Voihan Eppu!

Tänään Marimekossa huomasin erään pitkään uinuneen tunteen hiipivän pintaan, ja tunnistin sen välittömästi. Päähänpinttymä. Huomasin sen jo liikkeen ovella, kun porhalsin ympärilleni vilkuilematta suoraan laukkuhyllylle, erään tietyn mustapintaisen, kätevätaskuisen ja ihanan simppelisti muotoillun repun kohdalle (joka toimii myös laukkuna!). Sellaisen, jossa läppäri, muistiot, ensiapupussukka ja pari pojan välttämätöntä tavaraa kulkisivat moitteettomasti ja tyylikkäästi käsivarrellani tai keikkuisi selässäni. Eppu on ollut mielessäni jo pitkään, ensi silmäyksestä asti. Joka päivä se muistuttaa minua pihalle lähtiessäni siitä, kuinka se ratkaisisi täydellisesti laukkutarpeeni. 

emmi_49767_12_0.jpg

 

Katsokaa nyt, on se vaan nätti.

Meidän tiet jo melkein yhdistyivät tänään, kun ajattelin miettiväni vielä alekierroksen ajan ostopäätöstä. Kierrettyäni koko kauppakeskuksen, ajattelin, että no voinhan ostaa Epun itselleni myös Kodin ykkösen yhteydessä sijaitsevasta Marimekon myymälästä, että en viitsi sanoa enää anopilleni että hei lähdetäänpäs sittenkin koko paikan toiseen päähän vielä. No eipä näkynyt Eppuja seuraavassa etapissamme.

No, uskon kuitenkin vakaasti ettei mene kauaa kun minä oman Epun nappaan. Sen verran tuttu tämä tunne meinaan minulle on, se on meinaan merkinnyt muutamia luetellakseni paria tatuointia, koko huushollin huonekalujen uudelleen mööbelseerausta puolessa tunnissa, fiilistä oikeasta hääpuvusta, milloin otsiksen leikkaamista, uutta harrastusta, elokuvaa, joskus karkkipussia. Nyt Eppua.

 

Kuva lainattu Marimekon nettikaupasta. 

 

Kommentit (3)
  1. Voihan Vävypoika nyt sitten myös, on meinaan aivan vilahtanut ohi minulta, ja sehän on myös IHANA. Voi vitsi, nyt menikin vaikeeksi. Ajattelin ettei mikään voisi syrjäyttää Eppua, mutta Vävypojalla on yksi aika hyvä ässä taskussaan, nimittäin tuo olkahina, eli sen saisi kiepautettua myös rattaiden aisaan. Tämä on ollut tähän asti ainoa miinus jonka olen Epusta keksinyt. Pitääkin mennä etsimään livenä tuo vävy käsiini. Nyt meni tosiaan vaikeeksi! 😀 Toisaalta tuo Eppu on kolkutellut mielessä jo tovin, eikä sen syrjäyttäminen ole ihan helppoa. Mutta väittäisin että mieleni sykkii nyt jo tällekin. Kiitos vinkistä, puolen maailman mahtuminen mukaan on todellakin pakollinen kriteeri! 🙂

    1. Jeps, se on juurikin tuo olkahihna, mistä en voi arkikassissa luopua. Ja se on kyllä ollut tosi tilava mutta silti kannettavissa.

  2. Mä vaellan samanoloisen Vävypoika-laukun kanssa, näyttää mitoiltaan olevan muutamaa senttiä pienempi kuin sun Eppu. Ja hyvin mahtuu kaikki kamat. Pitkään kesti vaihtaa Olkalaukku astetta aikuismaisempaan, eikä se vieläkään ole kokonaisvaltainen muutos, mutta tuohon menee kyllä reilusti enemmän kamaa, joten se on ainakin mulle tosi hyvä. 

    Opiskelevilla äideillä kun pitää vaan olla puoli maailmaa usein mukanaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *