Ykkösjuttu

Sain maanantaina kuvatekstarin, jossa poika virnisti korvasta korvaan sininen kalakypärä päässä ja uusi menopeli allaan. Perheen miesväki kävi kauppareissun yhteydessä ostamassa pojalle oman pyörän, poika oli saanut valkata värin ja kypärän (jokainen äitihän olisi valkannut siis juuri sen kirjavan kalakuvioisen… ;). Kyseessä on oikeastaan sellainen potkuttelupyörä, jossa ei ole vielä polkimia, vaan sillä vaan potkutellaan menemään. 

img_6035.jpg

Ja voi että kuinka potkutellaankin. Kyseessä on ollut niin suuri hitti, ettei mielellään muuta tehtäisikään kuin eteenpäinpotkuttelua. Keskittymisilme, sitten mennään ja nauru lähtee vatsanpohjasta. Ja minä mietin, että ei hitsi, tätä tarkoittaa riemu.

<3

Kommentit (4)
  1. Mä niin ootan, että pääsen hankkii meijen pojalle kans potkupyörän. Tänä kesänä taitaa vielä olla liian pieni tommoseen.

  2. Meillä on hankintalistalla myös, maailman kovin sana on nimittäin nyt pyörän kyytissä istuminen ja Plaston mopolla ulkona ajo. Pyöräilykypärä olis päässä jatkuvasti jos herra sais itse päättää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *