Vähän tanssimassa

kaasoilta20.4_004.jpg

Aivan mieletön lauantai takana! Rakas kaasotiimini saapui iltapäivällä korttitalkoisiin. Saatiin hääkutsujen suunnittelutyö vihdoin valmiiksi, käärittiin hihat ja ryhdyttiin hommiin. Oltiin niin tehokkaita, että saatiinkin sitten herkutella ja juoruilla hyvällä omatunnolla, kuunnella musiikkia ja vaihtaa kuulumisia. Mies ja poika lähtivät tyttöporukkaamme evakkoon, sillä miniasuntomme majoituspuoli olisi käynyt muuten hiukan ahtaaksi vieraspaikkakuntalaisille, ja näin kaikki jäivät meille yökylään.

kaasoilta20.4_002.jpg

Yllä olevassa kuvassa upeat kaasoni! <3 Alla taas pientä sneak peakia kutsuistamme, tässä ahkeraa prototyypin valmistelua. 😉

kaasoilta20.4_006.jpg

Mutta kun taustamusiikiksimme alkoi valikoitua tämän kaltaisia biisejä, ja viini&juustotauko venyi hulvattomaksi kikatteluksi, alkoi meidän kaikkien tanssijalkoja vipattaa.

 

 

 

kaasoilta20.4_138.jpg

 

kaasoilta20.4_162.jpg

Niinpä aivan ex-tempore laitettiin hiukan huulipunaa, lainasin tytöille pikkulaukut ja suunnattiin Tampereen yöhön! Minä tyydyin vain hiukan maistelemaan lasistani kortisonikuurin vuoksi, mutta se ei haitannut menoa kyllä tippaakaan. Oltiin kaikki aivan hulluttelutuulella, tanssittiin, pelleiltiin ja naurettiin sydämiemme kyllyydestä. Laulettiin jopa karaokea, siis minäkin ”en muuten ikinä laula karaokea” -minä raakuin mukana.

kaasoilta20.4_194.jpg

Illan kuvamateriaali on aivan hulvatonta, mutta tytöt taitaisivat nirhata minut ja perua kaasoutensa jos laittaisin parhaat palat tänne blogiin. Jääkööt ne arkistojen kätköihin, ja ehkä ihan hyvä niin. Vai haluaisitteko tytöt että julkaisen ”Nuori ja kaunis” -karaoke-esityksemme täällä? 😉

Oman pääni voin laittaa sentään pölkylle, tämä villiintynyt äitimuori -kuva on vielä sieltä ”normaaleimmasta” päästä! 😀

kaasoilta20.4_199.jpg

Kotiin kömmittyämme kikatettiin ja parannettiin maailmaa vielä keittiön pöydän ja sipsikulhon ääressä ihan aamutunneille asti. Mietittiin, että ehkä siksi kun kukaan meistä ei nykyään oikein harrasta baareilua, ilta olikin niin yliveto. Olen käynyt pojan synnyttyä vain kerran baarissa tätä ennen, enkä ole sinne oikein kaivannutkaan, mutta eilen oli vain niin uskomattoman huippua heittää yks kaks mekko ja korkkarit päälle ja painua tanssimaan! 

Tämän illan muistoista ja kuvamateriaalista saa vedettyä vielä aika monet hysteeriset kikatukset (terkut esim. limanuljaskalle joka tiedusteli minulta olisikohan täällä pitkää ja punakkaa tanssiseuraa saatavilla). Saatiin korttirumbakin aika hyvään vaiheeseen, herättiin aamulla kiltisti ajoissa jatkamaan askartelupuuhia. Korteista muuten lisää juttua myöhemmin!

Nyt odottelen jo malttamattomana ikävissäni poikiani kotiin. Kaasoni N toi pojalle lisää Littlepanthia (kiitos vielä ihana!), tästä Lindexin mallistosta on kyllä kehkeytymässä minulle pieni villitys. Näköjään tässä asiassa voi olla myös hiukan myöhäisherännäinen. 

Ihottumanikin ehti jo onneksi eilisen päivän aikana häviämään (tai no varmaan arvasittekin etten olisi lähtenyt mihinkään sen näköisenä, heh), mutta aamulla minua odottikin uusi yllätys: botox-huulet ja silmäluomet. Olin oikeasti niin karmaiseva näky lyijynpainoisten ankkahuulieni kanssa että huh, milloinkohan tämä loppuu.

Huippua sunnuntaita toivotellen,

eräs kestohymyinen bloggari 

Kommentit (3)
  1. Voi kyllä, ja vaikka parin seuraavan! 🙂

  2. Voi miten hauskan näkönen päivä ja ilta teillä on ollut! Kaasopalaverit tuo kyllä niin hyvän mielen 🙂 Tuon illan nauruilla jaksaa varmasti tulevan viikon ohjelmat 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *