ZigZag

Pyörähdimme eilen koko perhe Ideaparkissa. Tähtäimessä oli verhokankaiden etsimistä, pikavisiitti Name It:in myymälään, kahvilareissu ja muuta pientä. Ideaparkkiin kun on niin helppo lähteä naperon kanssa, ei tarvitse säätää ulkovaatteiden pukemisten ja riisumisten kanssa kauppoihin mennessä, käytäviltä löytyy heppakaruselleja, autoja ja muuta ihmeteltävää, sekä jopa juoksentelutilaa on tarjolla (niin ja HopLop!).

Päädyimme kuitenkin vahingossa keittiönpöytäostoksille, sillä törmäsimme Kruunukalusteessa ruotsalaissuunnittelija Markus Johanssonin ZigZag-mallistoon. Jos tuolien yhteydessä voi käyttää fraasia rakkautta ensi silmäyksellä, niin käytänpä nyt sitten. Minä nimittäin kirjaimellisesti lähdin juoksemaan tuoleja kohti, kun mieheni sanoi että hei katso, noihan olisi kivat.

_mg_6008.jpg

Ollaan etsitty pinnatuoleja, jotka eivät olisi kruusattuja, mutta joissa olisi jokin pieni juju. Tyylissä saisi olla miellään jotain 50-luvun tvistiä. Tällä hetkellä harkitsemme alla olevan pöydän ja hieman pyöreämpireunaisemman välillä (mutta tammen värisenä). Tuoleja löytyi monen värisiä, meille saattaa tulla neljä kappaletta mustia ja kaksi punaista. 

_mg_6142.jpg

Niin se sisustus alkaa pikku hiljaa hahmottumaan, turha tässä on näköjään mitään hötkyillä. 🙂

img_6073.jpg

Poitsulla taisi olla taas kerran kivempi asu kuin äidillään. 😉 

Mitäs tykkäätte ZigZageista? Onko mallisto kellekään entuudestaan tuttu? 🙂 Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

 

Kuvat: www.hansk.se

 

Kommentit (9)
  1. IHANAT!!

    Byääh, miksi mä olen mennyt vannomaan, että meille ei tule uusia kalusteita keittiöön ennen kun S on vähintään kolme. Ainiin: siksi kun nytkin on pöydän pinta kuulakärkikynässä 😀

  2. Tosi ihanat tuolit!

    1. Oon kyllä samaa mieltä! 🙂 Juuri tällaisia olin kuvitellut mielessäni, harvoin käy niin että jostain ilmestyy juuri tismalleen toiveiden mukaiset huonekalut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *