Yhtenä lauantaina

Mitä seuraa, kun viisi alle vuoden ikäisten lasten äitiä ottaa vapaaillan vaippapuuhista, haalivat keittiön täyteen herkkuruokia, juustoja ja viinejä, lämmittävät saunan, kaivavat meikkipussukat ja erinäiset kähertimet esiin ja kuuntelevat liian lujalla vanhoja hittejä youtubesta, lupauksenaan tänään ei sitten puhuta vauvajuttuja? 

talvi_2012_049.jpg

Oikea vastaus: Erittäin kyseenalaista huumoria, viisi noloa metsäaiheista facebook -statusta (ehkä se ei ollutkaan ihan niiin hauska juttu enää näin päivän valossa), viinipullonavaaja-paniikki ja apuun hälytetyt vanhemmat, eikä, muistaks sää tän biisin –kiljahduksia ×47, juustoähky, vallatut peilinedustat, yhdet hiukan sulaneet lämpörullat ja reissu pikkukaupungin paikalliskapakan ysäri-iltaan (jossa oli melko surkea dj). Kaikkien hämmästykseksi illan tuotoksena oli yllättävän vähän vauvatarinoita. Melko julkaisukelvottomia valokuvia ja nauruhepuleita niidenkin edestä. Mietimme ystäväni kanssa, että milloin olemmekaan viimeksi viettäneet yhdessä viinillä höystettyä iltaa, ja saimme häkellyttäväksi vastaukseksi juhannuksen 2011. 

Pari tuntia paikallisessa ”baarissa” käynnistivät kuitenkin sen sorttisen ikävän nukkuvien miesteni viereen, ettei auttanut muu kuin napata taksi ja huristella anoppilaan. 

Oli kyllä mahdottoman hulvaton ja rentouttava ilta! <3

 

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Hihihii, oikein tulkitsit -meidän ukkeli on melkoinen vauhtimato, eikä tyydy mihinkään ihan kaikista tavallisimpiin leikkitapoihin. 😀 Tämä leikkimatto on tosin taidettu leikkiä loppuun, sillä se saa nykyään kököttää aika koskemattomana (kirjoitinkin syyskuussa sen monista käyttötavoista). Nyt on tosi kivaa rullautua maton sisään kun äidin silmä välttää tai siirrellä tuoleja. 

  2. Hih ei liity tähän postaukseen, mutta pakko kertoa täällä päässä tapahtunut äskeinen totaalirepeäminen: vasta nyt tajusin, että tuossa sun ylätunnisteessahan on poika leikkimatolla vähän astetta riehakaammassa asennossa 😀 😀 😀

    (vai tulkitsinko tuon härpäkkeen oikein = nurinkurinen leikkimatto…?)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *