Voihan maanantai ja vihdoin uusi banneri

Aamu alkoi tänään oikein maanantain stereotypialla, siis sillä Karvis-sarjisten maanantailla. Eli nukuttiin pommiin (Meillä on ollut herätyskellot tarpeettomia viimeiset kuukaudet, sillä eräs pikkumies on ollut melkoisen aamuvirkku, mutta tietysti tänään nukuttiin yhdeksään. Oikeastaan tämä on jee, ja peukut pystyyn että kuuden herätykset olisivat ohi!), puurot ei maistunut, juostiin lopulta päiväkotiin/yliopistolle kauheassa kiireessä, unohdettiin avaimet kotiin, kaikkea sitä mahdollista maanantaisettiä. 

Taistelin kuitenkin urheasti maanantaita vastaan pitämällä kahvibreikin auringossa luku-urakan lomassa, ja puuttuvien avainten ansioista mentiin pojan kanssa ystäväni luo syömään viinirypäleitä, juomaan teetä ja heittelemään kirjoja alas pöydiltä (anteeksi…) kunnes mies tuli töiden jälkeen hakemaan meidät ja mekin päästiin sisälle kotiimme. Kotona pyöräytin oman versioni Avokado-pastasta, johon tykkään lisätä katkarapuja.  

Eli maanantai-minä 3-3 ystäväni, teen ja hiilarien ansiosta.

6.5.2013_003.jpg

Illemmalla lähdettiin vielä koko perheen voimin kävelylle, puistoon keinumaan ja ihan hittiin eli liukumäkeen. Kerrankin meillä oli kamera mukana, ja sain vihdoin uuden bannerin tänne!

Kävelyllä oltiin kirjaimellisesti koko perhe, sillä kuka sitä nyt enää rattaissa viihtyisi kun jalankin pääsee. 😉

6.5.2013_050.jpg

6.5.2013_060.jpg

Ei kun minä ite! <3

Tulin äsken niin iloiseksi kuullessani että rakas ystäväni on valmistunut tänään. Valmistunut! Eli maanantain pistenäkymät näyttää jo aika surkeelta.

Oletteko te vai maanantai ollut tänään voitolla? Entä mitä tykkäätte uudesta bannerista, jee vai buu?

Iloista alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

Ps. Huominen vielä aikaa osallistua viime postauksen Essie-arvontaan! 🙂

Kommentit (6)
  1. Kiitos ihana piristävästä kommentista! 🙂 <3 Tästä blogista on yks kaks tullut oikeen henkireikä kiireisen arjen keskellä, tämän kirjoittelu varmistaa ainakin sen että on pieni oma hetki aina vaikka muuten olisi kuinka menossa. 🙂

  2. Ihanan keväinen banneri! Todella mahtavaa kun kirjoittelet nykyään päivittäin, tekstejäsi on ilo lukea! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *