Kiss kiss Bang bang

Taisi kuulua PUM tai PUS, kun Lily ja Trendi meni kimppaan. 

Kun Anna ja Kaisa meni kimppaan niin ei me tiedetä mitä silloin kuului. Varmaan juttuja pojista tai matkahaaveista tai vähän pölvästeistä suunnitelmista lähteä Cannesiin just leffafestareiden aikaan ja etsiä hotellia rinkat selässä kolme tuntia. Pissata melkein housuun, kun Anna romahti rinkkansa painosta vesilätäkköön ja turkkilaiset kebabmyyjät katto meitä niin kuin rottia niiden keittiössä. Ja vielä samana iltana istua hotelli Martinezin terassilla kävelemisestä kipeät jalat korkkareihin tungettuna skumppalasi kädessä. Olishan meillä kai Nizzassa ollut yöpaikka, mutta se juna-asema näytti niin tylsältä että piti hypätä takaisin junaan ja seikkailla vähän. 

Meidän seikkailut jatkuu ja on kiva kirjottaa niistä teille. Voisitte kans joskus kommentoida jotain jos on asiaa! Tai vaikka ei oliskaan.

On ihan parasta kuulua tähän joukkoon ja tehdä blogia yhdessä ton toisen kanssa. Anna Kaisan ja Kaisa Annan.

(Alla oleva kuva on muuten meidän halutaantimanttisormuksetkisapusukuva Trendin ja Lilyn yhdistymisen kunniaksi.)

Pussailemisiin, Kaisa ja Anna

pusu.png

Kommentit (2)
  1. Voi ei anteeksi, huomasin vasta nyt tän kommentin! KIITOS miljoonasti ihanasta kommentista ja huippua kun jaksat seurata meidän juttuja 🙂 Me yritetään joo nauttia elämästä niin hyvin kuin pystytään <3

    Kesää sullekin!

    -kaisa

  2. Heippa! Täällä pitkäaikainen lukija kirjottelee ensimmäistä kommenttiaan. Halusin vaan kiittää ihanasta blogista, teidän elämää ja juttuja on ollu hauska seurata. Vaikutatte molemmat mielettömän sulosilta ja mukavilta ihmisiltä jotka osaa nauttia elämästä! En nyt tietenkään blogin perusteella voi sanoa tuntevani teitä, mutta sellasen kuvan ainakin minä saan. Kivaa kesää teille ja kirjotelkaa juttujanne aina kun kerkeätte!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *