkona juoksin H&M:n läpi ennen iltaluentoa. Olin meinaan kyllästynyt kulkemaan leggins-viritelmissä, joita olin kyhäillyt päälleni jo jonkun aikaa, nyt tarvitsisin kipeästi farkut, että voisin pukeutua taas niin kuin minä. Aikaa oli kaksikymmentä minuuttia, eikä sieltä pohjakerroksesta löytynyt enää etsimääni osastoa. Siellä se oli vielä noin kolme vuotta sitten. 

No, nyt olen kulkenut muutaman viikon noissa mama-osaston farkuissa (olivat siirtäneet koko osaston yläkertaan!). Periaatteessa en niitä vielä vatsan koon vuoksi tarvitsisi, mutta kaikki omat housuni ahdistavat istuessa niin kamalasti, etten kykene enää käyttämään niitä.

Anteeksi, oli näköjään ihan pakko kertoa tämä teillekin tällaisen kumman kiertelyn kautta, mutta niin olen tehnyt jostain syystä kaikille. En ole sanonut kenellekään, että "meille tulee vauva", vaan olen tokaissut mm. "minä pitäydynkin tänään ihan sitten vaan kivennäisvedessä", "niin, se valmistumiseni taitaa sittenkin lykkääntyä vuodella" tai kuten Tallinnan reissulle lähtiessämme totesin bloggaajakollegoille, että "valitaan ravintola sitten niin, että sieltä saa muutakin kuin sushia ja katsotaan, että sieltä saisi pastöroitujakin juttuja". Näitä juttuja sitten kertaa kaksikymmentäviisi, erilaisin tönköin variaatioin. 

Jospa nyt kuitenkin kokeilen. Meille tulee vauva. Pikkusisarus pojallemme. Toinen kevätlapsi. 

Tämän aamuinen kahvila-asuni tuuliselta parkkipaikalta Rauman kattojen yltä. Pakkasin mukaan pelkkiä kotivaatteita ja asu on tylsästi sen mukainen, paitakin rypistyi takin alla, mutta siinä ne farkut nyt ovat in action. ;)

Jos vain kaikki menee hyvin. Olen kuitenkin päättänyt, että tällä kertaa en tuhlaa odotusaikaa pelkkään pelkoon. Siksi halusin nyt tulla teillekin kertomaan, vaikka tässä juuri onkin alkanut se epätodellisin vaihe, kun pahoinvointi on helpottanut ja olo alkaa olla muutenkin melko normaali, eikä vatsakaan vielä ole tullut kunnolla esiin. Mitä nyt näytän ehkä muiden silmiin siltä, että olen juuri noussut viiden ruokalajin illallispöydästä.

Tällaisia onnellisia uutisia siis pitkän blogissa näkyneen väsymysvireen vastapainoksi. <3

Tämä kuva tiivistääkin sitten meidän viikonlopun. Rentouttavaa viikonloppua teillekin!

Ps. Terkkuja muuten lukijalleni Selelle, taidat olla melkoinen enneunien näkijä. ;)

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihanaa Rosanna, onnea.

Tiedätkö, mulla oli jotenkin sellainen tunne että jotain tällaista voisi olla meneillään. Älä kysy miten, en itsekään tiedä. Olin vaan varma. Oman logiikkani mukaan asia on siis näin: jos voi jonkun tuntemattoman ihmisen puolesta olla tunne, sen on oltava merkki. Kaikki menee hyvin.

 

Laura

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Laura, olipa aivan ihana kommentti! Tuli lämmin olo.

Kristaliina
Puutalobaby

Onnea, onnea! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3

Mrs. K.

Onnea :=)!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitoksi! ;)

medde
Medde xoxo

Onnea hirmuisesti! <3

Olinkin bongaavinani jo teidän Tallinan kuvista tutun näköiset rannekkeet, jotka kans koristi tiuhaan mun ranteita tuohon aikaan (kunnes meidän koira oli yks yö löytäny ne ja pistelly palasiksi) :) Aika samoissa siis mennään, kun mulla vaihtu leggins- viritelmät H&M:n mama farkkuihin viime viikolla :D Yritähän tosissaan unohtaa kaikki pelot ja nauti tästä ajasta, hyvin kaikki menee. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihihii, tietkö mulla kävi mielessä, että ihan varmana joku pahoinvointokohtalotovei saattaa tunnistaa nuo iki-ihanat rannekkeet. ;) Auttoivatko ne sinulla? Täällä auttoi noin kolme päivää, jonka jälkeen vaikutus alkoi valitettavasti hiipua (mutta niiden ansiosta pääsin sinne Tallinnaan!). Veikkaan, etten saanut vaan akupisteitä ihan oikeaan paikkaan enää kun oli pakko riisua rannekkeet välillä, kun se on niin millipeliä, että osuu oikeaan kohtaan. 

Kiitos paljon, ja onnea myös sinne! <3

medde
Medde xoxo

Ehkä ne eniten autto matkustuksessa, kun mulla tuli heti autossa ihan törkeen huono olo, yäk! Muuten ei niistä juuri ollu apua ja ne jotenki alko helposti painamaan noihin jänteisiin (?) tossa ranteessa. Käytinki niitä aika piilossa just kiinni jäämisen pelossa ;) Kiitos onnitteluista <3

pelagia

Onnea hurjasti! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon!! :)

Jeba
Tuuliajolla

Tiäkkö mitä? Silloin kun kerroit että voit hieman huonosti ja pidät taukoa blogista, tiesin jo silloin että teille tulee vauva! Olen oikea kettu aistimaan nämä jutut ja nyt olenkin vaan odotellut koska oikein paljastat ilouutiset meillekin. :)

Oikein paljon onnea ja hyvää vointia sinne! ♥♥

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih, hyvin aistittu! ;) Kiitos oikein paljon ihana! <3

MM
Maijan matkassa

Oi, onnea!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon! :) Kylläpä tulee hyvä mieli, kun niin moni myötäelää onnittelujen myötä. 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Täällä myös arvattiin mistä on kyse, mutta en viitsinyt kysellä enempiä, kun ajattelin, että kerrot, kun siltä tuntuu. :) Onnea hirveästi!

Elina U.
Lentoaskeleita

Vähän ajattelinkin, että varmasti te "tutuimmaksi käyneet" varsinkin saatatte arvata mistä on kyse jossain vaiheessa, kun blogitauko venyi ja palaamisenikin jälkeen täällä on ollut hiljaisempaa. Nyt en enää millään malttanut pitää tätä sisälläni, olipa kivaa kertoa tänne, vaikka toki jännittää vähän kun vasta neljännellä kuulla tässä ollaan. Kiitos paljon! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, te olettekin olleet niin ihanasti tukena fb:n puolella! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

No älä muuta sano! :D Mun on ollut vaikea kirjoittaa tänne sillä tavalla tuttuun rentoon tapaan, kun olen koko ajan miettinyt vain sitä, etten vahingossa lipsauta mitään. 

Kao Kao

Voi ihanaa ja onnea!

Mä mietinkin sun blogihiljaisuuden aikana, että onkohan siellä tällainen syy taustalla, mutta ajattelin odotella rauhassa uutisia :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon! <3 Tuossa nannannaallekin kommentoin, että te tutuimmaksi käyneet varmaan aavistelette jotain näistä postauksistani ja vitsit, kun oli vaikeaa pitää salaisuutta tähänkin asti. :D Ajattelin kuitenkin nyt, että jospa tällä kertaa uskaltaisin puhua raskaudestani ilman pelkoa ja nyt pahoinvoinnin hellitettyä jopa nauttia siitä. 

Kao Kao

Pelko on niin hankala asia.. Se estää nauttimasta monesta asiasta. Kyllähän se varmaan myös suojaa pettymyksiltä ja ymmärrän ihan hyvin, että sellaista on näin hauraassa hetkessä ilmassa. Mutta toivon että osaisit enemmän nauttia ja iloita ja vain vähän pelätä. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Totta puhut. Viime raskaudessa pelko valtasi minut niin totaalisesti, että unohdin kaiken muun. Se on tosi raskasta, jos jatkuvasti vain valmistautuu pahimpaan... Nyt olen pystynyt ottamaan asiat paljon avoimemmin mielin vastaan. Näiden juttujen käsittely ei tosiaan ole mistään sieltä helpoimmasta päästä.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos samis ja samat sanat! ;) <3

KaHeVi
Life Time Story

Onnea :) Kaikki menee varmasti hyvin, ihana uutinen!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos onnitteluista ja tsemppauksista, näin minäkin toivon koko sydämestäni. :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

<3<3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onnea, onnea! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Paljon kiitoksia! :)

Mä vähän arvelinkin, että tästä saattaisi olla kyse! :) Onnea <3

Ja tiedätkös, ei ole kovin helppoa olla huolehtimatta raskaudesta, vaikka on sen jo kerran kokenut. Se on varmaan vaan jotenkin  sisäsyntyistä. Mutta yritetään olla stressaamatta liikaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3 ja oikeassa olet, on tosiaan helpommin sanottu kuin tehty olla huolehtimatta... Nyt olen onneksi ollut vähän vähemmän paniikissa kuin viimeksi, mutta silti pelko vaan valtaa toisinaan mielen. Varsinkin, kun vielä ei tunne potkuja, jotka sitten rauhoittavat mieltä alkaessaan. 

Niin ja missäs vaiheessa siellä on odotus menossa? <3

28 viikkoa tulee huomenna täyteen. Paljonkos sulla on viikkoja? Harmi, että asutte niin kaukana, oltais voitu pitää vauvatreffejä :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinpä, älä muuta sano!! :) Minä tulen sitten sinua jonkin verran jäljessä, täällä viikkoja on vasta 15.

hanne_tasteofhoney

Ihanaa, onnea odotukseen! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos oikein paljon! <3 voi miten tekikään mieli laittaa sinulle jotain kautta viestiä silloin , kun kommentoit instagramiin, että toivottavasti täällä on kaikki hyvin. Tunsin silloin omatunnon piston, että toivottavasti en ole antanut täällä sellaista kuvaa, että mistään vakavasta sairaudesta tai muusta ikävästä olisi kyse. Ilmeisesti aika moni kuitenkin arvasi, mistä onkaan kysymys! :D

hanne_tasteofhoney

No vähän kyllä säikäytit, pieni huoli oli sinusta. <3 Mulla on maailman huonoin preggo-radar, ei kyllä tullut mitään tuntemuksia tai etiäisiä tänne :D mutta onneksi sille pahoinvoinnille on näin ihana syy! Tsemppiä, itsekin sain molemmat lapseni opiskeluaikoina ja on se vaan rankkaa. Se tunne, kun koulumatkoilla pysähtyy pyörän selästä yökkäilemään aamupalat ojaan, tai kun joutuu välttelemään ruokalaa kuin ruttoa, tai valitsemaan luentosalista lähinnä ovea olevan paikan (rukoillen samalla, että ehtisi ajoissa vessaan)... pheeew!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahaa loistavasti tiivistetty! :D Yliopiston ruokala oli tosiaan ihan viimeinen paikka vielä pari viikkoa sitten, minne olisin saattanut kuvitellakaan meneväni ja paikat luentosalissa valkkasin juurikin samalla periaatteella. Huh, toivottavasti pahoinvointi pysyy nyt poissa. 

On tämä välillä aika raskasta, mutta oletan, että aika samanlaisia haasteita kohtaa sitten raskauden tai pikkulapsiarjen sovittamisessa työelämäänkin? Mutta lohduttavaa kuulla, että muutkin ovat seisseet näissä samoissa saappaissa ja selvinneet siitä, niin jospa sitten minäkin! :) Viime viikon jälkeen tosin päätin, etten valita enää ikinä mistään, sillä mieheni oli reissuhommissa koko viikon, poikani sairastui, DL:t painoivat päälle, kärsin jatkuvasta raskausväsymyksestä ja todella tuntui, etteivät käteni vain riitä kaikkeen. Nyt kun meitä on taas kaksi arjen pyörittäjää, niin tämänhän pitäisi käydä kuin tanssi... :D

Nina Enroth

Hehkeältä näytät! Onnea odotteluun. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos onnitteluista ja etpä tiedäkään miten tuo kohteliaisuutesi piristi juuri nyt! :) Nimittäin menin aika heikkoon kuntoon pahoinvoinnin myötä, ja vieläkin mielestäni kasvoissani näkyy kalpeus, ihoni ja hiukseni menivät tosi sameiksi ja olemus muutenkin on edelleen aika väsähtänyt. Kiva kuulla siis, jos edes vähän hehkeltä olen näyttänyt! ;)

juttakatariina
Juttakatariina

Paljonpaljon ♡

juttakatariina
Juttakatariina

Se sana onnea taisi unohtua...... paljon onnea siis!♡

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi, kiitos paljon ihana! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Jee! Hurjasti onnea ja mahdollisimman seesteistä odotusta nyt pahoinvoinnin helpotuttua! Varmasti hermostuttaa, mutta eiköhän kaikki mene ihan hyvin. <3 

Olet kyllä hehkeä mama, vau. :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ai niin, sitä mä itse asiassa tulin kommentoimaan, että olipas hauska tapa ilmoittaa uutinen, hih. Luin ekan kappaleen ja sitten oli jo pakko skrollata alaspäin aiempiin juttuihin, että olenkos missannut sen Suuren Ilmoituksen. ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Katie! <3 Ja mua ihan itseänikin naurattaa nämä ihmeen kiertelykaartelut ja aasinsillat, joilla olen kertonut raskausuutisista. :D 

Ola

Ojjjoi suunnattoman suuret onnittelut sinne;D 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos suuresti! <3

Mindeka
Ma-material Girl

 ♡ Onnea  ♡ Onnea  ♡ Onnea  ♡

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.