Foliopallona luokses pompin

img_7023.jpg

Vappua mä vietin keskustorilla palloja myyden! Ekana päivänä oli vähän ankeeta kun aina välillä sato vettä, mutta toisena päivänä ei paljoo tarvinnu myyntipuheita pitää kun koko ajan kaikki tuli muutenki ostoksille. 

Tykkään tosta hommasta! Aurinko paisto, kaikilla hyvä fiilis ja päivän päätteeks saa ottaa himaan ison nipun palloja (jos ei sitten jaa niitä kadulla ja bussissa lapsille ennenku pääsee perille asti:) 

Näin kadulla kun yheltäkin pikkupojalta pääsi Salama McQueen pallo karkuun ni juoksin niiden luokse ja annoin vähän tyhjentyneen formula-auto pallon, joka olis muuten menny roskiin. En tiiä mitä mun pomo on tästä mieltä mutta ei kerrota sille ja se hymy minkä tosta saa palkaks lämmitää mua melkein enemmän ku eurot! <3

img_7010.jpg

img_7018.jpg

img_7020.jpg

Tällasella luksus aamiaisella lähti päivä hyvin käyntiin… mulla tulee tästä ihan mieleen ne pressipäivien kuppikakkuskumppa- aamupalat joilla kaikki aina käy 😀

img_7031.jpg

Ihana Anna oli mun kaa duunissa! Hevisauruspallo pääsi Annan käsittelyyn työpäivän jälkeen.

img_7027.jpg

Tää oli kaikki mitä jäljelle jäi. Tein taas perinteiset ja myin vikat 10 palloa yhdelle vapputunnelmissa olevalle isälle hattarajonossa!

X Kaisa

 

Kommentit (3)
  1. Parvati112: joo noi on kyl ihania! 🙂 

    vierailija: jos on nätti ilma niin kantsii käydä kirjurinluodolla kävelemässä! kiertokadulla on ihan paras kirppis fiinitori, josta tekee usein kivoja löytöjä:) sitte keskustassa kävelykadulla nyt on kaikki perus kaupat hennesit ja muut. Kahville ja jätskille sitte kans kävelykadulla olevaan ice cream houseen ja ihan siinä vieressä on myös sisustus/vaatekauppa casa ratsula, joka on lemppari:) siinä jotain vinkkejä! 

     

    -kaisa

  2. Heii, oon menossa ensi viikolla Poriin…mitä siellä kannattaisi nähdä/missä (vaate)kaupoissa käydä? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *